Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Székesfehérvár  Tele Élettel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. június 12.

Image

Fiatalos lendület, pergő képsorok és Székesfehérvár belvárosa tele élettel. Ezt láthatják mindazok, akik megnézik a ma bemutatott új, a várost népszerűsítő filmet. Az Önkormányzat megbízásából egy helyi vállalkozás, az Absurd Reklámügynökség kapott megbízást egy városmarketing akcióra, amelynek részeként létrejött egy weboldal, egy közösségi oldal, valamint óriásplakátok kerültek ki és egy film is készült. A mottó: „Székesfehérvár – Tele Élettel”.
Tovább...
 
KÖNYVBEMUTATÓK ÉS GYERMEKPROGRAMOK A A 85. ÜNNEPI KÖNYVHÉTEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 11.

Image

Június 12-én csütörtökön nyílik meg hivatalosan a 85. Ünnepi Könyvhét és 13. Gyermekkönyvnapok a Városház téren, ahol Závada Pál, József Attila-díjas és Kossuth-díjas író, valamint Sohonyai Edit Fejér Megyei Príma-díjas író lesz a díszvendég. A könyvbarátok már június 10-től számos programon vehetnek részt, kedden az Aranybulla Könyvtárban mutatják be Kocsis Noémi, A dajka című könyvét és ekkor kerül sor a Megyei könyvszemlére is.
Tovább...
 
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS GRAFFITI ALKOTÁSÁRA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 10.

Image

A Batsányi - Cserhát Művészkör Székesfehérvári Tagozata pályázatot hirdet 16 év feletti egyéneknek vagy csoportoknak.
Tovább...
 
Könyvbemutatók a Magyar Írószövetségnél Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 10.

Image

A Magyar Írószövetség szeretettel meghívja Olvasóinkat a Felsőmagyarország Kiadó könyvhétre megjelenő könyveinek bemutatójára.
Tovább...
 
Lezajlott a Szent László király vetélkedő első fordulója Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. június 10.

Image

Az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület által meghirdetett „Szent László” szellemi vetélkedő elődöntőjének eredményét, valamint a döntőbe jutott csapatok további teendőit ismertették  a Szolgáltatóházban rendezett programon. Az eredményhirdetésen részt vett dr. Csurgai Horváth József, a vetélkedő zsűrijének elnöke.
Tovább...
 
JÚNIUS 15-IG VAN ELŐFOGLALÁSI JOGA A TÖRZSBÉRLETESEKNEK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 03.

Image

A 2014/2015-ös évadban is számos előadással és nagyszerű művészekkel várja nézőit a Vörösmarty Színház, a törzsbérletesek 2014. június 15-ig rendelkeznek elővásárlási joggal. Az új évadtól megváltozik a bérletfoglalás rendje, többek között bevezetik a részletfizetés lehetőségét. A törzsbérletesek minden megváltott bérlet mellé egy 30%-os ajándékutalványt kapnak.
Tovább...
 
A Vox Mirabilis Kamarakórus a Zadari Nemzetközi Kórusversenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 03.

Image

Május utolsó hétvégéjén rendezték meg a Nemzetközi Kórusversenyt Zadarban. Az európai hírű kórusverseny nagy múltra tekint vissza, 18 éve rendezték az elsőt.
Tovább...
 
Bobory Zoltán maradt a Vörösmarty Társaság elnöke Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 03.

Image

Ismét Bobory Zoltánt választották elnökké a Vörösmarty Irodalmi Társaság által megtartott közgyűlésen. A szervezet tagjai három alelnököt és új titkárt is választottak.
Tovább...
 
Dinnyési Várpark avató ünnepség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 03.

Image

A Dinnyési Várparkban a történelmi Magyarország Árpád-kori várainak kicsinyített mását építették meg a tulajdonosok. A létesítmény avató ünnepségére szerdán kerül sor. A részletes meghívót alább tesszük közzé.
Tovább...
 
Fölszállott a páva a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. június 02.

Image

A délutáni belvárosi szerenádokat követően szabadtéri népzene- és néptánc-előadással, valamint táncházzal folytatódott szombaton este a XIII. Alba Regia Nemzetközi Gyermekkórus Fesztivál. A város köszöntötte ezzel a programmal a „Fölszállott a páva” Székesfehérvárhoz kötődő versenyzőit, akik lelkesen viszik tovább a népi értékeket és őseink hagyományvilágát a 21. században. Mint Brájer Éva alpolgármester ünnepi köszöntőjében bejelentette: az önkormányzat egymillió forint támogatás felajánlásával fejezi ki tiszteletét a példaértékű eredményt hazahozó Alba Regia Táncegyüttesnek.
Tovább...
 
Kórusfesztivál és néptánc-találkozó Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2014. május 30.

Image

Ünnepélyes megnyitóval kezdődik a XIII. Alba Regia Gyermekkórus Fesztivál és a „Szállj elő zöld ág” városi alsó tagozatos néptánc találkozó május 29-én, csütörtökön 16.15 órakor Székesfehérváron. Tapolca, Kecskemét, Komárno, Gimes, valamint Nagyvárad, Győr és a házigazda város gyermekkórusait dr. Cser-Palkovics András polgármester, a fesztivál fővédnöke köszönti a Városház téren. A négynapos program egyik kiemelkedő eseményeként szombaton a „Fölszállott a páva” országos népzenei és néptánc vetélkedő fehérvári résztvevőivel közös táncházat rendeznek a Városház téren.
Tovább...
 
<< Első < Előző 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4280 - 4290 / 6188