Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Sylvia True: Szerdai barátság Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 02.
Öt nagyon különböző nő. Mind egy-egy szégyenteljes titkot hordoz. És mind most jönnek rá, hogy nincsenek egyedül... (Könyvajánló)
Tovább...
 
Habán kerámiákról tartanak előadást Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 02.
Csütörtökön folytatódik A Kárpát-medence kerámiaművészete című előadássorozat a Múzeumban. Vörösváry Ferenc kutató, néprajzi gyűjtő ezúttal a habánok és a poszthabánok ónmázas edényeit, tárgyait mutatja be. A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Döntőjéhez érkezik a Pesovár Népzenei Verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Major Lászlóné Kati   
2017. március 02.
ImageA Fejér Megyei Művelődési Központ – Művészetek Háza és a Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület közösen rendezi meg a Pesovár Ferenc Gyermek- és Ifjúsági Népdaléneklési és Népzenei Verseny döntőjét 2017. március 3-án, pénteken 9.30 órától. A Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával megvalósuló eseménynek a Fejér Megyei Művelődési Központ ad otthont.
Tovább...
 
Ünnepi hangversenyt rendeznek a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 02.
ImageMárcius 6-án rendezik a Kodály-emlékév ünnepi megnyitó estjét a Vörösmarty Színházban. Délután kiállítás nyílik a kiváló zeneszerző, zenetudós emlékeiből, majd „Szép szavú múzsa” címmel nagyszabású hangverseny kezdődik Kodály műveiből, a város megannyi kórusának, az Alba Regia Szimfonikus Zenekarnak, a Tilinkó Zenekarnak és az Alba Regia Táncegyüttesnek a közreműködésével.
Tovább...
 
C.L.Taylor: A baleset Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 01.
Sue Jackson mindig úgy gondolta, hogy a családja már nem is lehetne tökéletesebb, egészen addig a lidérces napig, amikor tizenöt éves lánya kilépett egy busz elé. A balesetet követően Charlotte kómába esik, Sue-nak pedig szembesülnie kell a ténnyel, hogy szinte alig tud valamit a lányáról... (Könyvajánló)
Tovább...
 
Sorsdráma elveszett bizalomról, hűségről, tisztánlátásról Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. március 01.
ImageNagy Judit rendezésében, a Szabad Színház előadásában tekintheti meg a közönség Liszkay Teréz: Vak Béla Király című drámáját. A magyar király sorsát bemutató előadásra pénteken és szombaton 19.30 órakor kerül sor, ahova mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Mindy McGinnis: Egyetlen kortyot sem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 28.
A világvége nem bonyolult. Egyszerűen csak nincs többé semmi: se munkahely, se iskola, se üzlet, se közlekedés. Nincsenek emberek sem, csak a megmaradt kevesek. Ők a túlélők, akiknek egyetlen célja van: a fennmaradás. A civilizáció összeomlása után legfőbb törekvésük az élelem megszerzése és a védekezés. (Könyvajánló)
Tovább...
 
Olvasójeggyel ingyenesen látogatható A DÖNTÉS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 28.
A Vörösmarty Mihály Könyvtár érvényes olvasójegyeivel ingyenesen lehet megnézni A DÖNTÉS című kiállítást a Csók István Képtárban. A tárlathoz tartozó következő esti beszélgetést ma rendezik Fény és árnyék címmel.
Tovább...
 
Éneklő Ifjúság Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Pisch Anikó   
2017. február 28.
ImageA Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége – KÓTA Ifjúsági és Zenepedagógiai Szakbizottságának felhívása alapján a Fejér Megyei Művelődési Központ Éneklő Ifjúság hangversenyeket rendez Fejér megyei általános és középiskolai tanulók részére. A verseny során szakmai zsűri választja ki a régió legjobb ifjúsági kórusát. A megmérettetésre március 14-ig lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Gyermekszínjátszó Találkozóra várják a jelentkezőket Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 28.
ImageA XXVI. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozóra várják az általános iskolás csoportok jelentkezését március 1-jéig. A fesztiválra műfaji és tematikai megkötés nélkül lehet előadásokat nevezni, a Fejér megyei bemutatót április 7-én tartják.
Tovább...
 
Christian Kracht: Imperium Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 27.
August Engelhardt nagy reményekkel fordít hátat az európai civilizációnak a huszadik század hajnalán. Romlatlan, paradicsomi idillről álmodozik, amikor a fenyegető modernség elől menekülve a déltengeri gyarmatra, Német Új-Guineába hajózik. A nudizmust és vegetarianizmust éltető fiatalember a kókuszdió hitére szeretne új vallást alapítani, hogy követőket toborozva és kis szigetén új birodalmat építve az egész emberiségnek utat mutathasson. Zavaros eszméi azonban a kiteljesedés helyett egyre mélyebbre taszítják.
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3114 - 3124 / 6196