Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Átadták a Tollpihe díjakat Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. január 23.
ImageKálnay Adél, Sohonyai Edit és Adorján Viktor írókból állt az a zsűri, aki a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület, a Székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskola és a Fehérvári Médiacentrum által 12. alkalommal közösen meghirdetett, 2016. évi Tollpihe Meseíró Pályázat pályamunkáit értékelte.
Tovább...
 
Újabb közönségtalálkozó a Barátság moziban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 21.
ImageJanuár 28-án, szombaton mutatja be a Barátság mozi Vranik Roland legújabb alkotását, Az állampolgár című magyar filmdrámát. A vetítést követően a nézők személyesen is találkozhatnak a film rendezőjével.
Tovább...
 
Meg Wolitzer: Útközben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 20.
"A perc, amelyben elhatároztam, hogy elhagyom, amelyben kijelentettem magamban, hogy elég, az óceán fölött harmincötezer láb magasságban érkezett el..." - Könyvajánló
Tovább...
 
Pukedli - Hajsza / Blaskó Borbálával Nyomtatás E-mail
Írta: Vörösmarty Színház   
2017. január 20.
Tegnap mutatták be Székesfehérváron a Vörösmarty Színházban Blaskó Borbála legújabb rendezését, amely a Pukedli−Hajsza címet viseli. A performansz-előadás különleges látványvilággal, egyedi és érzékeny látásmóddal beszél az értékről mint fogalomról, a női-férfi kapcsolatokról. - Beszélgetés Blaskó Borbálával.
Tovább...
 
Kiállítással, színielőadással ünneplik Öreghegyen a Magyar Kultúra Napját Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 20.
ImageHagyományosan önállóan szervezett programokkal készül a Magyar Kultúra Napjára az Öreghegyi Közösségi Ház. Január 20-án, pénteken este emlékkiállítás nyílik Drégely László festő- és szobrászművész, díszlettervező alkotásaiból, majd bemutatják az „Elnémulás” című színművet. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
Pénteken új tárlat nyílik a Pelikán Galériában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. január 20.
5 festő Móron címmel nyílik pénteken a Pelikán Galéria legújabb tárlata. Koppány Attila, Revák István, Szegedi Csaba, Szentes Ottokár és Szolnoki Szabolcs a 2016-os móri művésztelepen készített alkotásaikkal mutatkoznak be. A Szent István Király Múzeum és a Székesfehérvári Művészek Társasága szeretettel invitál minden érdeklődőt, a kiállítást Szűcs Erzsébet művészettörténész, a tárlat kurátora nyitja meg.
Tovább...
 
Különleges kiállítás nyílik a Magyar Kultúra Napján Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. január 20.
A Magyar Kultúra Napja alkalmából nyílik A Döntés című tárlat a Csók István Képtárban. Somogyi Győző festő- és grafikusművész, a Nemzet Művészének Székesfehérvárhoz kötődő alkotásait, a magyar hősöket és az Árpád-házi szenteket bemutató képeit, valamint Párkányi Raab Péter szobrász- és fotóművész 66 fotografikáját láthatja a közönség.
Tovább...
 
Cselédek  A Szabadművelődés Házában lép fel a Prospero Színkör Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 20.
ImageÚjabb előadásra vár minden érdeklődőt szombaton este 19.00 órától a Prospero Színkör. Jean Genet: Cselédek című darabját tekinthetik meg az érdeklődők Bognár Beatrix, Bitter Barbara, Tóth Tímea szereplésével és Micskó Zoltán rendezésében. A Szabadművelődés Házában (Fürdő sor 3.) szervezett előadást 800 forintos jegyek vásárlásával lehet megnézni.
Tovább...
 
Milly Johnson: Téli láng Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 19.
A karácsony a vidámság és a szeretet ünnepe... Vajon Eve is megtalálhatja a boldogságot? - Könyvajánló
Tovább...
 
80 híresség az Állat Kannibálokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 19.
Mivel tombol a retro láz, ezért a két tag, Qka MC és Ricsipí szerint is magától értetődő volt, hogy a múlt év végén megjelent új Annimal Cannibals lemezre feltétlenül rákerüljön egy-két gyöngyszem a múltból.
Tovább...
 
Szent István emlékek Rómában Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. január 19.
Szent István kultuszának bemutatása a fő célja annak a hiánypótló narrált filmnek, amit Vakler Lajos, a Fehérvár Médiacentrum szerkesztő-riportere rendezett, és ami a Rómában fellelhető, Szent családhoz köthető ereklyéket mutatja be.
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3169 - 3179 / 6196