Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
ZENGJENEK ÉGI TROMBITÁK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 30.

Image

Július 30-án 19.30-kor a Szent Imre templomban folytatódik a Harmonia Albensis. A programsorozat keretében fúvos koncertet hallhatnak az érdeklődők. A Corpus Rézfúvós Kvintett a „Zengjenek égi trombiták!” című programjában közreműködik Hámori János, Ráner Máté, Kristóf Ádám, Györök Máté és Sánta Martin.
Tovább...
 
Dalmesterek napja a Napraforgó Városi Napközis Táborban Nyomtatás E-mail
Írta: Kertész Mónika   
2015. július 30.

Image

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata által szervezett Napraforgó Városi Napközis Tábor ötödik hetében a szerdai zenés nap vendégei a Dalmesterek voltak, akik már évek óta színesítik műsorukkal a tábor életét.
Tovább...
 
Rózsa Sándorra emlékeztek Ásotthalmon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek - Temesvári Márta   
2015. július 29.

Image

Oszter Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész fővédnökségével rendezték meg – immár harmadik alkalommal – a Rózsa Sándor Fesztivált Ásotthalmon. A programot hagyományőrző műsorok: lovas felvonulás, néptánc, szabadtéri koncertek – és „betyáros bemutató” színesítette. A fesztivál keretében átadták a Rózsa Sándor turisztikai emlékutat, és hagyományőrző lakodalomra is sor került.
Tovább...
 
FEZEN - Erős zenei felhozatal és színesebb nappali kínálat Nyomtatás E-mail
Írta: Fezen   
2015. július 29.

Image

Ma kezdődik Székesfehérvár egyik legnagyobb kulturális rendezvénye, a FEZEN fesztivál. Több napközbeni programmal, sátras helyett még egy szabadtéri színpaddal és persze kiváló élő zenével várja vendégeit az immár 18 éves rendezvény, július 29-től augusztus 1-jéig. A fesztivál előkészületeiről és programjáról helyszíni sajtótájékoztatón számolt be Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András és Kovács Antal főszervező.
Tovább...
 
KultúrKorzó FEZEN-es fellépőkkel Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. július 29.

Image

A Fehérvári KultúrKorzó utolsó előtti hetében - szerdától szombatig – különleges zenei élményben részesülhetnek a Belvárosba látogatók. A délutáni fellépők egyfajta ízelítőt adnak az aznapi FEZEN koncertekből. A zenészek kilétét azonban szigorúan titkosan kezelik!
Tovább...
 
Brilly Pat: A díva nyakéke Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 29.

Image

Megjelent az Alexandra Kiadó jóvoltából: Brilly Pat "A díva nyakéke" című könyve.
Tovább...
 
FESZTIVÁL ÉJJEL NAPPAL - A JUDAS PRIEST NYITJA SZERDÁN A FEZEN-T Nyomtatás E-mail
Írta: Fezen   
2015. július 28.

Image

A legendás heavy metal zenekar, a Judas Priest nyitja meg a július 29-én, szerdán kezdődő FEZEN négynapos programját. A fergeteges zenei élmény mellett kulturális, sőt, rendhagyó civil rendezvények is gazdagítják a fesztivált. Július 31-én, pénteken pedig csak hazai előadók lépnek fel: a FEZEN nagyszínpadán Ákos, a Magna Cum Laude és a Hooligans is ott lesz de Fehérváron ünnepli 25 éves fennállását a Sex Action is.
Tovább...
 
Történelmi, szakrális és kulturális fesztivál tíz napon át Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Fraller Ildikó, Samu Miklós   
2015. július 28.
Image Középkori vásári hangulat a Városház téren, izgalmas, korhű játékok, fényfestészeti műalkotások a Belváros házfalain, óriásbábok és Könyves Kálmán királlyá koronázásának ceremóniája a Nagyboldogasszony-bazilika romjai fölött, komoly-, könnyű- és katonazenei koncertek, szakrális ünnepek, konferencia és a huszadik születésnapját ünneplő néptáncfesztivál.
Tovább...
 
EGY SZÍNES OTTHON - AUGUSZTUS 9-IG LÁTHATÓ A KIÁLLÍTÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 28.
A Fekete Sas Patikamúzeumban augusztus 9-ig látható az “Egy színes otthon” című kamara kiállítás, amely az idén 150 éve született Csók István festőművész otthonaiba enged betekintést. Az archív fotók segítségével felidézett műteremlakások gazdag belső dekorációjukkal vallanak lakójuk ízléséről, sőt mi több, arról a jómódról is, melyben az ünnepelt festő itthon élhetett.
Tovább...
 
Prunella Bat: A vámpírmenyasszony Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 28.

Image

Megjelent az Alexandra Kiadó jóvoltából Prunella Bat "A vámpírmenyasszony" című könyve.
Tovább...
 
FEHÉRVÁRI FIATALOK AZ V. SZÉKELYFÖLDI VERSTÁBORBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. július 28.

Image

A Fehérvári Versünnep döntősei is részt vesznek az V. Székelyföldi Verstáborban. Az egy tucat fehérvári döntős mellett Csíkországba néhány „öreg” versünnepes fiatal is ellátogatott, akiknek szerepe a tábor előkészítése és lebonyolítása. A Székelyföldi Verstábor szellemi irányítója Kubik Anna Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész. A tábor július 28-án kedden gálával zárul.
Tovább...
 
<< Első < Előző 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3807 - 3817 / 6193