Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
ANIMÁCIÓS FILMEKKEL VÁRJA A CSALÁDOKAT JÚLIUSBAN A BARÁTSÁG MOZI Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 11.

Image

Júliusban szombatonként 16 órától animációs filmekkel várják a családokat a Barátság moziba. Olyan filmeket tűznek műsorra, mint az Így neveld a sárkányodat 2., a Rió 2. és a Visszatérés Óz birodalmába. Július 5-én az Így neveld a sárkányod volt terítéken, július 12-én pedig a Rió 2. szerepel a programban, a Visszatérés Óz birodalmába című animációs filmet pedig július 19-én vetítik.
Tovább...
 
Kapcsolódj ki Családoddal a Krisna-völgyi Búcsúban! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 11.

Image

Íme, az idei Krisna-völgyi Búcsú nagyszínpadi programterve, amely kiváló időtöltést és kikapcsolódást jelenthet az egész Családod részére, akár több napon keresztül is!
Tovább...
 
Zene, nyár, Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2014. július 11.

Image

Komolyzenei, akusztikus jazz és világzenei koncertekkel, valamint látványos fényfestéssel, DJ programokkal várják pénteken és szombaton esténként a Belvárosban sétálókat Székesfehérváron. A júliusi és augusztusi eseményekről sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.
Tovább...
 
INNOVÁCIÓS VÁNDORKIÁLLÍTÁS A FEHÉRVÁRCSURGÓI KÁROLYI-KASTÉLYBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 11.

Image

Az Óbudai Egyetem Innovációs vándorkiállítása az egyetemen elkészült kutatás-fejlesztési projektjeiből összeállított posztereket, valamint két famodellt mutat be különböző, Székesfehérvár vonzáskörzetében lévő településeken. A kiállítás célja, hogy minél többen megismerhessék az Óbudai Egyetemen folyó érdekes fejlesztéseket, kutatási témákat. Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a szervezők a megnyitóra és az azt követő hetekben (2014. július 10. - 2014. augusztus 10. között) a kiállítás megtekintésére a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyba.
Tovább...
 
ZENÉS VÍGJÁTÉKKAL INDUL AZ ÚJ ÉVAD A VÖRÖSMARTY SZÍNHÁZBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 10.

Image

Zenés vígjátékkal indul a 2014/2015-ös évad a Vörösmarty Színházban. A 3:1 a szerelem javára című darabban ének, tánc, humor, szerelem, és sok-sok félreértés keveredik. Az 1936-ban született mű szerzőit, Ábrahám Pált, Szilágyi Lászlót, Kellér Dezsőt és Harmath Imrét feltehetően a berlini olimpián sikeresen szereplő magyar sportolók, köztük az olimpiai aranyérmet nyert pólósok ihlették meg a zenés vígjáték megírására.
Tovább...
 
KÖZELEGNEK A KORONÁZÁSI ÜNNEPI JÁTÉKOK SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 09.

Image

2014. augusztus 16–19. között rendezik meg másodszor a Koronázási Ünnepi Játékokat Székesfehérváron. Az időpont távolinak tűnhet, de a szervezők már nagyon készülnek a Szent László életére és korára koncentráló összművészeti rendezvénysorozatra. A tartalmában és formájában is megújult és Koronázási Ünnepi Játékok megannyi izgalmas programot és élményt kínál majd az érdeklődőknek.
Tovább...
 
ZENEI KÜLÖNLEGESSÉGEK A KULTÚRKORZÓ 28. HETI PROGRAMJAIN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 09.

Image

Rengeteg érdekes programmal várnak minden érdeklődőt a KultúrKorzó 28. hetén, Székesfehérváron. Július 11-én, pénteken este 20 órától kamarazenei ritkaságokat hallgathatnak a Kálló-Vályi kamarakoncert előadásában. Július 12-én, szombaton Shodeinde Dorka és Csóka Péter mai slágereket ad elő akusztikus köpenybe bújtatva. Ezt követően este 21 órától Dj Susu gondoskodik a jó hangulatról a Varkocs szobornál.
Tovább...
 
FEHÉRVÁRTÓL WASHINGTONIG - BOROS CSILLA OPERAÉNEKESNŐ HAZATÉRÉSE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 09.
Július 10-én a Szent István Bazilikába várják a zenekedvelőket: a Harmonia Albensis következő fellépője Boross Csilla operaénekesnő és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar lesz. A nemzetközi színpadokon is sikeres Boross Csilla Székesfehérváron született, és itt is kezdte zenei tanulmányait.
Tovább...
 
FEHÉRVÁRI 17-ESEK - FESTMÉNYKIÁLLÍTÁSSAL EMLÉKEZNEK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 08.

Fehérvári 17‐esek – Művésztelep 2014‐2018 címmel az első világháborúra emlékező festménykiállítás nyílik a Tiszti klubban július 18-án 15 órakor. A tárlatot Fucsku Sándor vezérőrnagy, az ÖHP parancsnoka és Stencinger Róbert hadtörténész nyitja meg. Az alkotók között van Szakál Antal, Simon M. Veronika és Enyedi Béla és Pocsai Julianna is.
Tovább...
 
Pop Strand - pop szentély Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. július 07.

Image

Évtizedek óta töretlen lendülettel dübörög a "Turbók Művek" Agárdon. A Pop Strandon generációk buliztak és nőttek fel nyaranta, talán nem is akad a 60 év alatti korosztályban Veszprémtől Budapestig olyan, aki legalább egyszer ne járt volna az elmúlt 37 esztendőben egy jó EDDA, Neoton, Demjén Ferenc vagy éppen R-Go koncerten a Velencei-tó partján lévő "intézményben". Turbók János főszervező az idén is a hazai könnyűzene krémjével szolgál a közönségnek.
Tovább...
 
udatosság, feltöltődés, Everness Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 03.

Image

Tudatosság, egészséges életmód, környezettudatosság, alternatív gyógyászat és tudományok, pszichológia, önismeret, ökológia, gyógynövények, tudatos pénzügyek, több száz négyzetméteres mozgássátor, alkotótábor, művészetek, workshopok, filmvetítések, meditációk, hazánkban fellelhető szaktekintélyek, tudósok, kutatók, oktatók, professzorok előadásai és beszélgetései 6 hektáron, a Balaton partján. Ez az Everness.
Tovább...
 
<< Első < Előző 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4247 - 4257 / 6188