Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Kihirdette a 2024/25-ös évadát a székesfehérvári Vörösmarty Színház Nyomtatás E-mail
Írta: Közma Botond   
2024. május 31.
Jöjj és lásd! - Ez a hívószava a Vörösmarty Színház 2024/25-ös évadának. A teátrumban május 30-án tartották az évadhirdető sajtótájékoztatót, ahol a következő évad bemutatóit, valamint az új Ars Regia bérlet előadásait ismerhette meg az egybegyűlt közönség és a sajtó. Igazán sokszínű lesz a felhozatal: klasszikus, modern, kortárs előadások, valamint világhírű és magyar musicalek is szerepelnek a premierek sorában.
Tovább...
 
A középosztály forradalma – könyvbemutató pénteken 17 órakor az MCC-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 30.
Könyvbemutatóval folytatódik a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjának ismeretterjesztő programsorozata. Május 31-én, pénteken 17.00 órai kezdettel „A középosztály forradalma – meritokratikus stratégia a 21. századra” című kiadványt ismerhetik meg az érdeklődők.
Tovább...
 
Templomi „Misszió” koncertet ad a 100 Tagú Cigányzenekar kamaraegyüttese Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 30.
A Hungarikum Minősítésű és Magyar Örökség Díjas 100 Tagú Cigányzenekar kamarazenekara ad koncertet Székesfehérváron. A Danyi Lőrinc Róbert, Lendvai Csócsi József és Lisztes Jenő alkotta trió május 31-én, pénteken 16 órától zenél a Prohászka-templomban. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Bűn és bűnhődés – csütörtökön újra MuseumQuizt rendeznek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 30.
Májusban ismét jó hangulatú, szórakoztató kvízjátékra invitálják az érdeklődőket a Museum Caféban. A Szent István Király Múzeummal közös programot május 30-án, csütörtökön 19.30 órától rendezik meg.
Tovább...
 
Gorsiumos diákok alkotásai az István Király suliban Nyomtatás E-mail
Írta: István Király Általános Iskola   
2024. május 29.
Zajlik az élet a Székesfehérvári István Király Általános Iskolában ezekben a hetekben is: a hétvégén rendezték a Királyi Vigasságokat, előtte egy nappal pedig a gorsiumos diákok alkotásaiból nyílt kiállítás.
Tovább...
 
Hangok titkos élete Nyomtatás E-mail
Írta: Vida Zsanka   
2024. május 28.
Interaktív zenei előadásra, szerepjátékra hívják az érdeklődőket Velencén.
Tovább...
 
Kék Pelikan szerdán a Meg-Ki filmklubban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 28.
Évadzáró estjére készül a Barátság mozi Meg-Ki filmklubja. Május 29-én, szerdán 18.00 órakor a Kék Pelikan című animációs dokumentumfilmet láthatja a közönség. A vetítést követő közönségtalálkozó vendégei Csáki László író-rendező és Lévai Norman színművész, szinkronszínész lesznek.
Tovább...
 
Operaslágerekkel, nápolyi dalokkal indítja a nyarat az ARSO a Bartók téren Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 28.
A napfényes Itáliába repíti a közönséget az Alba Regia Szimfonikus Zenekar június 20-án a Bartók Béla téren. Operaslágerek, nápolyi dalok, könnyed olasz nyáresti dallamok csendülnek fel a Dobszay Péter vezényelte zenekar és a két szólista, Kertesi Ingrid és Boncsér Gergely előadásában. A jegyek már elérhetők az arso.jegy.hu oldalon.
Tovább...
 
„Visszataláltam önmagamhoz” – Megjelent Burai Krisztián új albuma Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. május 28.
A nyolc dalból álló Valentine központi témája a szerelem, de végigköveti a zenész elmúlt időszakban zajló lelki fejlődését is.
Tovább...
 
Mi az Everness Fesztivál? Nyomtatás E-mail
Írta: Everness   
2024. május 27.
Egy hely, egy közösség, egy hét a nyár elején, a Balaton partján. Kikapcsolódás, szórakozás, feltöltődés, kapcsolódás, mélyremenés és magasba szárnyalás. Emberek, ízek, illatok, színek, mosolyok, érintések, ölelések, táncok, hangok, melegség. Kilépés a komfortzónánkból. Találkozás önmagunkkal és másokkal. Elmerülés egy tudatosabb életvitel rejtelmeibe.
Tovább...
 
Megnyílt a Hadimustra tárlat Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. május 26.
Ünnepélyes keretek között nyílt meg a Hadimustra – A magyar hadtörténet évszázadainak emlékei című kiállítás a Szent István Király Múzeum Rendház épületében. A 18 teremben megvalósított tárlat ezernél több műtárgy, látványos idővonal és sokrétű digitális tartalom segítségével enged bepillantást a magyar hadtörténelem elmúlt évszázadaiba, az oszmán uralom elleni küzdelemtől napjaink Honvédségének fegyverzetéig. Az egy évig itt látogatható tárlat megnyitóján Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és dr. Cser-Palkovics András polgármester mondott ünnepi beszédet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 111 - 121 / 6365