Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Museum Pass óvodásoknak és iskolásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 11.
ImageNégyalkalmas bérletet kínál iskolásoknak és óvodásoknak a Szent István Király Múzeum. A Museum Pass-szal szabadon választott múzeumpedagógiai foglalkozásokon lehet részt venni a tanév folyamán. A kisebbek számára 60, a nagyobbaknak 90 perces programot ajánlanak.
Tovább...
 
Thornton Wilder híres színdarabját mutatják be a cisztercis diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 11.
ImageThornton Wilder híres amerikai író Pulitzer-díjas színdarabját mutatják be a Ciszterci Szent István Gimnázium diákjai pénteken és szombaton este az intézményben. „A mi kis városunk” című előadást bárki megtekintheti, ingyenes belépőket az iskola Facebook oldalán lehet igényelni.
Tovább...
 
Jövő keddig várják az alkotásokat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 06.
Image„Legszebb mesém” címmel hirdetett rajzversenyt nagycsoportos óvodások számára a Székesfehérvári István Király Általános Iskola. Az alkotásokat 2017. január 10-ig kell beküldeni az intézménybe. Az eredményhirdetés január 14-én, szombaton lesz, akárcsak a versmondó verseny is, ahova kedvenc versükkel nevezhetnek a gyerekek a helyszínen.
Tovább...
 
Január 15-ig látogatható a Kincsek és titkok című kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 06.
Alig másfél hete maradt az érdeklődő közönségnek arra, hogy megcsodálja a Kincsek és titkok című tárlatot, amely a nagyszentmiklósi aranylelet, a bécsi szablya és a prágai Szent István-kard titkaiba avatja be a látogatókat, akik bepillantást nyerhetnek az avarok és a honfoglaló magyarok kincseinek rejtélyeibe is. Az időszaki kiállítás még január 15-ig, hétfő kivételével naponta 10.00 és 18.00 óra között látogatható.
Tovább...
 
Március végéig a tavalyi árakon lehet beiratkozni a könyvtárba Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 05.
ImageA Vörösmarty Mihály Könyvtárba március 31-ig változatlan árakon lehet beiratkozni – az ŐsFehérvár városkártya meghosszabbított érvényességének köszönhetően. A 16 éven aluliak, a 70 éven felüliek és a pedagógusok számára a tagság ingyenes, a Városkártyával és az állandó székesfehérvári lakcímmel rendelkezőknek a beiratkozás díja 100 forint.
Tovább...
 
Kincsek és titkok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 04.
A Kincsek és titkok elnevezésű tárlaton az érdeklődők a nagyszentmiklósi aranylelet, a bécsi szablya és a prágai Szent István-kard hű másolatait is megtekinthetik 2017. január 15-ig, hétfő kivételével naponta 10 és 18 óra között.
Tovább...
 
Tündérszó határok nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 03.
ImageÚjra száll a Tündérszó! A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár ismét meghirdette meseíró pályázatát 8-15 év közötti gyerekek számára. Március 15-ig várják a magyar nyelven írott történeteket a világ minden tájáról.
Tovább...
 
A HUNGARIKUM Együttes újévi koncertje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 02.
ImageTöbb éves hagyomány immár, hogy a Hungarikum Együttes újévi koncertjével indul az újesztendő a Hétvezér Estek közönsége számára. Ez az előadás a Hétvezér Estek hét éve elkezdődött töretlen történetében a 349. lesz és az újesztendőben ismét, a fehérváriak körében jól ismert és közkedvelt régi-új helyszínre, a Királykút Emlékházba tért vissza. Örömünkre szolgál, hogy itt láthatjuk vendégül Mudris Anettet és Kremnitzky Gézát, azaz a Hungarikum Együttest, immár sokadszorra.
Tovább...
 
Leia hercegnő is távozott Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. december 28.
ImageIgazi fekete év a 2016-os a sztárvilágban, ugyanis David Bowie, Prince, Pete Burns és George Michael után a 70-es, 80-as évek fiatalságának újabb ikonja távozott az élők sorából: hatvanéves korában meghalt a Csillagok Háborúja Leia hercegnője, Carrie Fisher.
Tovább...
 
Ma még megtekinthető a Téli tárlat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. december 23.
A Szent István Király Múzeum összes székesfehérvári kiállítóhelye ma estig ingyenesen látogatható, valamint ma látható utoljára a Téli tárlat a Pelikán Galériában. Az időszaki kiállítások között a futballrajongók, valamint a történelem iránt érdeklődők is találhatnak kedvükre valót.
Tovább...
 
VOX MIRABILIS KAMARAKÓRUS-Éjszakai karácsonyi koncert Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 23.
ImageA Vox Mirabilis Kamarakórus hálaadó éjszakai karácsonyi koncertet tart 2016. december 24-én 23:30-kor a Krisztus Király templomban Székesfehérváron.
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3180 - 3190 / 6187