Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Ó, felvirradt a szép óra! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 26.
Könnyed opera-parádéval készül a február 26-i koncertjére a Vox Mirabilis Kamarakórus, melynek során Mozart és barátai szerzeményei csendülnek fel. Az énekesek vasárnap estére minden operakedvelőt szeretettel várnak a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házba! Jegyek elővételben és a helyszínen is kaphatók!
Tovább...
 
Magyar Filmhét a Barátság moziban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. február 25.
ImageA Magyar Nemzeti Filmalap és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa támogatásával a Magyar Filmakadémia 2017. február 26. és március 5. között rendezi meg a 3. Magyar Filmhetet. A Magyar Filmdíjakra nevezett alkotások közül a Filmakadémia tagjaitól legtöbb szavazatot kapott 5–5 filmalkotás versenyez 23 kategóriában. Idén a székesfehérvári Barátság mozi is csatlakozott az eseményhez.
Tovább...
 
Idegenvezetők Világnapja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 25.
ImageRendhagyó programokkal várják február 26-án a Székesfehérvár iránt érdeklődő látogatókat az idegenvezetők, akik ezen a napon ünneplik világnapjukat.
Tovább...
 
Egy szem gyümölcs jótékonysági előadás a zeneiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. február 24.
ImageA Hínár Henrik csodafurulyája című bábjátékra várják a nézőket március 4-én délelőtt a Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI Nagytermébe, ahova a belépő egy szem gyümölcs. A Zenede Bábszínház jótékonysági előadásának „bevételét” a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ lakói kapják meg. Minden érdeklődőt és támogatót várnak a szervezők!
Tovább...
 
Elektronikus bulikkal is erősít az EFOTT Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2017. február 24.
ImageMajmot a backstage-be? Az EFOTT-on ez is előfordulhat - bizonyította már a sztár DJ, Borgore, aki idén ismét a fesztiválra érkezik. Július 11. és 17. között a Velencei-tó partján velünk lesz a holland Dyro, a Coachellát meghódító Flux Pavilion és az olasz Vinai is.
Tovább...
 
Meghirdették a VIII. Fehérvári Versünnepet Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Látrányi Viktória   
2017. február 23.
ImageNyolcadik alkalommal rendezik meg a Fehérvári Versünnepet, amelyre március 17-ig várják a fiatalok jelentkezését. A rangos tehetségkutató zsűrije idén is Kubik Anna színművész vezetésével értékeli a produkciókat. A rendezvényről a fővédnökök, Spányi Antal megyés püspök és dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint a szervező Fehérvár Médiacentrum igazgatója, Hagymásy András tájékoztattak.
Tovább...
 
365 inspiráló nap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 23.
ImageEz az öröknaptár csodálatos ajándék mindenkinek, aki inspirációra vágyik. A valaha élt legnagyszerűbb és legbölcsebb emberek gondolatai csodálatos természetfotók kíséretében segítenek megtalálni a boldogsághoz vezető utat. Hatásos, mély és ösztönző szavak a mindennapokra.
Tovább...
 
Újabb tárlatvezetés kedden A DÖNTÉS című kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 21.
Újabb tárlatvezetés lesz A DÖNTÉS című kiállításon a Csók István Képtárban. Az érdeklődőket Filep Sándor festőművész, a Szent István Király Múzeum művészeti tanácsadója kalauzolja, bemutatva Somogyi Győző és Párkányi Raab Péter különleges térben elrendezett alkotásait.
Tovább...
 
Pápai Joci mehet Kijevbe Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. február 20.
ImageOrigo című zeneszámával Pápai Joci nyerte az Eurovíziós Dalverseny magyarországi válogatóját, "A Dal 2017" magyarországi megmérettetését, így ő képviselheti az országot a májusi, kijevi nagy fináléban. A szombat esti televíziós showműsorban jelentették be, hogy Benji Karcok című dalával nyerte A Dal 2017-hez kapcsolódó akusztikus versenyt.
Tovább...
 
Imaginációk Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 17.
Születésnapján nyílik tárlat a többszörösen díjazott székesfehérvári festő és grafikus alkotásaiból az ötvenedik tanévét ünneplő Munkácsy Mihály Általános Iskolában. A megnyitó február 20-án, hétfőn 15 órakor lesz. Minden művészet iránt érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Tudós elmék és alkotásaik egy kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 17.
ImageVándorkiállítás nyílt a Tóparti Gimnáziumban, a Magyarországon született tudós elmék világraszóló eredményeiről. A 330 géniuszt és maradandó alkotásaikat bemutató tárlat dr. Pálfi György biológus gyűjteményéből jött létre.
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3125 - 3135 / 6196