Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Brilly Pat: Az elátkozott skót duda Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 09.
Ha igaz a mondás, hogy egységben az erő, akkor a nővéreimre és rám ez többszörösen igaz, mert hárman lennénk. Mi vagyunk a Béta trió. Segítetek nekünk megoldani a következő rejtélyt?(Könyvajánló)
Tovább...
 
Claire Bidwell Smith: Az öröklés szabályai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 08.
A halált, a gyászt és a veszteséget öt lépésben engedjük közel magunkhoz: elutasítás, düh, alkudozás, depresszió és belenyugvás. Erre az öt jelképes fejezetre oszlik Claire Bidwell Smith könyve is, amelyben felidézi a szülei halála árnyékában eltelt fiatalságát, majd azt az utat is, amelyet e súlyos teherrel a lelkében megtett.(Könyvajánló)
Tovább...
 
Nőnapi köszöntés a Szimfonik Táncdalfesztivállal Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. március 08.
ImageA több alkalommal is nagy sikert aratott Szimfonik Táncdalfesztivállal ajándékozta meg a székesfehérvári hölgyeket az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a közelgő Nőnap alkalmából. Az Alba Regia Sportcsarnokban rendezett teltházas eseményen Vargha Tamás honvédelmi miniszterhelyettes, a város országgyűlési képviselője köszöntötte a közönséget a város nevében.
Tovább...
 
Előadás lesz a babaházak babaporcelánjairól Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. március 07.
A Hetedhét Játékmúzeum újra könnyed tudományos programra invitálja ifjú látogatóit és a családokat. A Játék Szalon következő előadásán, jövő kedden Balla Gabriella művészettörténész avatja be az érdeklődőket a babaporcelánok, játékszerek titkaiba. A teadélutánra mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Zenei meghallgatás a Kodály Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Kész - Varga Mónika   
2017. március 07.
ImageA Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola március 7-én és 8-án 14.30 és 17.30 óra között zenei meghallgatásra várja mindazon nagycsoportos óvodásokat, akik az intézmény ének-zenei tagozatára jelentkeznek.
Tovább...
 
Ismét színpadon a nagysikerű Szimfonik Táncdalfesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. március 07.
ImageA fehérváriak körében nagyon jó visszhangja volt annak a Szimfonik Táncdalfesztiválnak, melyet az Alba Regia Szimfonikus Zenekar vitt színpadra tavaly olyan neves előadókkal, mint Szulák Andrea, Malek Andrea és Gájer Bálint.
Tovább...
 
Tóth Norbert kurátor tart tárlatvezetést Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 07.
Március 7-én, kedden 17 órától Tóth Norbert a kiálllítás kurátora tart szakvezetést A Döntés című kiállításon a Csók István Képtárban. A tárlaton Somogyi Győző 127 festménye, valamint Párkányi Raab Péter 66 fotográfiája látható, a sötét térben berendezett kiállítás utazást szimbolizál a hősök dicsősége és a fenevad félhomályban felsejlő 66 képmása között. A kiállítás április 30-ig látható a Csók István Képtárban.
Tovább...
 
Lesley Pearse: Titkok utcája Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 06.
Bár szülei mélységesen ellenzik, hogy az egyszerű származású Dannel randevúzzon, a huszonkét éves Fifi Brown a szívére hallgat, és néhány hónapnyi felhőtlen boldogság után titokban feleségül megy szerelméhez. A jobb élet reményében az ifjú pár Londonba költözik, ám fizetésükből kezdetben csupán egy rozzant albérletre futja Kennington hajdan szebb napokat látott, kétes hírű negyedében. (Könyvajánló)
Tovább...
 
Joyce Maynard: Függőség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 03.
"Néha csak egy erős ember hiányzik valakinek az életéből, aki bátorítja és utat mutat neki... Ezért vagyok én itt - mondta Ava." (Könyvajánló)
Tovább...
 
Arany 200  villámcsődülettel emlékeztek a költőóriásra Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. március 03.
ImageRendhagyó és látványos flashmobbal emlékeztek a 200 évvel ezelőtt született Arany Jánosra. A több városban, ugyanazon időpontra tervezett villámcsődületben az Arany János Tehetséggondozó Program (AJTP) iskolái működtek közre. Székesfehérváron a Nemes Nagy Ágnes Kollégium és a József Attila Középiskolai Kollégium növendékei tisztelegtek a költő előtt műsorukkal a Városház téren.
Tovább...
 
Különleges koncert és kiállítás a Kodály-emlékévben Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2017. március 03.
ImageAz egész évet átívelő programsorozattal emlékezik Kodály Zoltánra Székesfehérvár. Az Önkormányzat kezdeményezéséhez számos kórus és intézmény csatlakozott, gazdagítva a zeneszerző, a zenei oktatás módszertanát megújító mester életművének megismertetését.
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3103 - 3113 / 6196