Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
MOZINET FILMNAPOK A BARÁTSÁG MOZIBAN JÚLIUS 19-TŐL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 12.

Image A budapesti Művész mozin kívül idén kilenc vidéki város, köztük Székesfehérvár artmozijában, a Barátság moziban is láthatja a közönség a Mozinet-Művész Filmnapok vetítéseit július 19-21. között. A különleges és feszült hangulatú művek mellett lesznek elgondolkodtató drámák és könnyedebb, romantikus alkotás is.

Tovább...
 
RAJZPÁLYÁZATOT HIRDET A FEHÉRVÁRI ÁLLATOTTHON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 12.

Image Közös rajzpályázatot hirdet a Vörösmarty Mihály Gyermekkönyvtár, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon és a Vadmadárkórház. A „Legkedvesebb állatom” című rajzpályázatra alsó tagozatos és felső tagozatos általános iskolások alkotásait is várják. A beküldési határidő 2013. szeptember 20.

Tovább...
 
Filmvetítés és beszámoló egy székelyföldi "honfoglalásról" Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 12.
Boór Ferenc, a Fejér Szövetség szóvivője számol be legutóbbi székelyföldi útjáról a 180. Hétvezér Estén. Az alkalmi előadó a Székelyvéckei Baráti Társaság meghívásával, mint a Magyarok Világszövetsége küldöttségének tagja vett részt ötödmagával, Patrubány Miklós elnökkel és Bottyán Zoltán, Borsos Géza alelnökökkel és egy régen látott temesvári előadóval,, Vetési Zoltánnal a már hagyományosan, évenként megrendezett gyermektáborban a távoli (szinte ismeretlen) faluban, a Maros és Hargita megye határában fekvő Székelyvéckén.
Tovább...
 
Mesés Dioráma Építő Versenyt hirdet a Gárdonyi Géza Művelődési Ház Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 12.

Image Megelevenedik a Világmegváltó Nevenincs - A meselegény a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. A vállalkozó szellemű, kreatív alkotók augusztus 30-a és szeptember 1-je között mérhetik össze tudásukat a Dioráma Építő Versenyen.

Tovább...
 
MUNKAHELYTEREMTŐ TÁMOGATÁS A MACHER KFT-NEK Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. július 11.

Image A meglévő 75 mellett most 9 új munkahely létesül a Macher Kft-nél egy sikeres pályázat eredményeként. Az erről szóló támogatói szerződést tegnap délben írta alá Macher Endréné ügyvezető igazgató és Buday Attila, a Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának igazgatójával.

Tovább...
 
ELINDULT A KORONÁZÁSI ÜNNEPI JÁTÉKOK HONLAPJA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 11.

Image A Koronázási Ünnepi Játékok keretében augusztus 17-én és 18-án a városban megelevenedik a középkor, és életre kelnek azok a nagy magyar királyok, akiket Székesfehérváron koronáztak meg. Idén az Emlékév tiszteletére az érdeklődők Szent István koronázási szertartásán vehetnek részt. A nagyszabású programnak saját honlapja is van, ahol minden fontos információ megtalálható az eseményről és a készülődésről.

Tovább...
 
FEHÉRVÁR ALL STARS - JAZZ ZENÉSZEK BEMUTATKOZÁSA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 11.

Image Július 19-én pénteken 18 órakor A Szabadművelődés Házában a Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskola jazztáborának zenekarai mutatkoznak be, majd 19 órától mestereik lépnek színpadra. Az All Stars csapatban többek között Mits Gergő, Mohai Tamás, Muck Ferenc, Romhányi Áron és Vörös Tamás lép fel.

Tovább...
 
Történelmi jelentőségű kiállítás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum   
2013. július 08.

Amiről 1938-ban a szakemberek is csak álmodni mertek, az 2013-ban valósággá válik: a Szent István Emlékév csúcspontjaként az első magyar király zágrábi, székesfehérvári és kalocsai ereklyetartó hermája három hónapig lesz együtt látható a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeumban.

Tovább...
 
Öt fénykép a belépőjegy az Alsóvárosi Ferences Látogatóközpontba Nyomtatás E-mail
Írta: Medgyesi Konstantin   
2013. július 08.

Öt fényképért cserében bárki ingyen látogathatja a szegedi Alsóvárosi Ferences Látogatóközpontot július 14-én és 16-án: a kolostor rejtelmeit megörökítő látogatók belépőjegy nélkül barangolhatnak az ódon falak között, az elkészült felvételekkel pedig fotópályázaton vehetnek részt.

Tovább...
 
Orgonaesttel folytatódik a Harmonia Albensis Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 04.

Barokk orgonaesttel folytatódik a Harmonia Albensis programja ma, 19.30 órakor. A székesfehérvári Szent Imre templomban Karasszon Dezső orgonaművész és Palotás Gábor ütőhangszeres művész ad koncertet.

Tovább...
 
Világi és egyházzenei dallamok a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. július 04.

Az Osztravai Vegyeskórus vendégszerepel Székesfehérváron. A Csehországból érkező közel harmincfős énekkar a Hiemer-ház előtt ad koncertet ma, 16.00 órától.

Tovább...
 
<< Első < Előző 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4610 - 4620 / 6234