Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör áprilisi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 21.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek, az "SMV 2000 Festőtanoda" alkotóinak és meghívott vendégeinek áprilisi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Tárlatvezetés A DÖNTÉS kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 20.
Holnap folytatódik a Szent István Király Múzeum A DÖNTÉS című kiállításához kapcsolódó tárlatvezetések sora.
Tovább...
 
Szakolczay Lajos könyveit mutatják be Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 20.
ImageA Vörösmarty Társaság termében mutatják be hétfőn este Szakolczay Lajos József Attila- és Széchenyi-díjas irodalomtörténész, irodalom- és művészetkritikus két, nemrégiben megjelent könyvét: a Korunk farsangját és a Jövőben a múltunk címűt. Az irodalmi rendezvény házigazdái Arató Antal és Bobory Zoltán lesznek.
Tovább...
 
A Nemzeti Színházban vendégszerepel a fehérvári Vörösmarty Színház Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2017. március 20.
ImageA Vörösmarty Színház különleges hangulatú és látványvilágú előadásával Budapesten vendégszerepel. Robert Musil A rajongók című darabja Szikora János rendezésében a Nemzeti Színház Gobbi Hilda Színpadán látható március 22-én és 23-án. Az előadással a szerző emléke előtt is tisztelegnek, halálának 75. évfordulója alkalmából.
Tovább...
 
Örökzöld slágerek a Viktória Rehabilitációs Központban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 16.
ImageKellemes, könnyed estre invitálja vendégeit a Viktória Rehabilitációs Központ az Erzsébet utca 20. szám allati épületébe március 23-án csütörtökön 17 órakor. Az esten közkedvelt, örökzöld slágereket hallhat majd a közönség, a rendezvény vendégei Grasics Anita és Bokányi Zsolt "Boka" lesznek. A rendezvényre a belépés ingyenes.
Tovább...
 
V. Mezőföld Virágai Fejér Megyei Szólótáncverseny Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 16.
ImageAz Alba Regia Táncegyesület szervezésében 2017. március 25-én szombaton a Táncházban immár ötödik alkalommal mérhetik össze néptánctudásukat a versenyzők a MEZŐFÖLD VIRÁGAI Fejér Megyei Szólótáncverseny keretén belül. A résztvevők négy korcsoportban, valamint szóló és páros kategóriában mutatkoznak be. A produkciókat az Alba Regia Táncegyüttes zenekara, a Galiba kíséri.
Tovább...
 
Huszárok A Döntés című kiállításon Március 15-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 15.
ImageMárcius 15-én délután egy órakor a Fehérvári Huszárok Egyesülete látogatja meg a kiállítást a Csók István Képtárban. Az eseményen Ampli Ferenc, hagyományőrző huszár őrnagy, parancsnok mesél a huszárság történetéről, majd a hagyományőrzők a vendégekkel közösen tekintik meg a tárlatot. A program keretében lesz lehetőség közös fotót készíteni a huszárokkal is. Az eseményen a részvétel ingyenes.
Tovább...
 
Szigli László-képek Kisfaludon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 10.
Szigli László székesfehérvári kortárs festőművész emlékkiállítása nyílik pénteken a Kisfaludi Közösségi Házban. A tárlatot Arató Antal ajánlja a látogatók figyelmébe.
Tovább...
 
Márciusi programok a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 10.
Nemzetünk jövőjéről, a keresztény élet örömeiről és az operák világáról szóló érdekes előadásokat szerveznek márciusban a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Ugyancsak szeretettel várják a közönséget az Egyházmegyei Ki Mit Tud? nyilvános elődöntőire, továbbá az Útkereső Filmklub vetítésére.
Tovább...
 
Vivaldi-est a Csók István Képtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. március 10.
ImageAz ismert olasz zeneszerző, Antonio Vivaldi concertói lesznek hallhatóak március 12-én, vasárnap 18 órakor a Csók István Képtárban. A koncertre érkezőknek lehetőségük nyílik A DÖNTÉS című kiállítás megtekintésére is. A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Pompeji Gorsiumba költözik Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft.   
2017. március 10.
ImageNagyszabású, látványos kiállításra készül a Szent István Király Múzeum: a Pompeji – Élet és halál a Vezúv árnyékában című tárlat bemutatja az egykor virágzó város katasztrófáját, az ott élt emberek életét, mindennapjait, kikapcsolódási szokásait, a gladiátorok világát. A kiállítás – amelynek törzsanyaga a romváros feltárásának anyagát őrző Nápolyi Régészeti Múzeumból érkezett Magyarországra - a táci Gorsium látogatóközpontjában március végétől lesz látogatható.
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3092 - 3102 / 6196