Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Kiállítások Székesfehérváron a nyár derekán is Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 26.
A székesfehérvári intézmények érdekes tárlatokkal kínálnak nyári programot: korosztálytól függetlenül izgalmas időtöltésben lehet része az interaktív vasútmodell-kiállítás megtekintőinek, több mint másfélezer macit csodálhatnak meg a játékok rajongói, vagy akár a foltvarró kör alkotásaiból is meríthetünk ihletet. Az 50 éves ARÉV vándorkiállítás a Civil Központban várja a látogatókat.
Tovább...
 
Nyisztor Ilona és tanítványai újra Székesfehérváron énekelnek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. július 25.
Ismét Székesfehérvár vendége lesz tanítványaival együtt Nyisztor Ilona csángómagyar népdalénekes. A Magyar Örökség-díjas művész tanítványaival együtt érkezik a moldvai Pusztinából, és július 25-től Velencén tölt egy hetet a Székesfehérvári Gyermek és Ifjúsági Táborban. A vendégek július 27-én, szerdán 18.00 órától csángó estet adnak a Városháza Dísztermében, előtte 17.00 órától misén is részt vesznek a Ciszterci Templomban.
Tovább...
 
Zemlényi Eszter nyerte Petrovics Emil Énekversenyt Debrecenben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 24.
A fehérvári Zemlényi Eszter, aki tavasszal a Simándy Nemzetközi Énekverseny különdíjasa lett, ismét egy kimagasló eredményt tudhat magáénak. Az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiája és a Conservatory Alapítvány énekversenyt hirdetett Petrovics Emil emlékére 2016. július 21-én Debrecenben.
Tovább...
 
Egy csipet középkor Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Andrea   
2016. július 22.
ImageKirályi óriásbábokkal, történelmi kirakójátékokkal, kézműves foglalkozásokkal, belépőjegyekért folyó kvízjátékokkal találkozhatnak a járókelők az előttünk álló két hétvégén Székesfehérvár belvárosában.
Tovább...
 
Könnyed sanzonok és bossa nova Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Progszervező Kft   
2016. július 22.
ImageA fehérváriak már tudják, hogy hétvégenként sosem lehet unatkozni a Belvárosban: könnyed dallamok, ismert és elismert előadók csábítják kikapcsolódásra a járókelőket. Ezen a hétvégén sem lesz ez másként, folytatódik ugyanis a Fehérvári KultúrKorzó programsorozata.
Tovább...
 
Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör augusztusi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 21.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek agusztusi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Lelket megindító dallamok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 20.
ImageHárom klubkoncertet ad a nyár folyamán a Hungarikum együttes. A következő fellépésük július 21-én, csütörtökön lesz a Hiemer-ház Gesztenyés udvarán, amire minden népzenét kedvelőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Az Anima Musicae koncertjével zárul a Harmonia Albensis Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 20.
ImageA Junior Príma díjas kamarazenekar július 21-én, csütörtökön 19.30 órakor Händel, Locatelli, Mendelssohn és Grieg műveivel várja a klasszikus zene szerelmeseit a Ciszterci templomban. Jegyek még kaphatóak!
Tovább...
 
Gyertyafényes tárogató hangverseny a Károlyi Kastély díszudvarán Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 20.
ImageImmár hagyomány, hogy nyaranta a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély díszudvarán a zene szerelmeseit szabadéri gyertyafényes hangverseny várja, amely következő alkalommal július 29-én, 20 órakor veszi kezdetét. Kiss Gy. László tárogató koncertjének programjában népszerű hagyományos dalok csendülnek fel.
Tovább...
 
Folytatódnak a Szalon koncertek Iszkaszentgyörgyön Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 18.
ImageIsmét Szalon koncertre várják a zenekedvelőket az Amadé-Bajzáth-Pappenheim kastélyban Iszkaszentgyörgyön. Július 19-én, kedden a Wishful Singing acapella női kórus előadása lesz hallható az Amsterdami Királyi Zenei Akadémia énekeseinek közreműködésével. A koncertsorozattal az Ari S. Kupsus Szalon Koncert Jótékonysági Társaság tehetséges magyar muzsikusok és képzőművészek számára gyűjt adományt.
Tovább...
 
Váratlan tóparti házibulival zárt az EFOTT Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2016. július 18.
ImageA Velencén rendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos turisztikai találkozójához idén kevésbé volt kegyes az időjárás, de a legkitartóbbakat fenomenális hangulatú koncertekkel jutalmazták a fellépő zenészek. A fesztivál végére óriási házibuli kerekedett. A 2016-os EFOTT-on 65.319 ember vett részt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3345 - 3355 / 6188