Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
A kőszívű ember fiai - Közönségtalálkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Kozma Botond   
2024. április 12.
Az április 12-ei, 19:00 órás A kőszívű ember fiai előadás után közönségtalálkozót szerveznek a színháhzban, amelyre nagy szeretettel hívják a közönséget.
Tovább...
 
A belga Desguin Quartet ad ingyenes koncertet pénteken a Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 12.
Április 12-én, pénteken a belga Desguin Quartet ad ingyenes koncertet a Károlyi Kastélyban. A vonósnégyes a MERITA-program zárásaként koncertezik a Fehérvárcsurgón. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!
Tovább...
 
Rendhagyó művészettörténeti előadást tartanak szombaton, a Deák Gyűjteményben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 12.
Rendhagyó tárlatvezetésre invitálják a látogatókat a Városi Képtár – Deák Gyűjteményben április 13-án, szombaton 15.00 órakor. A programot Domány Adél művészettörténész vezeti.
Tovább...
 
Eredet: virtuális és valóságos kiállítás péntektől a Fürdő soron Nyomtatás E-mail
Írta: Szili Zsuzsanna   
2024. április 12.
A THEFOUR tervezőpáros ruháiból és munkafolyamataiból nyílik virtuális és valóságos kiállítás április 12-én, pénteken 18 órakor a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori épületében. Az Eredet című tárlatot Csalár Bence divatújságíró, divatszakértő ajánlja a jelenlévők figyelmébe, a megnyitón fellép Hegyi Dóra „OHNODY”, Junior Artisjus-díjas énekesnő.
Tovább...
 
Tájak, portrék versben és vásznon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 11.
A költészet napján verses összeállítással és kiállítással készül a Köfém Művelődési Ház. Az április 11-én, csütörtökön 16 órakor kezdődő eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Magyar költészet napi programok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 11.
Versfelismerő játékkal, könyvbemutatóval, irodalmi műsorral és vetélkedővel, kiállításmegnyitóval, filmvetítéssel várják számos székesfehérvári helyszínen a művészet kedvelőit a magyar költészet napján. Április 11-én, csütörtökön Kalász Márton Kossuth-díjas költő, író, műfordító domborművével bővül a Fejér Megyei Irodalmi Emlékfal.
Tovább...
 
Vesztegzár és verscsokor a Könyvtár programjai között Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 10.
Két előadással várja az érdeklődőket Gallai Virág. Április 10-én, szerdán 17 órától Rejtő Jenő világába kalauzolja az érdeklődőket a Vörösmarty Mihály Könyvtár olvasótermében, április 15-én, hétfőn pedig a magyar költészet napjához kapcsolódva irodalmi előadással várja a Zsolt utcai Tagkönyvtárba látogatókat.
Tovább...
 
Amiért halál járt – szerdán könyvbemutatót rendeznek a Petzben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 10.
Dulai Péter legújabb, az Amiért halál járt – Utolsó kivégzettek a Kádár-korszakban című könyvét mutatják be a Petz sörözőben április 10-én, szerdán. A könyvben 19 olyan köztörvényes bűnügyet mutatnak be, amelynek a vége kivégzés lett. A szerzővel Czinki Ferenc beszélget.
Tovább...
 
Erdély újranemesítői – Csinta Samu író kötetbemutatója szerdán az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 10.
Hogy élnek ma, a hajdani nagynevű erdélyi famíliák leszármazottai? Milyen lehetőségeik, terveik, álmaik, emlékeik vannak? Erről hallhatnak mindazok, akik részt vesznek Csinta Samu kötetbemutatóján április 10-én, szerdán 17.00 órától az Aranybulla Könyvtárban. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
A Prospero Színkör áprilisi előadásai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 10.
A székesfehérvári Prospero Színkör az alábbi előadásokkal várja az érdeklődőket áprilisban:
Tovább...
 
„Egy életre tervezem ezt a pályát” – Megjelent Paulina első önálló albuma Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. április 09.
A Rubin digitálisan és vinyl formájában is elérhető mától, rajta áthangszerelt, újra felvett kedvencekkel és teljesen új, de hamisítatlanul paulinás dalokkal. Az egyik eddig ismeretlen szerzemény, a Gond klippel debütál.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 6177