Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Ismerd meg Magyarország legbékésebb fesztiválját! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 26.

Image

Ismét megrendezik az Everness Fesztivált Balatonakarattyán 2015. június 24. és 28. között. A 2013-ban hiánypótló jelleggel életre hívott rendezvény a tudatos életmódnak, kikapcsolódásnak és feltöltődésnek kíván teret adni, amelyet előadások, alternatív mozgásformák és zenei programok kísérnek a Balaton partján. A családbarát ötnapos fesztivál idén még nagyobb területen, szélesebb körű programokkal és előadásokkal, hazai és külföldi zenei produkciókkal, folyamatos gyermekfelügyelettel várja a látogatókat, korosztályra való tekintet nélkül. Az elmúlt két év sikere alapján idén 8-10 000 látogatóra számítanak.
Tovább...
 
Kálnay Adél - Régi képek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 25.

Image

2015. június 29-én, 18 órakor a Királykút Emlékházban (Székesfehérvár, Mikszáth u. 25.) Kálnay Adél "Régi képek" című könyvének bemutatóját tartják. Házigazda: Bakonyi István.
Tovább...
 
Örömfestés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 25.

Image

Az idei nyáron három alkalommal is szervez "örömfestést" Székesfehérvár belvárosában Simon M. Veronika festőművésznő. A programokra szóló meghívót alább közöljük. 
Tovább...
 
The sound of Europa - CD Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 24.

Image

2015-ben egy komolyzenei kiadó egész Európát átfogó zenei pályázat keretében vállalta, hogy egy lemezen jelenteti meg minden nemzet legjellemzőbb kórusművét. Erre a pályázatra csak magas minősítéssel rendelkező kórusoknak lehetett pályázni, s csak azoknak, akik már nemzetközi versenyeken elért eredményeiket tekintve is, komoly kórusnak bizonyulnak.
Tovább...
 
ÁKOS KONCERT ÉS MAGYAR NAP A FEZEN-EN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 24.

Image

Július 31-én, pénteken csak hazai előadók lépnek fel: a FEZEN nagyszínpadán Ákos, a Magna Cum Laude és a Hooligans is ott lesz de Fehérváron ünnepli 25 éves fennállását a Sex Action is, illetve itt búcsúzik a fehérvári közönségtől a Subscribe. Az eddigi metaltúlsúly után, idén kevésbé szigorú zenék következnek: minden idők legütősebb FEZEN-e várható idén.
Tovább...
 
Puskás Petiék Velencén önkénteskedtek Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2015. június 24.

Image

Puskás Peti most először áll át a túloldalra: az EFOTT-ozó közönség sorai helyett a színpadra. A fesztiválrajongó öccsével, Danival és az Óbudai Egyetem önkénteseivel nemrégiben Velencére látogatott, hogy a július 14-19. közötti időszakra már biztosan virágba boruljon a város. Mint kiderült, az énekes szívesen szakít időt egy kis kertészkedésre kedvesével közös lakásában is.
Tovább...
 
EFOTT40!Ganxsta20! Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2015. június 22.

Image

Igazán ütős bulit tervez, így profi segítséggel erősíthette állóképességét Ganxsta Zolee és a Karteles fiúk. A 20 éves banda nyitja meg július 14-én az év legnagyobb hallgatói buliját, az EFOTT-ot. A híresen hoki rajongó zenészeknek a magyar jégkorong-válogatott tagjai tartottak erőnléti edzést – tartottak volna, ha gengszterék nem veszik poénra a dolgot.
Tovább...
 
Fehérvári sikerek az I. Komlói Amatőr Színházi Találkozón Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 22.

Image

Arany minősítést kapott a Prospero Színkör az I. Komlói Amatőr Színházi Találkozón. A Micskó Zoltán által rendezett Két páros című előadást a zsűri a legjobbak közé sorolta, valamint alakításáért Solymossy Zoltán elnyerte a legjobb mellékszereplő díját. A produkció – a fesztivál legjobb előadásaival együtt – meghívást kapott a következő évadban egy-egy vendégjátékra a budapesti Nemzeti Színházba és a Soproni Petőfi Színházba.
Tovább...
 
A Titok Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. június 19.

Image

Páratlan kiállítások, irodalmi programok, koncertek, találkozók színesítik a Múzeumok Éjszakáját, amelynek székesfehérvári különlegessége, hogy központi témáját egy évenként változó művészeti ötlet adja. Az idén ez a Titok lesz, amelyre 25 helyszínen 75 program keretében derül fény június 20-án, szombaton a Múzeumok Éjszakáján.
Tovább...
 
Mozdulatlan legendák Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. június 19.

Image

Igazi nagy dobásra készül az Alba Regia Táncegyüttes „Mozdulatlan legendák” című produkciójával. Az ötven táncost, három zenekart és a mozgókép adta lehetőségeket is felvonultató műsor hét tételben mutatja be Székesfehérvár történelmét és a tánc évszázadokon átívelő korszakait.
Tovább...
 
A Városháza titkai Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. június 19.

Image

A Múzeumok Éjszakája programjai között évek óta kiemelt helyszín a Városháza, ahol évről-évre különlegességekkel és újdonságokkal találkozhatnak még a visszajárók is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3862 - 3872 / 6187