Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
A Depeche Mode-dal indul a VOLT Nyomtatás E-mail
Írta: VOLT   
2018. június 26.
Image5 nap alatt 150.000-nál is több vendéget várnak Sopronba, a 26. Telekom VOLT Fesztiválra, ahol a legnagyobb küzdőtér elé épülő Telekom Nagyszínpad hét emelet magas, szélessége 24 méter, a súlya pedig több, mint 200 tonna.
Tovább...
 
Holnap nyílik a Fehérvár Szalon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 26.
Holnap este nyílik meg a Fehérvár Szalon az Országzászló téren. A Szent István Király Múzeum az idén meghirdetett pályázatával a helyi kortárs művészeket szólította meg, akik a barokk szellemiségét vagy formavilágát megidéző alkotásokat készítettek – a képző-, az ipar- vagy a fotóművészet területén.
Tovább...
 
Harmonia Albensis 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 22.
ImageA Harmonia Albensis elmaradhatatlan része Székesfehérvár nyári rendezvénysorozatának. Idén július 5-e és 26-a között négy varázslatos templomi koncert szerepel az Alba Regia Szimfonikus Zenekar programjában. Jegyek és bérletek már kaphatóak a színházban és a zenekar honlapján. – hangzott el a beharangozó sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
27 helyszínen közel 100 minőségi program Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 22.
ImageIzgalmas estét kínál a Múzeumok Éjszakája szombaton: 27 helyszínen közel 100 minőségi program várja a kultúrára fogékony közönséget.
Tovább...
 
Sukorói Zenei Nyár - 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 19.
ImageImmár tizenkettedik éve rendeznek Sukorón, a református templomban nyári hangversenysorozatot, melyre idén sem szednek belépőt, ám az adományokat szívesen fogadják. A nyári program alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Egész estés kikapcsolódás a Múzeumok Éjszakáján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft., Fraller Ildikó   
2018. június 18.
ImageCsaládi titkok, egyéjszakás kaland, szatyor varroda, zajzenei koncert, gastro casino és ólomkatona-öntés – csupán néhány cím a Múzeumok Éjszakája programjainak sorában, amelyek jól jelzik, izgalmas estének néz elébe a kultúrára fogékony közönség június 23-án, szombaton.
Tovább...
 
Vakációköszöntő a Wellhelloval Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla, Fejér Tamás   
2018. június 15.
ImageA hőség már a nyakunkon, a hét végén pedig a vakáció is megérkezik végre, a vakációval pedig a Helló, nyár! koncertje. A város ajándékaként idén a Wellhello lesz a sztárvendég a Zichy színpadon június 15-én este. A Wellhello előtt mutatja be első lemezét a fehérvári 21 Gramm Akusztik zenekar, akik a mai sajtótájékoztatón ízelítőt is adtak zenéjükből.
Tovább...
 
Idén is kifut a partihajó a Soundon Nyomtatás E-mail
Írta: Kovács Ottilia Linda   
2018. június 14.
ImageImmár harmadik éve rendezik meg a zamárdi fesztivál Siófokra teleportált Boat Parties projektjét, ami idén a Balaton Sound és Veuve Clicquot együttműködésében valósul meg.
Tovább...
 
Itt a nyár, nyit a PLÁZS Nyomtatás E-mail
Írta: Kovács Ottilia Linda   
2018. június 13.
ImageA nyári ellazulás epicentrumaként elhíresült siófoki PLÁZS hamarosan megnyitja kapuit. A nappali lazulós és esti bulizós programok kedvelt helyszíne szebb lesz, mint valaha. Június 16-án egy fergeteges Punnany koncerttel nyit a hely, de már 14-én ott ülhetünk az óriáskivetítő előtt, nézve a foci VB nyitómeccsét.
Tovább...
 
A világon egyedülálló előadások a nyári színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 13.
ImageJövőre veled ugyanitt I-II. – a Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban idén július végén várják könnyed, de egyben tartalmas színházi előadásra a nézőket.
Tovább...
 
Táncba fogalmazott érzések Nyomtatás E-mail
Írta: Egerházi Attila   
2018. június 12.
Június 13-án, szerdán 19 órakor újra látható a Vörösmarty Színházban a Székesfehérvári Balett Színház Blablabla című estje, amelyben a város új kortárstánc-együttese több, egymástól különböző zsánerű világot, eredeti történetet rajzol meg a tánc nyelvén.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 3562