Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
A Vox Mirabilis Kamarakórus az Operaház Diótörő Fesztiválján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 18.
A székesfehérvári Vox Mirabilis Kamarakórust is meghívták az Operaház Diótörő Fesztiváljára, hogy 30 perces önálló műsorral örvendeztesse meg a nézőket. Az idén első ízben kapott helyet vidéki kórus a komolyzenei rendezvényen.
Tovább...
 
KATÓ NÉNI LESZ A VIKTÓRIA KÖZPONT VENDÉGE DECEMBER 18-ÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 15.
December 18-án csütörtökön 17 órakor Ihos József humorista, a közkedvelt "Kató néni" lesz a fehérvári Viktória központ vendége. Majd 18 óra után a Primavera kórus karácsonyi meglepetése várja az est vendégeit. A rendezvény nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várnak. A belépés díjtalan.
Tovább...
 
SZENTEGYHÁZI GYERMEKFILHARMÓNIA SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 15.

Image

A Szentegyházi Gyermekfilharmóniát Haáz Sándor tanár 1982-ben alakította. Repertoárjukban eredeti népdalok, népdalfeldolgozások, történelmi énekek, valamint klasszikus darabok is szerepelnek. Az együttes létszáma a kezdetektől fogva viszonylag állandó: koncertjeiken mintegy száz kórustag és negyven zenekari tag lép fel székely népviseletben.
Tovább...
 
Lucázás, Meseház, Zsákba-cserép Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. december 12.

Image

Advent harmadik hétvégéjén a Luca-napi szokások kerülnek középpontba. Gazdag programokkal készülnek a Hetedhét Játékmúzeumban, ahol mesejáték, Mackóműhely is várja egész nap az érdeklődőket. A zenekedvelők számos komoly- és könnyűzenei koncert közül választhatnak szombaton és vasárnap egyaránt.
Tovább...
 
JÓTÉKONYSÁGI MŰSORT AD VASÁRNAP A FEHÉRVÁRI NÓTA KLUB Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 12.

Image

„Szól a nóta” címmel idén is megszervezi a jótékonysági programját a Fehérvári Nóta Klub. December 14-én, vasárnap 15 órától a Szent István Művelődési Házban. A Klub tíz tagja a két részes zenés programban karácsonyi dalokkal és magyar nótákkal lépnek színpadra.
Tovább...
 
MŰVÉSZETI VÁSÁR LESZ SZOMBATON A PELIKÁN GALÉRIÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 12.

Image

Advent harmadik hétvégéjén is Művészeti Vásárt tartanak a Pelikán Galériában, ahol a Székesfehérvári Művészek Társasága képző- és iparművészeti alkotásaiból, közvetlenül a művészektől, műtermi áron válogathatnak az érdeklődők.
Tovább...
 
ÚJABB KARÁCSONYI KIÁLLÍTÁS NYÍLIK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 12.

Image

2014. december 15-től 18-ig újabb karácsonyi kiállítás lesz megtekinthető a Vörösmarty Mihály Könyvtár Zentai utcai Tagkönyvtárában (Székesfehérvár, Zentai út 8.). A négy nap során a Zentai úti Általános Iskola tanulóinak munkáit lehet majd megnézni a program keretében. A tárlat hivatalos megnyitóját december 15-én, hétfőn este 18 órakor tartják. A kiállítás megtekinthető 2014. december 15 - 18-ig a könyvtár nyitvatartási idejében.
Tovább...
 
KARÁCSONYI ÜNNEPI EST A MAROSHEGYI SZENT KRISTÓF TEMPLOMBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 12.

Image

December 13-án szombaton 17 órakor Harang csendül címmel rendeznek karácsonyi ünnepi estet a maroshegyi Szent Kristóf templomban. A műsorban Bach, Buxtehude és Liszt Ferenc művei csendülnek fel orgonán, Vakler Anna népdalénekes Mária-énekekekt ad elő, Bobory Zoltán pedig Bódás János: A karácsonyi Jézushoz című versét szavalja el.
Tovább...
 
ADVENTI KONCERTET TARTANAK VASÁRNAP Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 12.

Image

Adventi koncertet szerveznek december 14-én, vasárnap délután a maroshegyi Szent Kristóf templomban. A 16.30 órakor kezdődő programon három intézmény működik közre. Fellépnek a székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskola, a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola és a Hermann László Zeneiskola tanárai és növendékei. Az eseményre sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.
Tovább...
 
SCHANDL VIKTOR TÁRLATA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 08.

Image

2014. december 11-én, csütörtökön délután nyílik meg Schandl Viktor festőművész tárlata a Sberbank Kiállítótermében (Székesfehérvár, Táncsics Mihály Utca 7.). A délután 16.30-kor kezdődő eseményt a közismert Kossut-díjas színművész, Eperjes Károly nyitja meg. A kiállítást egészen december 22-ig, hétfőn, kedden és szerdán 8-16, csütörtökön 8-18, valamint pénteken 8-14 óráig lehet megtekinteni. A megnyitóra sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Megkezdődött a jegyek értékesítése a Jótékonysági Estélyre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. december 05.

Image

Megkezdődött a jegyek értékesítése a január 3-i Székesfehérvári Jótékonysági Estélyre. Három helyszínen lehet belépőket váltani Miklósa Erika világhírű Kossuth-díjas operaénekes fellépésére.
Tovább...
 
<< Első < Előző 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4104 - 4114 / 6189