Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Két hét a szerelem jegyében! Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2024. február 15.
Nálunk nem csak egy napig tart a Valentin-nap! Randizzatok könyvekkel akciónk keretében február 15. és 28. között 30-70% kedvezménnyel szerezhetitek be a megjelölt romantikus regényeket és párkapcsolati önsegítő könyveket a www.jaffa.hu webshopban!
Tovább...
 
„Sűrű erdő mélyén…” – szombaton a Hungarikum Együttes ad koncertet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 15.
A Reformátusok 200 éve Székesfehérváron programsorozat keretében február 17-én, szombaton 17.00 órától koncertet ad a Hungarikum Együttes. A belépés díjtalan, a szervezők mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
Február 17-én újra Kákics táncház a királyok városában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 15.
Szombaton újra fehérvári helyszínen, a Szent István Művelődési Házban tart táncházat a Kákics zenekar. Szeretettel várják a moldvai, felcsíki, és gyimesi muzsikára táncra perdülni vágyó gyermekeket és felnőtteket.
Tovább...
 
Ma rendezik meg a Nemzetközi Könyvajándék Napot a Vörösmarty Mihály Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 14.
Február 14-én, a Nemzetközi Könyvajándék Napon a Vörösmarty Mihály Könyvtár minden érvényes tagsággal rendelkező olvasóját meglepi egy könyvvel. Az ajándékkönyvekre a könyvtár valamennyi, érvényes tagsággal rendelkező olvasója jogosult, aki a helyszínen könyvet kölcsönöz.
Tovább...
 
BADÁR SÁNDOR KARINTHY-GYŰRŰS HUMORISTA ÖNÁLLÓ ESTJE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. február 12.
Szöveget nem szeret tanulni, a felvételeken legtöbbször improvizál. A stand-up comedy művelője: nem hivatalos rekordként egyszer hét és fél órán át beszélt a közönséghez a Szegedi Ifjúsági Napokon. A bakterházból indult, és bár azóta a pálya már nem kötött, mégis szinte mindenki humor vonalról ismeri. - Hamarosan Kápolnásnyéken is fellép Badár Sándor!
Tovább...
 
A teljesség felé - Weöres Sándorból kiindulva, Kozáry Ferenc és a Maróti Zenekar bemutatója Nyomtatás E-mail
Írta: Kozma Botond   
2024. február 12.
A teljesség felé című előadást Székesfehérváron, a Pelikán Fészekben láthatta az irodalomkedvelő közönség, melyet az est egyik szereplője, a Vörösmarty Színház színművésze, Kozáry Ferenc a Maróti Zenekarral együttműködésben szerkesztett. A produkció Weöres Sándor előtt tiszteleg, az ő alkotásai, levelei hangzanak el prózában, valamint zenés feldolgozásokban.
Tovább...
 
Utazz a szimfonikusokkal A szerelem hullámhosszán Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2024. február 12.
Nemcsak a szerelmesek számára ígér mesés estét az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Valentin napi koncertje, hanem mindenkinek, aki szereti a régi klasszikusokat, az örökzöld slágereket, a romantikus filmzenéket. Február 14-én a Vörösmarty Színházba várja az ARSO mindazokat, akik velük szeretnének utazni A szerelem hullámhosszán.
Tovább...
 
Caligula helytartója és egyéb előadások februárban a V54 Színház- és Kultúrtérben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 11.
Folytatódnak februárban a színpadi előadások a V54 Színház- és Kultúrtérben. 12-én, hétfőn 19 órától a Caligula helytartója című drámát láthatják az érdeklődők. Jegyek foglalhatók a V54 Messengerén, vagy vásárolhatók a helyszínen.
Tovább...
 
Tárlatvezetések Munkácsy-kiállításon – két alkalommal csatlakozhatnak az érdeklődők Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 10.
A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb tárlatvezetéseket szervez a Szent István Király Múzeum Domány Adél művészettörténész közreműködésével a Munkácsy Székesfehérváron című kiállításban. Két alkalommal, február 12-én, hétfőn, valamint február 15-én, csütörtökön várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
180 éve született Munkácsy Mihály – február 18-ig látható Székesfehérváron a Munkácsy-tárlat Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. február 09.
Még egy bő hétig, február 18-ig látható a Munkácsy-kiállítás Székesfehérváron. A 180 éve született festőművész alkotásait gyűjtő Pákh Imre 18 évvel ezelőtt azzal a céllal indította útnak a vándorkiállítást, hogy az „ismeretlen” Munkácsyt a magyar közönség megismerje, és visszakerüljön a festőművész a művészettörténetben is az őt megillető helyre.
Tovább...
 
Fergeteges farsang az Alba Regia Vegyeskarral Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 09.
Sokszínű műsorral készül fergeteges farsangi koncertjére az Alba Regia Vegyeskar. Balázs Árpád, Daróci Bárdos Tamás, Daniel Friderici, Orzio Vecchi kórusművei mellett Strauss, Verdi, Donizetti és Kacsóh operáiból is csendülnek fel dalok a meghívott vendégek, Baranyai Anett és Gulyás Bence énekművész előadásában. A kórust és a művészeket Vasvári Tamás zongoraművész kíséri. A vidám télűző-tavaszváró koncert, amelynek február 10-én, szombaton 18 órától az ARSO Székház hangversenyterme ad otthont, meglepetéseket is tartogat a közönség számára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 111 - 121 / 6187