Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Vox Mirabilis - Történelmi jelentőségű koncert Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. december 07.
Egy különleges hangversenysorozatra kapott megívást a székesfehérvári Vox Mirabilis Kamarakórus: Zsolnán, Székesfehérváron és Budapesten kerül előadásra Georgius Zrunek Betlehemes miséje magyar és szlovák nyelven.
Tovább...
 
Harmonia Pastoralis Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. december 04.
A „Harmonia Pastoralis” a Vox Mirabilis Kamarakórus 2017/18-as Hangversenybérletének karácsonyi koncertje 2017. december 9-én, szombaton, 19:00 kezdődik a Jézus Szíve Templomban.
Tovább...
 
esti  séta, avagy Munkácsytól Adyig Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 30.
Soproni Kiss Sándornak nyílik kiállítása pénteken két helyen is, a Munkácsy Mihály Általános Iskolában és az Ady Bár és Galériában – amit a tárlat játékos címe is sugall: esti – séta, avagy Munkácsytól Adyig. Az érdeklődők valóban átsétálhatnak majd egyik helyszínről a másikra, hogy megtekintsék az alkotó érzékeny, dekoratív képeit.
Tovább...
 
Kilenc nagyszerű szólista és öt különböző karmester-egyéniség Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 27.
ImageDecember elsején lesz a 2017-18-as Farkas Ferenc Hangversenybérlet első előadása, az operagálán Boross Csilla és barátai lépnek fel a város kórusainak és az Alba Regia Szimfonikus Zenekarnak a közreműködésével. Januárban az Újévi illúziók évköszöntő, februárban a Lét és sors című Beethoven-est, majd tavasszal egy Donato Renzetti vezényelte hangverseny és a Stravinsky és a bécsiek című koncert élményeivel lehetünk gazdagabbak.
Tovább...
 
VI. Újszövetség Maraton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 27.
ImageAdvent első vasárnapján hagyományosan önkéntes jelentkezők olvashatják fel az Újszövetséget a Vörösmarty Színház nagyszínpadán. A VI. Újszövetség Maraton december 3-án, vasárnap hajnali 4 órakor indul.
Tovább...
 
Show of the Kings - sztáreső és kultfilmek zenéi Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 27.
ImageSzuperkoncertet szervez a Show of the Kings Advent első hétvégéjén, december 2-án, szombaton 19 órakor Alba Regia Sportcsarnokban. A Székesfehérvár támogatásával megvalósuló, „Hollywood Székesfehérváron” című programon számos neves sztárfellépő örvendezteti meg a publikumot. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették.
Tovább...
 
Csajághy, Káldy kiállítás a Korzón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 27.
Az íróként is termékeny Mary T. Csajághy és Káldy Imre amatőr festők kiállítására kerül sor 2017. december 8. és 22. között a Velence Korzó első emeleti kerengőjén.
Tovább...
 
Kodály-művek csendültek fel a Szent Imre-templomban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 27.
Ünnepi hangversenyt rendeztek szombaton a Szent Imre-templomban Kodály Zoltán tiszteletére. A gazdag, rendkívüli összeállítású koncerten közreműködött az Alba Regia Vegyeskar, a vendégül városunkba érkezett Kecskeméti Énekes Kör Erdei Péter Liszt- és Bartók-Pásztory-díjas karnagy, érdemes művész vezetésével, valamint Tóka Ágoston orgonaművész.
Tovább...
 
Országos énekverseny lesz hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 23.
Hétvégén rendezik Székesfehérváron az V. Gregor József Országos Énekversenyt. A pénteki nyitónapon este Ünnepi díszhangversenyre várják a zenekedvelőket a Hiemer-házban, ahol fellépnek a korábbi székesfehérvári díjazottak.
Tovább...
 
Decemberi programok a Székesfehérvár-ért Művészkörrel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2017. november 22.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek decemberi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Böbe Baba és tökházikó a Gárdonyiban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 21.
ImageDecember közepéig lehet megnézni a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban a Bálint Ágnes életművét bemutató kiállítást: tablókkal, játékokkal, diafilmekkel, Böbe Babával és Mazsola tökházikójával várják az óvodásokat, a kisiskolásokat és minden érdeklődőt. A tárlat a könyvtár nyitvatartási idejében látogatható.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 3383