Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Kiss Diána Magdolna vehette át idén Domján Edit-díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Kozma Botond   
2023. december 21.
A Domján Edit emlékét ápoló alapítvány kuratóriuma minden évben kiválaszt egy 40. életévét még be nem töltött tehetséges vidéki színésznőt, aki alakításaiban méltó módon örökíti tovább Domján Edit szellemiségét.
Tovább...
 
A világ leghíresebb csókjának a nyomába eredhetünk pénteken a Barátság moziban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. december 20.
Gustav Klimt A csók című világhírű festményét és annak titkait ismerhetjük meg a Barátság moziban az Exhibition On Screen című művészettörténeti sorozat következő epizódján. A december 22-én 18.00 órakor kezdődő vetítésre még lehet jegyek váltani a filmszínház weboldalán.
Tovább...
 
Hegedűs és Hungarikum koncert a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 19.
A csillagászati tél napján, december 21-én két különleges koncertnek ad otthont a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. A Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola hegedű tanszakos növendékei 17 órától mutatják be, mit tanultak az elmúlt időszakban. Este az ünnepeket megelőzően egy kis lassításra, elcsendesedésre hív a Hungarikum együttes. A koncert 19 órakor kezdődik a Szent István-teremben.
Tovább...
 
Elsöprő sikerrel mutatták be A király beszéde című előadást Nyomtatás E-mail
Írta: Kozma Botond   
2023. december 18.
December 16-án mutatta be a székesfehérvári Vörösmarty Színház az évad egyik legjobban várt előadását, David Seidler: A király beszéde című darabját Bagó Bertalan rendezésében.
Tovább...
 
Analógia – szombaton nyílik Kiss László fotókiállítása a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 16.
Kiss László Penna Regia-díjas fotós Analgóia című fotókiállítását december 16-án, 18.30 órakor, A király beszéde című előadás előtt nyitják meg a Vörösmarty Színház Galériájában. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
A limanovai csatának állít emléket a Vasvári iskola Pincegalériájának új kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. december 16.
Az első világháború egyik legnagyobb, győztes ütközetének, a limanovai csatának állít emléket a Vasvári Pál Általános Iskolában átadott új kiállítás. A számos szereplő együttműködésével létrejött tárlat az intézmény Pincegalériájában tekinthető meg.
Tovább...
 
Légy önmagad legjobb változata! Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2023. december 15.
Szívesen lépnél előre az életedben? Szeretnél támogatást kapni önmagad megismeréséhez, a személyiséged fejlődéséhez, a céljaid eléréséhez? Akkor válogass e heti rapid akciónk kínálatából! Egy héten át, december 14. és december 20. között akár 70% kedvezménnyel juthatsz hozzá jó néhány pszichológiai témájú könyvünkhöz a www.jaffa.hu oldalon!
Tovább...
 
A KOMPÁNIA együttes lép fel a Közéleti és Kulturális Szalon művészeti programján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. december 15.
A KOMPÁNIA együttes lesz a Közéleti és Kulturális Szalon következő művészeti programjának vendége.
Tovább...
 
Romantikus film decemberben a Mozinet Filmnapokon Nyomtatás E-mail
Írta: Sábián Anna   
2023. december 15.
Szívszorító történet az életre szóló döntésekről, kihagyott lehetőségekről és az igaz szerelemről – a Mozinet Filmnapok premier előtti vetítéseinek sorában december 15-én, pénteken 18 órakor az Előző életek című amerikai-dél-koreai alkotást láthatja a Barátság mozi közönsége.
Tovább...
 
Karácsonyi ének Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Kopcsai Margit   
2023. december 15.
Adventi műsorra hívja az érdeklődőket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ az Öreghegyi Közösségi Házba. A december 15-én, pénteken öt órakor kezdődő rendezvényen Szőcs Henrik ad zongorakoncertet, majd hat órától az Apolló Színház társulata adja elő Charles Dickens Karácsonyi ének című kisregényének színpadi változatát.
Tovább...
 
Szabad-e regölni? – Koncert tánccal és kézműveskedéssel a Felsővárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Zichy-Orosz Júlia   
2023. december 15.
Interaktív örömzenére és örömtáncra, valamint közös családi játékkészítésre hívja az érdeklődőket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Felsővárosi Közösségi Házba. A december 15-én, pénteken ötkor kezdődő, fél hétig tartó ingyenes eseményen a Netz Produkció táncházával párhuzamosan működő kézműves workshopban az ügyes kezűek Montessori-szemléletű eszközöket készíthetnek a 0–4 éves korosztály számára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 210 - 220 / 6200