Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Sokszínű, izgalmas programsorozattal ünnepelték a Magyar Kultúra Napját az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 22.
Minden korosztálynak szóló, gazdag és izgalmas programokkal ünnepelték a Magyar Kultúra Napját az Öreghegyi Közösségi Házban vasárnap. Gyerekek és felnőttek, a képzőművészeteket, a tánc- és fotóművészetet, illetve a filmes kultúrát kedvelők is találtak kikapcsolódási lehetőséget a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ délutántól estig tartó rendezvénysorozatában.
Tovább...
 
75 éves az Alba Regia Táncegyüttes Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla; ARTE   
2024. január 21.
Az Alba Regia Táncegyüttes számára igazán különleges a 2024-es év: az 1949 óta működő, Európa-díjas táncegyüttes 75 éves jubileumához érkezett, amit egy egész éven át ünnepel rengeteg programmal, előadással, meglepetéssel. Bemutatják jelenlegi munkáikat és visszanyúlnak a gyökerekhez, emlékeznek, tisztelegnek azok előtt, akik lehetővé tették, hogy az ARTE több mint 400 táncossal még mindig a legreprezentatívabb együttes legyen Székesfehérváron.
Tovább...
 
Magyar Himnusz - összművészeti kiállítás nyílt Kárpát-medencei alkotók munkáiból Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2024. január 21.
Magyar Himnusz címmel nyílt kiállítás szombaton délután Kárpát-medencei, kortárs magyar alkotóművészek munkáiból a Szent Korona Galériában. A tárlat célja megmutatni, hogy mit üzen napjainkban Kölcsey Ferenc legnagyobb hatású költeménye a kiállított műalkotásokon keresztül. A Józsa Judit Művészeti Alapítvány szervezésében megnyílt, lélekemelő tárlat február 24-ig látogatható.
Tovább...
 
Hogyan lehetsz önmagad legjobb barátja? Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2024. január 20.
Szeretnél harmonikusabban, kiegyensúlyozottabban és boldogabban élni? Most segítünk, hogy elérhesd a célodat! Rapid akciónk keretében két héten át különleges kedvezménnyel válogathatsz önsegítő könyveink közül a www.jaffa.hu webshopban!
Tovább...
 
Veszprémben vendégszerepel a Székesfehérvári Balett Színház a Magyar Kultúra Napján Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 20.
Székesfehérvárt képviselve Veszprémben ad ünnepi műsort a Székesfehérvári Balett Színház a Magyar Kultúra Napja alkalmából. Január 22-én, hétfőn a Veszprémi Petőfi Színházban lépnek fel a táncművészek.
Tovább...
 
BIDF Székesfehérváron – díjnyertes dokumentumfilmeket vetítenek a Cinema Cityben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 19.
Székesfehérvár is csatlakozott a 10. Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválhoz, a BIDF-hez, melynek során díjnyertes alkotásokat láthat a közönség. A fehérvári vetítések a Cinema City Albában február 2-án, pénteken 17.00 órakor, az ünnepélyes megnyitót követően kezdődnek és február 4-ig, vasárnapig tartanak. Naponta két-két filmet tűznek műsorra, majd a vetítések után szakértőkkel és az adott film nagykövetével tartanak közönségtalálkozót. Jegyek a filmszínházban kaphatóak. A fesztiválról a Városházán tartottak beharangozó sajtótájékoztatót.
Tovább...
 
Magyar filmek a magyar kultúra napján Nyomtatás E-mail
Írta: Sábián Anna   
2024. január 19.
A magyar kultúra napján magyar filmeket tűz műsorára a Barátság mozi: január 22-én, hétfőn fél hatkor Koltai Lajos sikerfilmje, a Semmelweis, nyolckor pedig egy másik friss alkotás, Hevér Dániel Valami madarak című filmje látható a város művészmozijában. Utóbbi előadásra még válthatók jegyek a mozi honlapján és jegypénztárában.
Tovább...
 
Magyar Himnusz címmel nyílik összművészeti kiállítás Kárpát-medencei alkotók munkáiból Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 19.
Magyar Himnusz címmel nyílik kiállítás Kárpát-medencei, keresztény, kortárs magyar alkotóművészek munkáiból Székesfehérváron, a Józsa Judit Művészeti Alapítvány szervezésében. Az esemény január 20-án, szombaton 15 órakor kezdődik a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A tárlat február 24-ig látogatható a Szent Korona Galériában.
Tovább...
 
Adok-kapok – jótékonysági színházi est Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 18.
Jótékonysági színházi estre várja a közönséget a JusztIs Társulat. Január 19-én, pénteken 19.30 órakor a Nyolcas Műhelyben kezdődik az előadás, amelynek teljes bevételét a Fehérvári Heti Betevőnek ajánlják fel.
Tovább...
 
Ahol a míves munkák mellett barátságok is születnek – szakkörök és kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 18.
Megnyílt és január 26-ig látogatható az a nagyszabású népművészeti kiállítás, amely a Fehérvári Kézművesek Egyesületének szakköri alkotásaiból ad ízelítőt. Szőttes, varrottas, gyöngyfűzős, nemezes, kosárfonó és még számos, egyéb technikával készült míves munka várja az érdeklődőket a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Az Egyesület a műhelyfoglalkozások mellett idén is több rendezvényt tervez, újdonságként lesz mézes nap, és készülnek a jubileumi 20. Tűzzel-Vassal Fesztiválra is.
Tovább...
 
Színes, érdekes programokkal ünnepli a magyar kultúra napját az SZKKK Nyomtatás E-mail
Írta: Harcos Edina   
2024. január 17.
Sokszínű programmal ünnepli a magyar kultúra napját a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ január 21-én, vasárnap 15 órától az Öreghegyi Közösségi Házban: Túl a Maszat-hegyen 2. a gyerekeknek, Pilinszky János szellemiségét megidéző kortárs táncszínházi előadás a felnőtteknek, emellett Kleb Attila fotókiállításának finisszázsa Snétberger Ferenc Kossuth-díjas gitárművésszel, Ács Tamás színművész verses előadása, beszélgetés Réz András filmesztétával és filmvetítés is várja a látogatókat. A rendezvény ingyenes.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 6085