Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Több mint 100 fellépővel vár az idén 19 éves FEZEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 01.
ImageAugusztus 3-án kezdődik Székesfehérvár legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, a FEZEN. Idén kibővített fesztiválterülettel, két nagyszínpaddal és minden eddiginél több külföldi zenekarral készülnek a szervezők. A város és a FEZEN együttműködésének köszönhetően a székesfehérvári lakosok idén kedvezményesen válthatnak belépőt a fesztiválra.
Tovább...
 
Ezen a hétvégén ismét Fehérvári KultúrKorzó Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Progszervező Kft   
2016. július 30.
ImageHangulatos koncertek és varázslatos tűzzsonglőr-bemutató várja az érdeklődőket Székesfehérvár szívében.
Tovább...
 
Ismét középkori hangulat a hétvégén a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Andrea   
2016. július 30.
ImageA múlt hétvégéhez hasonlóan ezen a hétvégén is hangolódhatunk az augusztusban megrendezésre kerülő Székesfehérvári Királyi Napokra. Szombaton és vasárnap is különböző középkori játékokkal és foglalkozásokkal várnak mindenkit a Belvárosba.
Tovább...
 
Újra nyitva lesz a Budai úti és a Zsolt utcai Tagkönyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 30.
ImageJövő hét keddtől újra várja az olvasókat a Vörösmarty Megyei Könyvtár Budai úti és Zsolt utcai Tagkönyvtára. A Központi Könyvtár Olvasótermét minden hétköznap lehet látogatni. A könyvszeretőknek idén is meghirdették a Nagy Olvasásmánia pályázatot, amire gyerekek és felnőttek is írhatnak, rajzolhatnak, szeptember 12-ig.
Tovább...
 
A 100 Tagú Cigányzenekar lép fel Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 30.
ImageElkészült Feketehegy-Szárazrét Kultúrudvarának fedett szabadtéri színpada és nézőtere. Augusztus 3-án, szerdán kerül sor az avató ünnepségre, ahol fellép a 100 Tagú Cigányzenekar. A fejlesztésekről és a kulturális létesítményről Szigli István önkormányzati képviselő és Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója tájékoztattak.
Tovább...
 
Biztonsági öveket bekapcsolni!  hétvégén ismét Székesfehérvár Rallye Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. július 30.
Ismét felbőgnek a motorok Székesfehérváron, illetve környékén a kilencedik Székesfehérvár Rallye-n. A magyar bajnokság idei ötödik futama ezúttal is – csakúgy, mint az elmúlt két esztendőben – számos izgalmas és látványos pillanatot ígér. Az idei rendezvény egyik kuriózuma lesz a szombat délután 17.00 órakor kezdődő városi prológ, ahol az érdeklődők testközelből csodálhatják meg a versenyautókat.
Tovább...
 
Két hét szünet a Barátságban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 27.
ImageJúlius 27-től két hét szünetet tartanak a Barátság Moziban és augusztus 11-től új vetítővászonnal és hangtechnikával várják a filmkedvelő közönséget.
Tovább...
 
Épületek gyufaszálból  kiállítás az Öreghegyi Közösségi Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 27.
Új kiállítás nyílik jövő hétfőn az Öreghegyi Közösségi Házban. Az este 18.00 órakor kezdődő eseményen gyufaszálból készült épületeket mutatnak be, köztük a csalai Kégl-kastély makettjét is. A Szűcs Pál munkáiból készült, „Épületek gyufaszálból” című tárlatot Szűcs Péter nyitja meg, a programon köszöntőt mond Kégl György és Östör Annamária önkormányzati képviselő. A kiállítás augusztus 14-ig tekinthető meg.
Tovább...
 
Csángómagyar hagyományőrzés, kézművesség és filmkészítés Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. július 27.
Rendkívül gazdag program-összeállítással várták a gyerekeket ezen a héten is Velencén, a Székesfehérvári Gyermek és Ifjúsági Tábor utolsó turnusában. A résztvevők bekapcsolódhattak többféle kézműves tevékenységbe, foglalkozhattak animációs filmkészítéssel és együtt énekelhettek, táncolhattak azokkal a csángómagyar vendégekkel, akik a moldvai Pusztinából érkeztek. Nyisztor Ilona és tanítványai, valamint a pusztinai hagyományőrzők holnap a Napraforgó Táborba is ellátogatnak, este 6 órától pedig fellépnek a Városházán, ahova szeretettel várják a közönséget.
Tovább...
 
Jövő hétvégén pótolják a KultúrKorzó elmaradt produkcióit Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 26.
ImageKét héttel ezelőtt a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradtak a Fehérvári KultúrKorzó programjai. Ezeket a produkciókat a következő hétvégén pótolják: augusztus 5-én, pénteken este 20.30 órától a Kongattack – Agárdi kongások lépnek fel, majd augusztus 6-án, szombaton 17.00 órakor a „Erdőn, mezőn” nevet viselő formáció koncertezik, ezt követően 21.00 órától a Prometheus Project tagjai mutatnak be látványos előadást.
Tovább...
 
Kiállítások Székesfehérváron a nyár derekán is Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 26.
A székesfehérvári intézmények érdekes tárlatokkal kínálnak nyári programot: korosztálytól függetlenül izgalmas időtöltésben lehet része az interaktív vasútmodell-kiállítás megtekintőinek, több mint másfélezer macit csodálhatnak meg a játékok rajongói, vagy akár a foltvarró kör alkotásaiból is meríthetünk ihletet. Az 50 éves ARÉV vándorkiállítás a Civil Központban várja a látogatókat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3334 - 3344 / 6187