Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Népzenei Minősítő verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 05.
ImageA Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA a Nemzeti Művelődési Intézettel és a Hagyományok Házával együttműködve meghirdeti a népzenei együttesek, pávakörök, a népdalkörök, a népdalkarok, népzenei hangszeres együttesek, énekes és hangszeres szólisták és kisebb énekes és hangszeres csoportok országos minősítését.
Tovább...
 
Idén is kedvezménnyel várja a fehérváriakat a FEZEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. május 05.
ImageA város és a szervezők együttműködésének köszönhetően idén is kedvezménnyel vehetnek jegyet a székesfehérváriak a FEZEN fesztiválra. Az ŐsFehérvár kártyával rendelkező fehérváriak 10 %-kal olcsóbban válthatnak belépőt Székesfehérvár legnagyobb zenei fesztiváljára.
Tovább...
 
Minden, ami mese!  családi mesenapot rendeznek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. május 02.
ImageMinden a meséről fog szólni május 13-án, szombaton a Maroshegyen. A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár második alkalommal rendez családi mesenapot, melynek keretében lesz számos színpadi és mozgásos program, interaktív mesekoncert, mesés táncház, kiállítás, diafilmvetítés, sőt, akár meselevest is lehet főzni.
Tovább...
 
Tanulmányi versenyek a Hermann Zeneiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. április 30.
A Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI az iskolát támogató Tálos Edit Alapítvánnyal karöltve, a közelmúltban két nagyszabású tanulmányi versenyt szervezett. A színvonalas megmérettetésekre Dunántúl több megyéjéből érkeztek növendékek.
Tovább...
 
Mondjon véleményt a könyvtárról! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 30.
ImageA könyvtárhasználati szokásokról készít felmérést a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Négy célcsoportot határoztak meg, arra kérve őket, hogy töltsenek ki egy kérdőívet, iratkozzanak be a könyvtárba, cserébe nyereményjátékon vesznek részt. A felmérés június 7-ig tart.
Tovább...
 
Fergeteges gálaműsorral készülnek az Albások Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 30.
ImageÚj, fergeteges koreográfiával készül a Tánc Világnapjára az Alba Regia Táncegyüttes. A gálaműsort május 7-én, vasárnap két időpontban is megtartják a Vörösmarty Színházban. Belépők a Táncházban kaphatóak.
Tovább...
 
Kiállítás nyílik George Kégl munkáiból az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 28.
Kiállítás nyílik George Kégl festőművész munkáiból május 4-én, csütörtökön az Öreghegyi Közösségi Házban. A többek között portrékat, aktokat, csendéleteket bemutató tárlat június 11-ig látogatható.
Tovább...
 
Bátorság kell manapság középszerűnek lenni"? Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2017. április 27.
ImagePóló – farmer – tornacipő, vagy direkt erre az alkalomra beszerzett egyedi darabok? Tömegbe olvadás, vagy minél nagyobb feltűnéskeltés? A EFOTT-ozók ízlése nemcsak a zene, de a divat terén is igencsak különböző, és ez természetesen nemcsak a fesztiválozókra, de színpadra lépő zenészek esetében is igaz. A 2017-től hatnaposra bővült (július 11-17.) fesztiválra készülve górcső alá vettük az elmúlt évek meghatározó szettjeit.
Tovább...
 
Wass Albert - A funtineli boszorkány Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. április 27.
Image"A könnyeim körülbelül az ötödik percben kezdtek el csorogni. Akkor, amikor a funtineli boszorkányt alakító Pikali Gerda a szeme előtt, egy pillantás alatt vált fájdalomtól érett asszonyból gondtalan, tiszta szívű gyereklánnyá. És attól fogva maradt ez az állapot." - olvasható egy kritikában, mely Wass Albert A funtineli boszorkány című regénye alapján megszületett darabot hivatott értékelni. Az előadás az Újszínházban tekinthető meg.
Tovább...
 
Arcok és álarcok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. április 26.
ImageSzerdán este nyílik meg Klotz Miklós fotográfus kiállítása Arcok és álarcok címmel. A tanzániai kis falvak életét és a velencei karnevál élményeit bemutató tárlatot a Vörösmarty Színház Galériájában Bagó Bertalan művészeti vezető ajánlja a látogatók figyelmébe.
Tovább...
 
Négy koncert, négy helyszín, négy hangulat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. április 26.
ImageIsmét útjára indítja a Somorjai Ferenc kamarazenekari hangversenysorozatot az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. A pénteken kezdődő program négy 60 perces, különböző hangulatú és stílusú komolyzenei koncertet kínál négy helyszínen a könnyed, elegáns és tartalmas muzsika kedvelőinek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3070 - 3080 / 6234