Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Várják a látogatókat a januárban is nyitva tartó kiállításokra Fehérváron és Kisfaludon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 03.
Év elején több, a 2023-as évben megnyílt kiállítás is nyitva tart még, melyekre várják a látogatókat. A tárlatok nagy része székesfehérvári intézményekben, egy pedig a Kisfaludi Közösségi Házban várja a látogatókat.
Tovább...
 
Romantikus vígjáték a Szépkorúak szerdáján – január 17-re lehet még jegyet kapni Nyomtatás E-mail
Írta: Sábián Anna   
2024. január 03.
Népszerű bestseller nyomán, John Malkovich és Fanny Ardant főszereplésével készült romantikus vígjátékot tűz a Szépkorúak szerdája műsorára január 10-én és 17-én 15 órától a Barátság mozi. A Vendég a francia kastélyban című francia filmre a nyugdíjasok kedvezményes áron válthatnak belépőt a pénztárban és a mozi honlapján. A második előadásra még lehet jegyeket váltani.
Tovább...
 
Megkezdődött a jegyértékesítés a 10. BIDF vetítéseire Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 03.
Elindult a jegyvásárlás a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál fehérvári vetítéseire is. A Cinema City Albában ismét hat dokumentumfilmet láthatnak az érdeklődők. Február 2-a és 4-e között naponta két filmet vetítenek, majd ezt követően a közönség a filmek közismert nagyköveteivel és szakértőkkel beszélhetik meg a látottakat.
Tovább...
 
Lendületes táncos léptekkel indította az újévet az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK, ARSO   
2024. január 02.
Bécs aranykorát és az amerikai kontinens sajátos hangulatát idéző dallamok csendültek fel az Alba Regia Szimfonikus Zenekar újévi koncertjén a Vörösmarty Színházban. A teltházas zenés évindító ismét számos meglepetést tartogatott.
Tovább...
 
Harlan Coben: Nem versz át (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2023. december 29.
Hamarosan beköszönt az új év, és mi már tudjuk, mit fogsz olvasni januárban! Exkluzív ajánlattal várunk, egy olyan könyvvel, amit csak nálunk rendelhetsz meg: Harlan Coben Nem versz át című regényének új, Netflixes borítójú kiadásával.
Tovább...
 
A Munkácsy-kiállítás húszezredik látogatóit köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. december 29.
Szeptember közepe óta látogatható a Szent István Király Múzeumban a Munkácsy Székesfehérváron – Válogatás Pákh Imre gyűjteményéből című kiállítás. A Rendházban péntek délelőtt már a tárlat húszezredik látogatóit, az enyingi Tilhof házaspárt köszönthették.
Tovább...
 
A két ünnep között is várja látogatóit a Vörösmarty Mihály Könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 22.
A két ünnep között az intézmény valamennyi tagkönyvtárában a szombati nyitvatartás lesz érvényben. December 23-án, szombaton és december 30-án, szombaton a könyvtár zárva tart!
Tovább...
 
Ajándékozz zenét! – januárban is számos koncertet ad az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 22.
Januárban négy koncertet is ad az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, melyekre már megvásárolhatóak a belépők a zenekar honlapján. A nagyzenekari és kamarahangversenyek, kortárs és ifjúsági koncertek belépői karácsonyi ajándéknak is jó választások lehetnek a zeneszerető emberek számára.
Tovább...
 
Ünnepi nyitvatartás a múzeumban – több kiállítóhely is látogatható a két ünnep között Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 22.
A Szent István Király Múzeum több kiállítóhelye is várja a látogatókat a két ünnep között. A Gorsium Régészeti Park és a Fekete Sas Patikamúzeum zárva tart, ugyanakkor a Rendház, a Hetedhét Játékmúzeum, a Koronázó Bazilika Nemzeti Emlékhely Látogatóközpont, valamint az Új Magyar Képtár is a szokott rendben látogatható.
Tovább...
 
Balett Bérlet: 2024 első félévében négy előadást nézhetnek meg a bérletesek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 21.
Akár karácsonyi ajándékként is lehetőség van a 2024 első félévére szóló Balett Bérlet megvásárlására a Székesfehérvári Balett Színháznál. A jegyek a Nomádok, a Hattyúk tava, a Rómeó és Júlia, valamint a Pillangók táncszínházi produkciókra érvényesek.
Tovább...
 
Magyar sztárokkal és a jetivel tér vissza 2024-ben az EFOTT Nyomtatás E-mail
Írta: Budai Marcell - EFOTT   
2023. december 21.
Bejelentette első fellépőit a 2024-es EFOTT: a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif már garantáltan ott lesz a nyár legnagyobb egyetemista buliján, a Velencei-tó partján. A legnagyobb hazai sztárok mellett visszatér egy rég nem látott arc is, az EFOTT-jeti.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 199 - 209 / 6200