Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Ice-T - Egy gengszter útja Hollywoodig Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2024. június 08.
Ice-T egy hiphop-ikon, a gangsta rap stílus megteremtője. A tévénézők Odafin „Fin” Tutuola nyomozóként is ismerhetik az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály című sorozatból. Ám Ice-T igazi története ott kezdődik, ahol a hírverés és a címlapok véget érnek. (Könyvajánló)
Tovább...
 
Már elindult a jelentkezés a VOKE nyári Olvasótáborára Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 08.
Június 10-ig lehet jelentkezni a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár nyári, 6 és 10 év közötti gyerekeknek szóló Olvasótáborára. A tábor június 24., hétfő és június 28., péntek között zajlik.
Tovább...
 
A Honeybeast pillangókat dalol a gyomrodba: kezdődik a nyári koncertszezon és készül az új lemez Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. június 07.
A töretlenül népszerű zenekar kezdi a szezont, ősszel pedig új albumot jelentet meg, melynek előfutára a ma érkező Pillangók. A dalhoz Jimy J. Hollywood rendezésében klip is készült.
Tovább...
 
Balázs Barbi - Asszonypajtás konyhakaluza 21. századi spúroknak Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2024. június 07.
Semmiből valamit, alig valamiből szinte bármit – könnyen, vidáman, felhajtás nélkül! (Könyvajánló)
Tovább...
 
Szirmok és szárnyak – Vári Kovács Ágnes kiállítása a Gárdonyiban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 07.
Szirmok és szárnyak címmel nyílik kiállítás Vári Kovács Ágnes textiltervező és grafikus munkáiból június 7-én, pénteken 17.00 órakor a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. A tárlat június 28-ig látogatható.
Tovább...
 
A téridőben lebegve – Szécsényi-Nagy Loránd kiállítása az Országzászló téren Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 07.
A téridőben lebegve – Folyamatosan változó koordináták címmel nyílik kiállítás június 7-én, pénteken 18.00 órakor a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületében. Szécsényi-Nagy Loránd médiaművész alkotásait szeptember 1-jéig láthatja a közönség.
Tovább...
 
Még kaphatóak jegyek a Free Spirit szombati évzáró gálájára Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 07.
A Vörösmarty Színházban zárja bemutatójával a tanévet a Free Spirit Dance. A szombaton 18 órakor kezdődő gálára még van néhány szabad jegy, amire „lecsaphatnak” az érdeklődők.
Tovább...
 
95. Ünnepi Könyvhét – sokszínű, izgalmas programkínálat június 10-20-a között Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 07.
Hét helyszínen mintegy 30 programot kínál az olvasóknak a 95. Ünnepi Könyvhét programsorozata Székesfehérváron a Vörösmarty Mihály Könyvtár, az Aranybulla Könyvtár és számos együttműködő intézmény, szervezet összefogásával. Író-olvasó találkozókkal, beszélgetésekkel, kötetbemutatókkal és sokféle kísérőprogrammal várják az érdeklődőket. Kiemelt eseménynek ígérkezik a Könyvheti Piknik június 15-én a Bartók Béla téren, ahol többek között a Vörösmarty Színház művészeivel és Nyáry Krisztián íróval találkozhatunk, a napot a Sebő együttes koncertje zárja. Érdemes csemegézni, hiszen minden korosztálynak kínálnak kikapcsolódási lehetőséget, a rendezvények ingyenesek – hangzott el a beharangozó sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
A MusiColore Énekegyüttes a The King’s Singers exkluzív mesterkurzusán Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. június 07.
A székesfehérvári MusiColore Énekegyüttes (Radics Éva, Bódi Réka Ágnes, Wágnerné Ughy Tünde, Földesi Zalán, Mihály György, Pintér Péter) az egyik szerencsés kiválasztott az ország rengeteg pályázó kórusa közül, amely részt vehet június 7-én, pénteken a The King's Singers világhírű együttes exkluzív mesterkurzusán.
Tovább...
 
A VERTIGO a zenekar élettől való megszédülését fogalmazza meg Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. június 06.
„Rohadtul bizonytalan egy időszak ez, és ez így teljesen oké” – Új dal és klip a Hűvöstől / A VERTIGO a zenekar élettől való megszédülését testesíti meg. Benne van minden, ahogy az elmúlt egy évben érezték magukat.
Tovább...
 
5+1 inspiráló idézet, amit a Star Wars adott nekünk Nyomtatás E-mail
Írta: Juhász Fanni   
2024. június 06.
"Én vagyok az apád", "Nem ezek azok a droidok, amiket keresnek" és "Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" Szinte biztos, hogy még azok is tudják, melyik filmhez köthetők ezek az idézetek, akik soha egyetlen percet sem láttak a Csillagok háborújából. A világ leghíresebb filmes univerzumában a nagyhatalmú és bölcs jedi mesterek szájából sok olyan mondat hangzik el, melyet érdemes elrakni útravalónak akkor is, ha éppen nem vagyunk sci-fi rajongók. A június 5-én megjelenő "Star Wars: Az akolitus" története szerint teljesen új megvilágításba helyezi a jediket és a sitheket, így a Disney+ által most összegyűjtött 5+1 idézetre talán teljesen máshogy fogunk tekinteni a jövőben.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 6297