Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Boldogasszony-kiállítás a Csók István Képtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft.   
2018. március 28.
Szűz Mária kortárs ábrázolásaiból nyílik kiállítás március 28-án, szerdán 16 órakor a Szent István Király Múzeum Csók István Képtárában. A tárlat több mint félszáz alkotó munkáit vonultatja fel: szobrokat, kerámiákat, textilműveket, festményeket, grafikákat és fotókat egyaránt láthat a közönség a kiállításon, amely március 29-től május 2-ig látható Székesfehérváron.
Tovább...
 
Kiállítás a Mohai Ágnes forrás történetéről Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 23.
Kiállítás nyílt a Mohai Ágnes forrás történetéről a víz világnapja alkalmából. A Megyei Művelődési Központ tárlata – amely Pintér József, a Terepjárók Diáksport és Kulturális Egyesület tagjának gyűjteményéből áll – tárgyi és képi emlékeket mutat be: különféle üvegeket, a gyártási folyamatban használt kínáló-poharakat, fényképeket, képeslapokat, árjegyzékeket és számolócédulákat, illetve térképmásolatokat.
Tovább...
 
Művész-programok áprilisban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 23.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek áprilisi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Libri irodalmi díjak 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2018. március 23.
ImageA Libri Könyvkereskedelmi Kft. által 2016-ban alapított díj az előző év legjobb szép- és tényirodalmi könyveit díjazza. A 2017-ben megjelent, a díj követelményeinek megfelelő 143 tény- és szépirodalmi könyvből 107 neves közéleti személyiség szavazata alapján alakult ki a 10-es lista, amire a zsűri és a közönség is szavaz.
Tovább...
 
Hirtling István 60 éves lett Nyomtatás E-mail
Írta: Vörösmarty Színház   
2018. március 22.
ImageMárcius 20-án ünnepelte 60. születésnapját Hirtling István Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész, társulatunk tagja. Fotó-összeállítással köszöntjük a kerek évfordulón, Isten éltesse sokáig, nagyon boldog szülinapot kívánunk neki!
Tovább...
 
Három arckép. Művész- és színművészsors Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 22.
ImageMa délután kivételes művészeti programot kínál a Deák Gyűjtemény: a Schaár Erzsébet-kiállítás Psota Irént ábrázoló portréjáról és az alkotómunkáról készült Két arckép című dokumentumfilm apropóján beszélgetnek a rendezvény vendégével, Závodszky Noémi színművésszel – így készül el a sorozat harmadik arcképe. A résztvevők megtekinthetik a rendezvény alapjául szolgáló Kovács András-filmet.
Tovább...
 
KASTÉLYMESÉK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 20.
Különleges programsorozat indult a kápolnásnyéki Halász-kastélyban. Havonta egy este különleges vendégek különleges helyszínen mesélnek különleges kastélyokról, épületekről, és az ezekhez kapcsolódó személyes történeteik segítségével hívják rendhagyó kalandozásra hallgatóságukat.
Tovább...
 
Internet Fiesta a könyvtárakban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 20.
ImageInternet Fiestára vár minden érdeklődőt csütörtöktől a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Nemcsak a Z generációnak kínálnak izgalmas időtöltést az online totók, játékok, a virtuális kiállítás, előadások és interaktív programok, amelyek központi témája idén az egészség. Fiestázzanak a könyvtárral március 29-ig!
Tovább...
 
Átadták az állami művészeti kitüntetéseket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 15.
ImageA székesfehérvári Vörösmarty Színház két művésze is állami művészeti kitüntetést kapott: Blaskó Borbála és Krisztik Csaba. Gratulálunk!
Tovább...
 
Új színfolt a város kulturális palettáján Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós és Havasi Tímea   
2018. március 14.
ImageMárcius 22-én, csütörtökön 19 órakor a Vörösmarty Színházban tartja bemutatkozó estjét a Székesfehérvári Balett Színház. „Blablabla” című műsorukban négy eredeti történetet mesélnek el a tánc nyelvén, az est vendége az Alba Regia Vonósnégyes és az Alba Regia Táncegyüttes.
Tovább...
 
Virtuális híd konkrét pilléreken Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 14.
Image„Változtasd jobbá a világot, jó szövetségben” – irodalmi délutánt tartott a Vörösmarty Társaság a Városházán.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 3485