Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
A medvétől a törpekirályig Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 07.
ImageIdén is folytatódik a mesefoglalkoztató a Széna téri Tagkönyvtárban. Minden hónapban más-más történet ad alapot a különböző technikával készülő mesefiguráknak, illusztrációs tárgyaknak.
Tovább...
 
Ezt láthatjuk januárban Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 05.
2016 április 17-ig látható a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületében az "Égből dühödt angyal dobolt" című tárlat, amely a fehérvári ezredek első világháborús történelmét dolgozza fel. Január 19-ig látható a Gárdonyi Géza Művelődési Házban a Honfoglaló idők című kiállítás és január 10-ig tekinthető meg A Szabadművelődés Házában Tárnok Gyula “Parasztábrázolások” című tárlata.
Tovább...
 
Magyar Kultúra Napja Révész Sándorral A Szabadművelődés Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 05.
Image2016. január 21-én koncert lesz az Öreghegyi Közösségi Házban, A Magyar Kultúra Napjának előestéjén. A hagyományos rendezvény 19 órakor kezdődik. Az országos kulturális esemény alkalmából fellép Révész Sándor, az est címe: “rock&roll közlegények”.
Tovább...
 
Vízkereszt napjának előestéjén lép fel a Hungarikum Együttes Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 05.
ImageA Fejér Szövetség 302. Hétvezér Estjének vendége lesz a Hungarikum Együttes. Az Együttest, Mudris Anettet és Kremnitzky Gézát, Fehérváron a fehérváriaknak nem kell bemutatni, hiszen jól ismerik őket, dalaikat és zenéjüket. Immár visszatérő hagyományként a Fejér Szövetség Hétvezér Estek előadás sorozatát a Hungarikum együttes újévi koncertje nyitja meg.
Tovább...
 
Nem minden nosztalgia, ami retró... Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. január 04.
ImageMa már semmi meglepő és semmiféle kuriózum nincs abban, hogy tombol a nagy múltidézési láz. Az ezredforduló környékén jött igazán divatba nosztalgia bulikat, rendezvényeket tartani, előkaparni régmúlt emlékeinket és életérzéseinket egykori remek zenék leporolásával.
Tovább...
 
Újévi hangverseny, meglepetésekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. december 31.
ImageÚjévi hangversenyt ad január 1-jén 17:00 órakor a Vörösmarty Színházban az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Köszöntőt mond Dr. Cser-Palkovics András. Vezényel Drahos Béla. A remek programnak ígérkező koncerten népszerű dallamok csendülnek fel, így indítva az új esztendőt.
Tovább...
 
Lehet még jegyet kapni a 2016-os Jótékonysági Estélyre Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 29.
A hagyományoknak megfelelően 2016. január 9-én, szombaton este 19.00 órától immár jubileumi, ötödik alkalommal rendezik meg a Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt a Hotel Magyar Királyban. A program főszereplője ezúttal is Miklósa Erika operaénekes lesz, aki számos szállal kötődik már a városhoz.
Tovább...
 
Kirsty Neale: Tündérország 2000 matricával Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 28.
Kirsty Neale: Tündérország 2000 matricával Játssz együtt a világ legbájosabb tündéreivel!
Tovább...
 
Metálkarácsony "rocktérítéssel" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. december 27.
ImageA Karácsony nem mindenkinek a három napon át tartó bejgli, halászlé- és töltött káposzta evésről, a családi békéről és nyugalomról szól. Vannak akik keményebben és hangosabban "adják elő", pl. a Metálkarácsony keretein belül. Idén immár XI. alkalommal került sor a kemény muzsikát kedvelők körében érthetően népszerű eseményre az ünnep első napján, Dunaújvárosban. Ezúttal két székesfehérvári és egy helyi banda volt a főszereplő.
Tovább...
 
Döntögeti a rekordokat a Star Wars Nyomtatás E-mail
Írta: (MTI / Media24)   
2015. december 27.
ImageAligha lep meg bárkit is, de tény: rekordidő, 12 nap alatt érte el az egymilliárd dolláros (288 milliárd forint) bevételt a Star Wars: Az ébredő Erő című sci-fi - jelentette be a Walt Disney Co. filmstúdió.
Tovább...
 
Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek januári programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 23.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2016. január havi programja alább tekintehető meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3576 - 3586 / 6188