Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
NYÁRON VISSZATÉR A SCOOTER Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2018. június 12.
ImageHivatalosan is bejelentette a Campus Fesztivál, hogy július 20-án Debrecenben is fellép a negyedszázados jubileumát ünneplő technobanda.
Tovább...
 
"Képzelt vizek" Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 11.
Megnyílt Kühl Júlia és Kühl Mátyás fiatal művész-testvérpár kiállítása „Képzelt vizek” címmel a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent Cecília-termében. Kühl Júlia festményeivel, Kühl Mátyás pedig fényképeivel mutatkozik be a nagyközönség előtt. Az összekötő elem a testvérpár alkotásainál a természet, kifejezetten a víz iránti érdeklődés, és annak leképezése a képzőművészet, illetve a fotó segítségével.
Tovább...
 
Toplista: Ezek az elmúlt tíz év legjobb chillout zenéi Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2018. június 07.
ImageNyakunkon a lazulós strandidőszak, amelyhez idén egy különleges zenei válogatás is készült. A zenei szakértők által összeállított chillout toplista az elmúlt 10 év legjobb slágereit tartalmazza, tele frissítő és pihentető zenékkel. Semmiképpen ne hagyd ki, ha ejtőzős hangulatban vagy!
Tovább...
 
Új nevek a STRAND Fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Strand Fesztivál   
2018. június 06.
ImageA 6. STRAND Fesztivál két nagyszínpadának részletes programját tették ma közzé a fesztivál szervezői, amiből kiderül, hogy a nyitónapon, a Petőfi Zenei Díj gáláját követően a Punnany Massif adja majd 15. születésnapi koncertjét, de érkezik Zamárdiba az angol Rag’n’Bone Man és TroyBoi is. A fesztivál idén augusztus 22-25. között a már jól megszokott helyén, Zamárdi Szabadstrandján várja majd a fesztiválozókat.
Tovább...
 
20 hektáron, több mint 100 fellépővel, 200 programlehetőséggel vár az EFOTT Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2018. június 06.
Dub FX az olaszokhoz hasonlítja a magyarokat, Náksi Attila idén már a fiaival fesztiválozik, Kowalskyék fiatalos lendületességet céloznak meg, Horváth Boldi pedig a közönség mellett a programokat és a szervezést is méltatja – derült ki a 43. EFOTT sajtótájékoztatóján. Az immáron hat naposra bővített fesztivál 2018-ban július 10-16-a között érhető el Velence-Sukoró térségében. A szervezők erősebb lineuppal készülnek, mint valaha és 125.000 résztvevőre számítanak.
Tovább...
 
Ünnepi Könyvhét és Gyermekkönyvnapok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 04.
ImageA Vörösmarty Mihály Könyvtár gazdag és érdekes kínálattal várja a látogatókat a 89. Ünnepi Könyvhét és 17. Gyermekkönyvnapok keretében. Az intézmény központi részlegében és tagkönyvtáraiban egyaránt lesznek rendezvények. Előadások, író-olvasó találkozók, könyvbemutatók, kiállítások szerepelnek a programban.
Tovább...
 
Közel száz százalékos a FEZEN programja Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2018. június 04.
ImageElérhető a napi bontás, és vele együtt a majdnem száz százalékos FEZEN program. A ma elindult új honlapon (www.fezen.hu), napok és színpadok szerinti bontásban megtalálható az idei FEZEN fesztivál összes (eddig ismert) fellépője, köztük több, korábban nem bejelentett név is.
Tovább...
 
Színház, folk- és világzene a FEZEN-en Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2018. május 31.
ImageA FEZEN fesztivál és a Budai Fonó Zeneház összefog. Kortárs színház, folk, világzene és táncház is szerepel az idei FEZEN-en helyet kapó Fonó Színpadon. A Zeneház és a Fesztivál összefogásából született új programhelyszínen fellép többek között a Boban Markovic Orkestar, a CSÍK zenekar, a Parno Graszt. Itt kap helyet a Ferenczi György és a Rackajam dalaira épülő Betyárjáték, de szerepel kortárs finn és magyar dráma is a kínálatban, az estéket pedig táncház zárja az új helyszínen.
Tovább...
 
Egy szenvedély margójára Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 30.
ImageHáromnapos programsorozattal ünnepli alapításának 60. évfordulóját a Szabad Színház június elején. A Videoton színpad néven alakult társulat mára filmes és bábszínházi tagozattal, utánpótlás csoporttal és önálló, belvárosi játszóhellyel (Igéző) rendelkezik. A város kulturális életének meghatározó társulata színdarabokkal, kiállítással, találkozóval, gyermek és felnőtt programokkal ünnepli a kerek évfordulót.
Tovább...
 
Filo-Filmklub: HUMAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 30.
ImageYann Arthus-Bertrand, francia fotográfus, humanista 2015-ben egy olyan filmmel állt elő, amely a világ legkülönbözőbb pontjain kutatja azt, ami mindenütt közös: az ott élő embert. A rendező és csapata 60 ország több mint 2000 lakosának tette fel ugyanazt a 40 kérdést. És az emberek meséltek. Boldogságról, fájdalomról, győzelemről, félelemről, életről és halálról.
Tovább...
 
Pukedli Lengyelországban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. május 25.
ImageMúlt hétvégén az Opole Napok keretében lengyel testvérvárosunk számos nemzetközi eseménynek adott otthont, melyet ukrán, német, litván és cseh testvérvárosai mellett Székesfehérvár küldöttségével együtt ünnepelt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 3562