Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Nemzetközi Könyvajándék Nap Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. február 13.

Image

Idén első alkalommal csatlakozott a Nemzetközi Könyvajándék Nap (International Book Giving Day) programhoz a Vörösmarty Mihály Könyvtár. A könyvtár mindent megtesz azért, hogy ezeken a napokon minél több gyerek kapjon könyvet, találkozzon a neki szóló irodalommal, és ezen keresztül szeresse meg az olvasást.
Tovább...
 
VIDÁM FARSANGI MŰSOR A VIKTÓRIA KÖZPONTBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 13.
Farsangi mulatságot rendeznek február 21-én szombaton délután 3 órától a Viktória Központban, az Erzsébet út 20. szám alatt. A rendezvény vidám műsorokkal és játékos vetélkedőkkel vár mindenkit. Jelmez nem kötelező, de örömmel veszik, ha valaki beöltözik vagy rövid műsort ad.
Tovább...
 
Várják a jelentkezőket a Wass Albert-maratonra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. február 13.

Image

Újra megrendezik február 20-21-én a Wass Albert-maratont a Kárpát-medencében és a tengerentúlon. Székesfehérváron a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház másodszor csatlakozik az ünnepi szépirodalmi kezdeményezéshez, melynek alapvető célja, hogy egyre több emberhez eljuttassák az évtizedekig elhallgatott, ma már egyre népszerűbb erdélyi magyar író és költő értékközvetítő gondolatait. A 25 órásra tervezett maratoni felolvasásba bárki bekapcsolódhat, különösen számítanak iskolák, diákok jelentkezésére.
Tovább...
 
FARSANGI MULATSÁGOT RENDEZ A MŰVÉSZETEK HÁZA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 13.

Image

Február 15-én vasárnap 15 órakor farsangi mulatságot rendeznek a Művészetek Háza és a Játékkészítő műhely szervezésében a Fejér Megyei Művelődési Központban. A családi program alkotással, játékkal, tánccal vár, lehetőség lesz álarcok, főúri legyezők és pompás gallérok készítésére is. Az érdeklődők az egyszerű báli tánclépéseket is megtanulhatják.
Tovább...
 
ENIGMATIKUS HELYEK - SZEMADÁM GYÖRGY KIÁLLÍTÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 13.
Február 13-án, pénteken 16.30-kor a Vörösmarty Színház Forrás Galériájának újabb tárlatára várjuk a publikumot. Szemadám György Munkácsy Mihály-díjas festőművész, író, a Magyar Művészeti Akadémia elnökségi tagjának „Enigmatikus helyek” című kiállítását Haris László fotóművész nyitja meg.
Tovább...
 
Kultúrházak Éjjel  Nappal 2015 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. február 13.

Image

Kilencedik alkalommal hirdette meg a „Kultúrházak Éjjel - Nappal” rendezvénysorozatát a Magyar Népművelők Egyesülete az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával. A helyi közösségek bemutatkozásának teret adó, hétvégi országos programokhoz hét eseménnyel csatlakozik Székesfehérvár.
Tovább...
 
FARSANGFARKI FELVONULÁS ÉS BÁL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 13.

Image

Farsangfarki fehérvári vigasságra invitálja a családokat szombaton délután 14 órától a Szabad Színház. A szombat délutáni program előkészületei a Fő utcai Igézőben (Basa utca 1.) kezdődnek, hogy aztán 16 órakor elindulhasson a farsangi felvonulás az Országalmától, a Városház térről a Szabadművelődés Házáig, ahol további programok várják a farsangolókat.
Tovább...
 
FARSANGI TÁNCHÁZAT TARTANAK SZOMBATON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 13.

Image

2015. február 14-én, szombaton Farsangi Táncházat szerveznek a Malom utca 6. szám alatt a Galiba zenekarral. A programra várnak minden olyan táncos és nem táncos fiatalt és felnőttet, akik szeretnék felidézni, megtanulni a táncházi mulatságokban közkedvelt táncrendeket és népdalokat. Az eseményen a gyermekjátszóban és a táncházi mulatságon is 500 Forintért lehet részt venni.
Tovább...
 
DIÁK-DEÁK MŰVÉSZKLUB Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 11.
2015. február 18-án, szerda délután 15 órától kezdődik a Városi Képtár – Deák Gyűjtemény új programjának, a „Diák-Deák Művészklub” második előadása. A kulturális programon a 15-18 év közötti középiskolásoknak szóló esemény második alkalmán Oláh Gergely fotógráfus avatja be az érdeklődőket a fotózás rejtelmeibe. Az ingyenesen látogatható klubfoglalkozás vezetője Kocsis Noémi lesz.
Tovább...
 
A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek márciusi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 11.

Image

A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2015. március havi programja alább tekintehető meg.
Tovább...
 
CARO EMERALD ÉS ENTER SHIKARI DEBRECENBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 10.

Image

A július 22-én kezdődő debreceni Campus Fesztivál programkínálata hamarosan teljes, a már most biztos fellépők között olyan ismert előadók szerepelnek, mint Wilkinson, a brit drum and bass zenei producer és DJ Londonból, nagyszabású koncertet ad Ákos, a Quimby, és a Tankcsapda, valamint a nagyerdei rendezvényre érkezik a holland jazz díva Caro Emerald, és a brit Enter Shikari is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4049 - 4059 / 6193