Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Nyári színház a múzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 25.
Idén nyáron ismét kinyitja kapuit a régész színház a Szent István Király Múzeum Díszudvarán. A közönség Heinrich Schliemann dúsgazdag mágnás és amatőr régész kalandos életét ismerheti meg. A főhőst a Vörösmarty Színház színművésze, Keller János személyesíti meg, aki kortársak bőrébe bújva idézi fel a korszak visszahúzó erőit.
Tovább...
 
Idén nyáron is lesz kertmozi Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 25.
Folytatódnak a Barátság mozi által szervezett kertmozik Székesfehérváron. Feketehegy-Szárazréten a Gyönyörű esküvő című romantikus vígjátékot, majd az Öreghegyen a Bad Boys – Mindent vagy többet című akcióvígjátékot láthatják a nézők. Jegyek már kaphatóak.
Tovább...
 
Rock Balaton Fesztivál - Immár 10 éve! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. június 25.
Ne hagyd ki az idei RockBalaton Fesztivált! Kövesd figyelemmel a fesztivál FB-odalát, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Tovább...
 
FEZEN - Megvetted már az idei bérletedet? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. június 24.
Tovább...
 
A WellHello koncertjével indult a nyári szünet Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 24.
Idén is egy koncerttel kezdődött a nyári szünet Székesfehérváron. A Helló, nyár! programot 2017-ben hívta életre Székesfehérvár Önkormányzata, hogy a város általános és középiskolás diákjai egy nagy, közös bulival búcsúztassák a tanévet és kezdhessék a vakációt.
Tovább...
 
Kígyózó sorok, pezsgő Belváros a Múzeumok Éjszakáján Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. június 24.
Szubjektív tárlatvezetés hegedűszóval, népdalokkal, retro élményutazás és old timer autók, koncertek hangulatos belvárosi udvarokban, történelmi utazás István király és az Árpád-házi királyok idejében. Felsorolni is nehéz lenne azt a színes és tartalmas programkínálatot, amellyel a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozat kiemelt helyszíne, Székesfehérvár várta szombaton a látogatókat.
Tovább...
 
200+ program a SZIN fesztiválon! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. június 21.
200+ progtam vár az idei SZIN fesztiválon! A részleteket alább olvashatod el!
Tovább...
 
A Wellhello koncertjével indul a vakáció Nyomtatás E-mail
Írta: Kopcsai Margit   
2024. június 21.
Idén is lesz nyár és vakáció – és újra lesz Helló, nyár! koncert is. Az ingyenes eseményen a Wellhello lép fel a Zichy-színpadon június 21-én, pénteken 20 órától. A tanévzáró, vakációköszöntő rendezvény ajándék a városban tanuló diákoknak a tanév végén, hogy ráhangolódjanak a szünetre és jókedvűen indítsák vakációjukat.
Tovább...
 
Délszláv táncház, Csörsz-Rumen István koncertje Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 21.
Három programmal folytatódik június utolsó hetében a Szent István Népzenei Műhely – Szimbólumok népzenei világunkban előadássorozat. Június 24-én, hétfőn a tököli Kolo együttestől délszláv énekeket és táncokat tanulhatnak a résztvevők. A mesterkurzust követően délszláv táncházat tartanak. Június 27-én, csütörtökön Csörsz-Rumen István irodalomtörténész, előadóművész koncerttel egybekötött előadására várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Bel canto – itáliai dallamokkal indították a nyarat a szimfonikusok Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. június 21.
Operaslágerekkel, nápolyi dalokkal, könnyed olaszos nyáresti dallamokkal nyitotta meg a nyári időszakot az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. A Bel canto című koncerten, csütörtökön este a Magyar Állami Operaház neves szólistáival, Kertesi Ingriddel és Boncsér Gergellyel koncerteztek a szimfonikusok a Bartók Béla téren, Dobszay Péter vezényletével.
Tovább...
 
Forever boogie – Dr. Jazz Duo koncert Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 21.
Ismét Székesfehérváron szól a boogie a színpadon a Dr. Jazz Duo előadásában. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban június 21-én, pénteken 19 órakor kezdődő koncerten a zongoránál dr. Tóth Gábor, a doboknál Bágyi Balázs muzsikál.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 6365