Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Mága Zoltán sztárvendégeivel koncertezik Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 23.
Mága Zoltán és a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar ad közös koncertet a Prohászka Ottokár templomban, a Hangok és harangok sorozat keretén belül. A vasárnap este 18.00 órakor kezdődő jótékonysági koncertre a belépés ingyenes lesz, de adományokat gyűjtenek egy, a Székesfehérvári Egyházmegye által megjelölt cél támogatására.
Tovább...
 
Exkluzív képzőművészeti tárlat a kápolnásnyéki Dabasi Halász-kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 22.
A felújított kápolnásnyéki Dabasi Halász - kastély kiemelkedő jelentőségű és nívójú kulturális programmal, az MKB Bank XIX-XX. századi magyar festészeti gyűjteményéből válogatott kiállítással várja a művészetkedvelőket.
Tovább...
 
Szép magyar ének Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 22.
"Szép magyar ének" - címmel mutatják be szeptember 22-én, 17:30-kor Székesfehérváron, a Szent István teremben Dr. Béres József daloskönyvét. A könyvet méltatja és a szerzővel beszélget: Vakler Anna népdalénekes Közreműködnek: Béres Merse és barátai.
Tovább...
 
Daloljatok az Úrnak!  Primavera Kórus koncert Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. szeptember 22.
A 2007-ben útjára indult Ars Sacra Fesztivál idei programjaiba a Primavera Kórus is bekapcsolódott. „Daloljatok az Úrnak!” címmel adnak koncertet a maroshegyi Szent Kristóf templomban vasárnap 19 órakor, melyre minden érdeklődőt szeretettel invitálnak.
Tovább...
 
Quartettissimo VII. Európai Vonósnégyes Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 22.
ImageA hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Quartettissimo Európai Vonósnégyes Fesztivál szeptember 22. és 24. között várja az érdeklődőket a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban. Különlegessége, hogy ebben az évben kétnapos, nagyszabású zenetudományi konferenciával gazdagodik, amely „Kultúra és zene: Városok, templomok és kastélyok zenéje Magyarországon – 1500–1945” címmel a székesfehérvári Szent István Király Múzeum és a Fejér Megyei Múzeumegyesület együttműködésével valósul meg.
Tovább...
 
Öt kórus verseng vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. szeptember 21.
Hatodik alkalommal kerül sor a Székesfehérvári Kamarakórus Fesztiválra, amelyen idén öt énekkar méri össze tehetségét. A vasárnapi rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel vár a szervező Vox Mirabilis Kamarakórus a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házba!
Tovább...
 
Indul az évad a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 21.
ImageSzeptember 24-én mindenkit szeretettel vár a Vörösmarty Színház interaktív, ingyenes nyílt napjára! Lesz kulisszajárás színészekkel, betekintés a most készülő darabok próbájába, randevú a művészekkel, dedikálás, fotózás, zenés műsor, tánctanulás, rengeteg játék és megannyi érdekesség.
Tovább...
 
Ingyom-bingyom - kreatív szakkör Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. szeptember 19.
Alsó tagozatos gyerekeknek tart kézműves foglalkozásokat szeptemberben Tóth Eszti. A szakkörökön a kicsik különböző technikákat sajátíthatnak el, melynek során csodás dolgok születhetnek.
Tovább...
 
Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör októberi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 19.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek októberi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Kapható már a Vox Mirabilis Kamarakórus Hangversenybérlete Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 18.
Kapható már a Vox Mirabilis Kamarakórus Hangversenybérlete a 2016/17-os évadra! - Az idei, hatodik évadban is meglepetésekkel, különlegességekkel készül a kórus, neves művészek, együttesek közreműködésével.
Tovább...
 
Interjú Fazekas Krisztinával, az errearra.org fotós ajánló tulajdonosával Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 16.
Épített örökségünk között járunk nap mint nap, és nem kevés természeti szépséggel is körbe vagyunk véve. Az ilyen, érinthetőbb közelségben lévő helyszínekre fókuszál a Budapesten élő, nemrég Székesfehérvárott is kiállító Fazekas Krisztina, az errearra.org alapítója és tulajdonosa.
Tovább...
 
<< Első < Előző 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3268 - 3278 / 6188