Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Seuso-kiállítás - meghosszabbítva! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. január 14.
„A Seuso-kincs Székesfehérváron” című kiállítás minden eddiginél több látogatót vonzott a Szent István Király Múzeum Fő utcai épületébe. Éppen ezért fontos hír, hogy február 1-jéig meghosszabbítják a tárlat nyitva tartását! Ezt dr. Cser-Palkovics András polgármester jelentette be a sikeres kiállításhoz kapcsolódó utolsó Seuso Kedd keretében. További két hét áll még az érdeklődők rendelkezésére, hogy megnézzék a várostól nem messze előkerült római kori ezüsttárgyakat. A kiállítás a hét minden napján 10 és 20 óra között látogatható.
Tovább...
 
XXII. Fejér Megyei Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 09.

Image

Február 6-ig lehet jelentkezni az idei nyugdíjas ki-mit-tud?-ra. A Szabadművelődés Háza huszonkettedik alkalommal hirdeti meg hagyományos rendezvényét előadó művészet, képző-, ipar-, és népművészet bármely ágában.
Tovább...
 
FILMEK, FESTMÉNYEK ÉS KÖNYVBEMUTATÓK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 08.

Image

Kettős könyvbemutató, filmvetítés és képzőművészeti kiállítás várja az érdeklődőket januárban a Szent István Művelődési Házban, ahol az idei évben is folytatódik az Útkereső Filmklub és megrendezik az Egyházmegyei „Ki mit tud?”-ot is. A megmérettetésre 2015 február 10-ig várják a jelentkezéseket korhatár nélkül, tavaly a legfiatalabb versenyző 5 éves volt, míg a legidősebb 80 esztendős.
Tovább...
 
PÉTERFY GIZELLA ALKOTÁSAIBÓL NYÍLIK KIÁLLÍTÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 08.
2015. január 15-én, csütörtökön Péterfy Gizella festő- és szobrászművész alkotásaiból nyílik kiállítás A Szabadművelődés Házában (Fürdő sor 3.). A délután 18 órakor kezdődő eseményen Kéri Gábor és Kéri Samu működik közre. A Péterfy Gizella műveiből összeállított tárlatot egészen február 9-ig tekinthetik meg az érdeklődők, amelyre ingyenes a belépés.
Tovább...
 
Programok 2015-ben is a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. január 08.

Image

Lélekerősítő, ismeretterjesztő előadás-sorozatokat, a családi élet és a házasság fontosságát hangsúlyozó rendezvényeket és gyermekeknek szóló programokat is szép számmal szervez a Szent István Művelődési Ház 2015-ben.
Tovább...
 
MÁRIA FÖLDJÉN - film A SZENT ISTVÁN MŰVELŐDÉSI HÁZBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 05.

Image

2015. január 7-én, szerda délután „Mária földjén” címmel újabb mozifilmet vetítenek a Szent István Művelődési Házban (Liszt Ferenc utca 1.). A csaknem kétórás spanyol dokumentum-játékfilm arra keresi a választ, hogy mese, vagy valóság-e a Mária história, és mi köze van az életünkhöz. A filmvetítés szerda délután 17.30-kor kezdődik, melyre sok szeretettel várnak minden érdeklődőt.
Tovább...
 
A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör januári programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 05.

Image

A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2015. január havi programja alább olvasható el.
Tovább...
 
KIÁLLÍTÁS NYÍLIK PÓSA LAJOS HALÁLÁNAK 100. ÉVFORDULÓJÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 05.

Image

A Művészetek Háza Nagy Ottó Sándor Galériájában 2015. január 14-én, szerdán 18 órakor Brájer Éva alpolgármestere nyitja meg a Pósa Lajos halálának 100. évfordulója alkalmából rendezett kiállítást. Ismertetőt tart: dr. Csiák Gyula szakorvos, közreműködik: Kozáry Ferenc színművész. Pósa bácsi versein, meséin nőtt fel egy egész ország, legalább három generáció.
Tovább...
 
Immár huszonötezren látták a Seuso-kincset Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsa   
2015. január 05.
Az új esztendő első napjaiban is nagyon sokan keresték fel a „Seuso-kincs Székesfehérváron” című kiállítást. A huszonötezredik látogatót szombat délután köszöntötték. A székesfehérvári Matuz Károlyné már régóta készült megnézni a tárlatot, és mivel közeleg a kiállítás zárása, ezért ma ellátogatott a Fő utcai múzeumépületbe. A különleges tárlat 2015. január 15-éig tart nyitva, addig a hét minden napján 10 és 20 óra között tekinthetőek meg a páratlan műtárgyak.
Tovább...
 
Jótékonysági estéllyel indult a 2015-ös esztendő is Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsa   
2015. január 05.

Image

Varázslatos dallamok énekben és harmonikán, finom ételek és italok, igazi báli hangulat – és mindez egy közös, jótékonysági célért. Röviden így írható le a 2015-ös Székesfehérvári Jótékonysági Estély, amelyet immár negyedik alkalommal rendezett meg a város Önkormányzata a Hotel Magyar Királyban. Az estélyre jegyet váltó száztíz vendég és a rendezvény támogatói idén az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és EGYMI diákjait segítik.
Tovább...
 
SOK ÉRDEKESSÉGGEL VÁR MINDENKIT A KORONÁS PARK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 19.

Image

Advent utolsó, negyedik hétvégéjén is sok érdekességgel várják az érdeklődőket a fehérvári Koronás Parkban. December 20-án, szombaton Varga Anita előadásában láthatják a programon résztvevők a Holle Anyó című bábelőadást. A délután 15 órakor kezdődő eseményen 500 Forintos jegy megvásárlásával lehet részt venni. Ezen kívül kézműves foglalkozásokat és interaktív mesejátékokat is szerveznek a Koronás Parkban. A vasárnapi adventi gyertyagyújtásra 16 órakor kerül sor.
Tovább...
 
<< Első < Előző 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4093 - 4103 / 6191