Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Folytatódik a kertmozi a Városháza díszudvarán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. június 30.
A Seveled magyar, romantikus vígjátékkal folytatódik a vetítés a belvárosi kertmoziban. A július 3-án, pénteken 21 órakor kezdődő előadásra jegyek már válthatóak a Barátság mozi honlapján.
Tovább...
 
Felváltva lesznek zárva a Vörösmarty Könyvtár tagintézményei Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. június 30.
Nyáron is várják olvasóikat a Vörösmarty Mihály Könyvtár tagkönyvtárai. Az intézmények felváltva, kéthetes periódusokra zárnak be júliusban és augusztusban.
Tovább...
 
Meghirdette a könyvtár a nyári olvasópályázatokat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. június 29.
A nyári szezon nem telhet el jó könyvek, olvasás nélkül: erre buzdít a Vörösmarty Mihály Könyvtár is. Az általános iskolás gyerekeknek az Olvasó Kaméleon, a nagyobbaknak és a felnőtteknek pedig a Nagy Olvasásmánia felhívásai adhatnak jó ötleteket, mit vegyünk a kezünkbe a tartalmas időtöltéshez.
Tovább...
 
JÚLIUS 2-től újra nyitva lesz Székesfehérvár valamennyi filmszínháza Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. június 26.
JÚLIUS 2-től újra várja nézőit az összes székesfehérvári mozi. A város „művészmozija”, a Barátság mozi nyitása és a június 26-án, péntekre meghirdetett kertmozi után új műsorral jelentkezik a legnagyobb magyarországi mozihálózat, a Cinema City székesfehérvári filmszínháza is.
Tovább...
 
Újabb múzeumi kiállítóhelyek nyílnak meg Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. június 26.
A Szent István Király Múzeum újabb kiállítóhelyei nyílnak meg ismét a nagyközönség számára június 30-án. A Fekete Sas Patikamúzeum, a Városi Képtár - Deák Gyűjtemény, a Hetedhét Játékmúzeum és a Palotavárosi Kiállítóhely (Rác u. 11.) keddtől a megszokott nyitvatartással várja újra a látogatókat, természetesen továbbra is vigyázva egymásra, többek között néhány általános óvintézkedés betartásával.
Tovább...
 
A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon Nyomtatás E-mail
Írta: Nagyon Balaton   
2020. június 25.
Augusztus 18-án, a STRAND Fesztivál nyitónapján, ötödik alkalommal rendezik meg a Petőfi Zenei Díj átadóját, ahol 12 kategóriában díjazzák a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbb előadóit. A látványos, 120 perces showt az M2 Petőfi TV, a Petőfi Rádió és a petofilive.hu is élőben közvetíti. A Petőfi Zenei Díj jelöltjeire június 18-tól kezdődően augusztus 13-ig szavazhat a közönség.
Tovább...
 
STRAND Fesztivál: műsorváltozás Nyomtatás E-mail
Írta: Nagyon Balaton   
2020. június 25.
Az idei évben sajnos több, nemzetközi turné elmarad. Ahogyan már korábban is sejteni lehetett, ez a STRAND Fesztivál programját is érinti. Az idei fellépők közül a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta a teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy mindhárman a 2021-es STRANDon pótolják az elmaradt koncerteket. Negyedikként DJ Fresh lépett vissza, aki ugyancsak úgy döntött, hogy 2020-ban sehol nem lép fel.
Tovább...
 
Magyarországon először színpadon: a Five! Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Zsuzska   
2020. június 25.
A szervezők bejelentették, hogy az amerikai rapper, Flo Rida mellé még egy nagy nemzetközi meglepetés érkezik: az EFOTT-on lép színpadra hazánkban először a híres fiúbanda, a Five! A 45. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója idén a Velencei-tó északi partján, a VVSI Evezőspályánál 2020. augusztus 26-30. között várja a bulizni vágyókat.
Tovább...
 
Utcza-kép tárlat 2. Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. június 25.
Új látnivalókkal várja az érdeklődőket a Belváros szabad ég alatti kiállítótere. Az „Utcza-kép" címmel ősszel indult szabadtéri fotókiállítás második tárlatán Kiss László „kislaci” fotográfus munkáiból láthatnak újabb képeket a Kossuth-udvarban járók. A hat, fekete-fehér fotó a veszélyhelyzet ideje alatt született.
Tovább...
 
Jankovics Marcell Trianon-kiállítása a Vigadóban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. június 25.
Jankovics Marcell Kossuth-díjas grafikusművésznek a Pesti Vigadóban megnyílt Trianon című kiállítását tegnap óta látogathatja a nagyközönség. A Székesfehérváron is bemutatott tárlat kétszáz, a magyar történelem eseményeit bemutató politikai karikatúrával várja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Újra nyitva a Barátság mozi Nyomtatás E-mail
Írta: Krainhoffer Andrea   
2020. június 24.
Három hónap kényszerpihenő után ismét várja a filmrajongókat a székesfehérvári Barátság mozi. Vígjátékok, filmdrámák, fesztiválsikerek – köztük a négy Oscarral jutalmazott Élősködők és Az első áruló című maffiafilm – szerepelnek az első napok műsorán.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 4121