Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Új albummal tér vissza a Dream Theater a FEZEN-re Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2019. január 11.
ImageVisszatér a FEZEN-re a Dream Theater. Nyolc évvel ezelötti koncertje után új albummal, és természetesen a legnagyobb klasszikusokkal érkezik július 25-én Székesfehérvárra a progresszív metal amerikai óriása. Hamarosan további fellépőkkel is jelentkezik a fesztivál.
Tovább...
 
JELENLÉT - kiállítás a kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. január 08.
A Velencei-tavi Kistérségért Alapítvány szervezésében kerül sor január 19-én 17.00 órakor a Kápolnásnyéki Halász-kastélyban a SZOLNOKI MŰVÉSZTELEP - JELENLÉT című kiállításának megnyitó ünnepségére.
Tovább...
 
Merített papírcsodák a Széna téri Tagkönyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 07.
Különleges merített papírból készült tárgyakat nézhetünk meg mától a Széna téri Tagkönyvtárban: Vincze Mátyás fehérvári kézműves jubileumi tárlatán 25 év egyedi naptáraival, meghívóival, limitált kiadványaival várja a közönséget.
Tovább...
 
Újra meghirdették a Tündérszó meseíró pályázatot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 04.
ImageJubileumi fordulójához érkezett a Tündérszó meseíró pályázat. A határokon átívelő, népszerű irodalmi versenyt immár tizedik alkalommal hirdette meg a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. A világ minden tájáról várják a magyar nyelvű történeteket 2019. március 15-ig.
Tovább...
 
Jason Derulo is jön a STRANDra Nyomtatás E-mail
Írta: Strand Fesztivál   
2019. január 03.
ImageAz eddig bejelentett illusztris fellépősor - John Newman, Bastille, Dimitri Vegas and Like Mike, Anne-Marie és Jonas Blue - mellé a STRAND Fesztivál szervezői bejelentették, hogy augusztus 22-én szintén Zamárdiban lép majd színpadra napjaink egyik legnépszerűbb pop, R&B előadója, Jason Derulo.
Tovább...
 
Sárember kora 2. – Posta Imre könyvajánlója Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. január 03.
ImageFelkérésnek eleget téve egy 2015-ös kiadványhoz írok ajánlást 2018 végén. Szabó László muszáj-Herkulesként vetette bele magát az eget rengető, létünket behálózó, tudatunkat meghatározó és hamis tudatot kölcsönző létkérdésbe, melyet nem is neveznék „témának”. A műfaj meghatározása is nehéz, mert nagy ívű feltáró és élményekben is megrázkódtató „leleplező” mű harmadik kötetéről lévén szó, a részletek legalább annyira fontosak, mint maga az egész.
Tovább...
 
Múzeumi csemegék karácsonykor is! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 25.
A Múzeum a két ünnep között is várja látogatóit: a Rendház, a Csók Képtár, a Patikamúzeum és a Játékmúzeum tárlatain csemegézhetünk december 27-30. között. Az ideiglenes kiállítások között a II. András életét bemutató installációkat és tárgyi emlékeket, imádságos könyveket, valamint Jankovics Marcell TRIANON-grafikáit nézhetjük meg, ezenkívül a Réber-kiállítás is fogadja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Felújítják az Álomutazót karácsonyra Nyomtatás E-mail
Írta: Vető Viktória   
2018. december 20.
Karácsony előtt és után nem is jöhetne semmi jobb, mint egy jó családi program. A tavaly nagysikerű szuperprodukció idén újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és fantasztikus slágerekkel.
Tovább...
 
A SZIN-re jön a Clean Bandit Nyomtatás E-mail
Írta: Marinka Csaba   
2018. december 20.
ImageItthon ezúttal csak a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) találkozhatunk 2019-ben a nemrég új lemezzel előrukkoló brit elektropop sajátos stílusú zenekarával, a Clean Bandit-tel. A SZIN első bejelentésében szerepel továbbá három hazai zenekar, illetve előadó. A Follow the Flow és az Anna and the Barbies idén nem voltak Szegeden, Rúzsa Magdi pedig még sosem lépett fel a Tisza-parti fesztiválon. SZIN – 2019. augusztus 28-31 között, az ország legszerethetőbb városában, Szegeden.
Tovább...
 
Új év, új remény! – koncerteznek a fehérvári szimfonikusok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. december 19.
ImageÚj év, új remény! címmel ad koncertet 2019 első napjának estéjén a színházban az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. A 17.00 órakor kezdődő hangversenyt egy ráadás-előadás is követi. Jegyek személyesen két helyszínen és a zenekar weboldalán kaphatóak.
Tovább...
 
Jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén Nyomtatás E-mail
Írta: Nagyon Balaton   
2018. december 18.
ImageAz óriási sikerre való tekintettel 2019-ben már négy kompkoncerttel várják az érdeklődőket a MOL Nagyon Balaton szervezői. A WOW Hungary kompkoncerteken fellép majd a Punnany Massif, a Quimby, Rúzsa Magdi és Majka is. Jegyek már kaphatók.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 3649