Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Farsangi opera parádé a Szent István teremben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 16.
A Vox Mirabilis Kamarakórus 2016/17-es hangversenybérletének „Farsangi opera-parádé” koncertje február 26-án 19 órakor kezdődik a Szent István teremben. Az est szólistái Zemlényi Eszter és Kelemen Dániel elvarázsolják a közönséget, Varga Gergő Zoltán zongoraművész és a Vox Mirabilis Kamarakórus pedig Mozart legszebb dallamait hozzák el a zeneszerető közönségnek.
Tovább...
 
X. Wass Albert Maraton világszerte péntektől szombatig Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. február 16.
ImageA magyarság szépirodalmának egyik legjelentősebb ünnepe a Wass Albert Maraton, melyet tizedik alkalommal rendeznek meg világszerte február 17-18-án, pénteken és szombaton.
Tovább...
 
Tudománytörténeti Vándorkiállítás nyílik Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 15.
Tudománytörténeti Vándorkiállítás nyílik szerdán délután a Tóparti Gimnáziumban. A Kárpát-medence Természeti Értékeiért Alapítvány és a Magyarok Világszövetsége által szervezett tárlat a Magyarországon született tudós elmék világraszóló eredményeit mutatja be, mintegy 330 géniuszt és maradandó alkotásaikat.
Tovább...
 
3. Magyar Filmhét - a fehérvári szavazatok is számítnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 14.
ImageA Magyar Filmakadémia Egyesület, a Magyar Nemzeti Filmalap és az NMHH Médiatanácsa támogatásával megrendezett 3. Magyar Filmhét programja idén 10 vidéki nagyvárosban, köztük Székesfehérváron, a Barátság moziban is látható lesz február 27-től március 4-ig.
Tovább...
 
A Virtuózokkal koncertezett a Vox Mirabilis Kamarakórus Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 13.
ImageA Pesti Vigadóban volt a Virtuózok újévi koncertjére a napokban, melyre meghívást kapott a fehérvári Vox Mirabilis Kamarakórus.
Tovább...
 
Hajós kalandokra hív Ruminivel a Gyermekkönyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 12.
ImageA Gyermekkönyvtár színes programokkal várja látogatóit, február utolsó hetében családi mesedélutánt rendeznek papírszínházi előadással, és origamizással folytatódik a Műhelytitkok téli kézműves sorozata. A Rumini-regények kis olvasóit ismeretterjesztő programra várják, ahol kiderül az is, voltak-e női kalózok, és hogyan kell SOS jelzést leadni a tengeren.
Tovább...
 
Egy tucat új név érkezett a FEZEN-től Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2017. február 12.
ImageAz Alice Cooperrel, The Offspringgel, Wellhelloval és Halott Pénzzel is készülő FEZEN most újabb 12 nevet jelentett be, akik csatlakoznak a jubileumi fesztiválhoz. És a szervezők ígérete szerint még koránt sem értek a lista végére, a pop és a rock rajongóknak is bőven jut még meglepetés.
Tovább...
 
Régi korok konyhai falvédői a Művészetek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 10.
A Fejér Megyei Művelődési Központban a Kultúrházak Éjjel Nappal programsorozat részeként régi konyhaz falvédőket állítanak ki. Varga Magdolna gyűjteményének bemutatkozó kiállítása február 10-én 15 és 19 óra között, február 11-én pedig 10 és 18 óra között látható.
Tovább...
 
Kiállítás és dokumentumfilm Szent István római emlékeiről Nyomtatás E-mail
Írta: Fraler Ildikó   
2017. február 10.
ImageBemutatják a Szent István emlékek Rómában című dokumentumfilmet és fotókiállítást a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Simon Erika fotóriporter alkotásait és Vakler Lajos rendező-szerkesztő filmjét jövő csütörtökön délután Spányi Antal megyés püspök ajánlja a közönségnek.
Tovább...
 
Az én hősöm Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. február 10.
ImageÜnnepi rajz- és esszépályázatot hirdetett a Nemzetstratégiai Kutatóintézet. A pályázatokat két témakörben – Magyar zászló és címer, Az én hősöm – és két műfajban írták ki, a beérkezett munkákat a rajz esetében hét, az esszé esetében pedig három korcsoportban értékelik.
Tovább...
 
Fúvom az énekem Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. február 09.
A Fejér Megyei Művelődési Központ – Művészetek Háza és a Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület közösen rendezi meg Pesovár Ferenc Gyermek- és Ifjúsági Népdaléneklési és Népzenei Verseny ötödik területi válogatóját 2017. február 10-én, pénteken 14 órától. A Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával megvalósuló eseménynek a székesfehérvári Ciszterci Szent István Gimnázium ad otthont.
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3136 - 3146 / 6196