Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon Nyomtatás E-mail
Írta: Nagyon Balaton   
2020. június 25.
Augusztus 18-án, a STRAND Fesztivál nyitónapján, ötödik alkalommal rendezik meg a Petőfi Zenei Díj átadóját, ahol 12 kategóriában díjazzák a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbb előadóit. A látványos, 120 perces showt az M2 Petőfi TV, a Petőfi Rádió és a petofilive.hu is élőben közvetíti. A Petőfi Zenei Díj jelöltjeire június 18-tól kezdődően augusztus 13-ig szavazhat a közönség.
Tovább...
 
STRAND Fesztivál: műsorváltozás Nyomtatás E-mail
Írta: Nagyon Balaton   
2020. június 25.
Az idei évben sajnos több, nemzetközi turné elmarad. Ahogyan már korábban is sejteni lehetett, ez a STRAND Fesztivál programját is érinti. Az idei fellépők közül a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta a teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy mindhárman a 2021-es STRANDon pótolják az elmaradt koncerteket. Negyedikként DJ Fresh lépett vissza, aki ugyancsak úgy döntött, hogy 2020-ban sehol nem lép fel.
Tovább...
 
Magyarországon először színpadon: a Five! Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Zsuzska   
2020. június 25.
A szervezők bejelentették, hogy az amerikai rapper, Flo Rida mellé még egy nagy nemzetközi meglepetés érkezik: az EFOTT-on lép színpadra hazánkban először a híres fiúbanda, a Five! A 45. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója idén a Velencei-tó északi partján, a VVSI Evezőspályánál 2020. augusztus 26-30. között várja a bulizni vágyókat.
Tovább...
 
Utcza-kép tárlat 2. Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. június 25.
Új látnivalókkal várja az érdeklődőket a Belváros szabad ég alatti kiállítótere. Az „Utcza-kép" címmel ősszel indult szabadtéri fotókiállítás második tárlatán Kiss László „kislaci” fotográfus munkáiból láthatnak újabb képeket a Kossuth-udvarban járók. A hat, fekete-fehér fotó a veszélyhelyzet ideje alatt született.
Tovább...
 
Jankovics Marcell Trianon-kiállítása a Vigadóban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. június 25.
Jankovics Marcell Kossuth-díjas grafikusművésznek a Pesti Vigadóban megnyílt Trianon című kiállítását tegnap óta látogathatja a nagyközönség. A Székesfehérváron is bemutatott tárlat kétszáz, a magyar történelem eseményeit bemutató politikai karikatúrával várja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Újra nyitva a Barátság mozi Nyomtatás E-mail
Írta: Krainhoffer Andrea   
2020. június 24.
Három hónap kényszerpihenő után ismét várja a filmrajongókat a székesfehérvári Barátság mozi. Vígjátékok, filmdrámák, fesztiválsikerek – köztük a négy Oscarral jutalmazott Élősködők és Az első áruló című maffiafilm – szerepelnek az első napok műsorán.
Tovább...
 
Mesélős-kalandozós útikönyv készül a Belvárosról Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. június 24.
Rosta Helga és Lázár Zsófia már tudják, melyik székesfehérvári kapu mögött lakik Titokzatos Pacák. A mesehős a város mindenre odafigyelő gondnoka, akit valójában senki sem ismer. Nagyon szeret játszani, ezért izgalmas felfedeznivalókat mutat a Belváros zegzugos utcáin – egy készülő útikönyv lapjairól. Az alkotópáros közös munkája úgy kezdődött, hogy a szerző egy kiadvány alapján kereste meg az illusztrátort, lenne-e kedve együttműködni egy élményszerű, több útvonalat is kínáló kis kiadvány megalkotásában. A koncepcióról, a játékról, az együttalkotásról beszélgettünk.
Tovább...
 
Koncertek, táncházak, Páva-gála, kertmozi Nyomtatás E-mail
Írta: Alba Regia Táncegyesület   
2020. június 24.
2020. augusztus 16-19. között rendezi meg az Alba Regia Táncegyesület a Király(ny)i Napok mini fesztiválját, mely az albásoktól megszokott színvonalat és programkavalkádot ígér.
Tovább...
 
A Lear királlyal folytatódik a virtuális színházi sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. június 24.
Pénteken este a Lear király előadásával folytatódik a színház Élmény:Otthon-sorozata. A Shakespeare-klasszikust 2014-ben Bagó Bertalan vitte színpadra Cserhalmi György főszereplésével – a vetítést 19 órától követhetjük.
Tovább...
 
A Military Girls koncertjével kezdődik pénteken a VIII. Emlékparki Nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. június 23.
Nyolcadik alkalommal rendezik meg az Emlékparki Nyár programsorozatot a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. A négy alkalomból álló rendezvényt a Military Girls koncertje nyitja június 26-án.
Tovább...
 
Űjra látogatható A Szabadművelődés Háza és valamennyi klubháza Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. június 22.
Június 22-től, hétfőtől a megszokott nyitvatartási rendben újra látogatható A Szabadművelődés Háza és valamennyi közösségi háza.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 4127