Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Duo Musiciens Liberes - gyertyafényes koncert a kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek - Temesvári Márta   
2015. augusztus 06.

Image

Razvaljajeva Anasztázia hárfaművész és Környei Miklós gitárművész duója varázsolt különleges dallamokat a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély díszudvarára. A gyertyafényes koncertet az amerikai nagykövet asszony, Colleen Bradley Bell is megtekintette.
Tovább...
 
Pietŕ Signore a Harmonia Albensis-en Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. augusztus 06.

Image

A komolyzenét kedvelők még két előadáson keresztül élvezhetik a páratlan muzikális élményt nyújtó Harmonia Albensis koncertsorozatot. A rangos zenei program augusztus 6-i és 13-i előadására továbbra is megvásárolhatóak még a belépők a Vörösmarty Színház jegyirodájában, illetve a Városház téri pavilonban. A világsztárokat felvonultató augusztus 18-i Musica Sacra koncertre is válthatóak még jegyek a Vörösmarty Színházban és a város több pontján.
Tovább...
 
Jól hasít az Agárden Agárdon Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. augusztus 06.

Image

Az Agárden Szabadtéri Színpad idén is változatos programokkal, ingyenes koncertekkel várja a Velencei-tóhoz látogatókat egész nyáron!
Tovább...
 
A Vox Mirabilis Kamarakórus az EUROPA CANTAT-on Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 06.

Image

Immár tizenkilencedik alkalommal rendezték meg Európa legizgalmasabb kórusrendezvényét, melynek idén Magyarország volt a házigazdája. A program keretében mintegy ötezer kórusénekes érkezett Pécsre. - Köztük a székesfehérvári Vox Mirabilis Kamarakórus Zemlényi Katica vezetésével.
Tovább...
 
AUGUSZTUS 7-IG LÁTHATÓ A KÓRHÁZVONATTAL A DON-KANYARBAN CÍMŰ KIÁLLÍTÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 05.

Image

A Fehérvári Civil Központban nyílt meg Reményi József kiállítása Kórházvonattal a Don-kanyarban címmel. Fotográfiái nem a hadszíntéri eseményeket mutatják be, hanem a mindennapokat. Éppen ebben van a kiállítás jelentősége. Hisz a képeket nézve az 1940-es évek világa tárul a szemünk elé. A képek középpontjában mindenkor az ember áll: szomorúságában, boldogságában, szenvedésében és örömében. A tárlat augusztus 7-ig látható.
Tovább...
 
Grandpierre Atilla: A Kárpát-medence a műveltség ősi világközpontja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 04.
Dr. Grandpierre Atilla egy hónappal ezelőtti előadásának szerves folytatása lesz a Fejér Szövetség 282. Hétvezér Estje. A jól ismert előadó „A Kárpát-medence a műveltség ősi világközpontja” címet adta következő előadásának. Álljon itt ízelítőül előadásának néhány gondolata, természetesen csak felsorolás szerűen, mintegy tartalomjegyzékeként azoknak a témáknak, területeknek, melyeket az előadó részletesebben fog megvilágítani az est folyamán.
Tovább...
 
A világhírű Electro Deluxe koncertezett Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. augusztus 04.

Image

Hétfőn elkezdődött az Alba Regia Feszt programsorozata Székesfehérváron. A magyar és a külföldi jazz élet sztárjai közül az első fellépők között ott volt a Fehérvár Big Band, a Peet Project és a francia Electro Deluxe. A három napos jazz fesztivál ma este folytatódik a Hotel Magyar Király előtti színpadon és a Kossuth udvarban. A jazz kedvelői a Hot Jazz Band, a Balázs Elemér Group, a Pribojszki Mátyás Blues Band, a Z-Sharp és a Vörös-Gudics-Szumper Trio koncertjeit élvezhetik kedden 17 órától a Belvárosban.
Tovább...
 
MEGKEZDŐDTEK A KORONÁZÁSI SZERTARTÁSJÁTÉK PRÓBÁI Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. augusztus 04.

Image

Megtartották a Koronázási Ünnepi Játékok fénypontjának, a Koronázási szertartásjátéknak az első próbáját. Az idei előadás színészeit, közreműködőit a Vörösmarty Színházban dr. Szikora János színigazgató-rendező mutatta be, valamint beszélt a Könyves Kálmán életének titkos lapjait feltáró és a koronázást bemutató színpadi játék újdonságairól is. A részvevők az első rendelkezői próba előtt virágokat helyeztek el a Nemzeti Emlékhelyen az osszáriumnál.
Tovább...
 
FÚVÓS KONCERTTEL FOLYTATÓDOTT A HARMONIA ALBENSIS Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. augusztus 04.

Image

A komolyzenét kedvelőknek páratlan muzikális élményt nyújt a Harmonia Albensis templomi hangverseny. A Corpus Rézfúvós Kvintett „Zengjenek égi trombiták!” címmel adott koncertet a Szent Imre templomban. A hangversenyen Hámori János, Ráner Máté, Kristóf Ádám, Györök Máté és Sánta Martin működött közre.
Tovább...
 
Rekord nézőszámú volt a 19. FEZEN Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fezen   
2015. augusztus 03.

Image

A szerdán Judas Priesttel nyitó FEZEN szombaton az új dobosával érkező HIM-mel zárta be kapuit. Vagyis a nagyszínpadot, hiszen a buli még reggelig folytatódott az immár nagykorúvá vált fesztiválon.
Tovább...
 
Elindult az új székesfehérvári programmagazin Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Samu Miklós   
2015. augusztus 03.

Image

Elindult a város új, internetes programmagazinja www.teleelettel.hu címen. A programszervezők, civil szervezetek maguk is feltölthetik az eseményeket az új portálra. Az új programportált dr. Cser-Palkovics András polgármester és Kovács Péter, az Absurd reklámügynökség ügyvezetője mutatta be.
Tovább...
 
<< Első < Előző 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3785 - 3795 / 6193