Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
HANGOLJ VOLBEAT-TEL A HEGY-RE Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2013. május 21.

Image A Borsodi Hegyalja Fesztivál és a Concerto Music bemutatja: június 18-án új lemezével érkezik a Volbeat. A dán csapat Budapesten a PeCSa Music Hallban ad koncertet, amire a spéci Hegyalja-Volbeat Bérlet május 14-től 9600 forintos kedvezménnyel váltható. A Volbeat-Hegyalja Bérlettel a budapesti koncert mellé az igazi fesztivál is jár, több mint 200 külföldi és magyar Hegy’ fellépővel. Köztük a Slayer, az Asking Alexandria, a Down, a Skindred, a Metallica egykori legendás basszusgitárosa, Jason Newsted új csapata, a Newsted, a The Devil Wears Prada, az Every Time I Die. És ez még csak néhány név az igazi fesztiválra érkező csapatok közül.

Tovább...
 
KOLDUS ÉS KIRÁLYFI PÓTMEGHALLGATÁS! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 21.

Image A székesfehérvári Vörösmarty Színház új magyar musical ősbemutatójához keres főszereplőket.

Tovább...
 
FESZTIVÁLREZSI-CSÖKKENTÉS A HEGY-EN Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2013. május 17.

Image Lassan elkezdődik a fesztiválszezon és ezzel együtt a tervezgetés is, hova, mikor, mennyiért érdemes menni. A Hegyalja Fesztivál szervezői kész tervvel álltak elő a többnapos bulizás költségeinek csökkentésére, a fesztiválrezsi-csökkentő csomag a fesztiválozás alapvető költségeit, azaz az utazást, a belépést, és a szórakozást is tartalmazza. Félárú vonatjegy, sör tavalyi áron, kedvezményes hétvégi bérlet, Beregszász, Dunaszerdahely, Szabadka, Székelyudvarhely és Kecskemét állandó lakóinak ingyenes belépés, és még számos pénztárcabarát megoldás várja a Tokajba érkezőket június 25-30. között. De lássuk, mit is jelent pontosan, ha csökken a Hegy'-lakók „rezsije”.

Tovább...
 
Megnyílt a Herendi porcelánkiállítás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. május 13.
Ünnepélyes keretek között nyílt meg a „Herend köszönti Szent István városát!” című kiállítás a Szent István Király Múzeum dísztermében. Több mint ötszáz kiállítási tárgyon keresztül ismerhetőek meg a Herendi Porcelánmanufaktúra alkotásai. A július 31-ig látogatható tárlaton tekintheti meg először a nagyközönség a manufaktúra által a 2013-as Szent István Emlékévre készült dísztálat és a Bory-család által a városnak adományozott Antik Magyar Nemes figurát is.
Tovább...
 
Kamarakórusok jótékonysági hangversenye Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 10.

Image Az Erkel Ferenc Vegyeskar magyarországi turnéjának harmadik állomása május 12-én, vasárnap Székesfehérvár lesz. Az idén újjáalakulásának 15. évfordulóját ünneplő világhírű kórus azon a jótékonysági hangversenyen lép fel, amelynek bevételét a szeptemberi III. Székesfehérvári Kamarakórus Fesztivál megrendezésére fordítják.

Tovább...
 
Antik Magyar Nemes Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. május 10.
Bory Jenő: Antik Magyar Nemes szobrát ajándékozta oda az egykori fehérvári művész családja Székesfehérvárnak a 2013-as Szent István Emlékév keretében. A Bory-várban tartott házi ünnepségen a Herendi porcelánból készült alkotást a város nevében dr. Cser-Palkovics András polgármester vette át.
Tovább...
 
Fotóbícs és Rajzfilmünnep A Szabadművelődés Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 08.

Image Két nagyszabású rendezvényre várja az érdeklődőket a hétvégén A Szabadműveldőés Háza. A fotózás szerelmesei a Székesfehérvári Fotó Udvar – FOTÓBÍCS – programjaira látogathatnak ki szombaton, az intézmény melletti tóparti szabad területre. A vasárnap zajló Rajzfilmünnep a kisgyermekektől a felnőttekig mindenkit megszólít.

Tovább...
 
Az Arch Enemy helyett a Moonspell érkezik Nyomtatás E-mail
Írta: Fezen   
2013. május 03.

Image Ugyan a női énekessel felálló svéd death metal zenekar sajnos családi okok miatt lemondani kényszerült a nyári FEZEN-es fellépését, a kemény zenéért rajongók mégsem maradnak csemege nélkül, hiszen nem kisebb név érkezik a svédek helyett, mint a portugál Moonspell. Így az eddig sem gyenge felhozatal - Deep Purple, Amorphis, Fear Factory, Dragonforce, Ákos , Tankcsapda és a N.O.H.A. – mellett, egy újabb nagyágyú látogat el idén nyáron Székesfehérvárra.

Tovább...
 
Várják a javaslatokat a város színházi díjának odaítéléséhez Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 30.

Image A Székesfehérvár Önkormányzata által alapított „Pro Theatro Civitatis Albae Regalis” díjra természetes és jogi személyek is ajánlást tehetnek, melyet a Polgármesteri Hivatalba kell eljuttatni személyesen, vagy postai úton. Május 30-áig várják a javaslatokat a város színházi díjának odaítéléséhez.

Tovább...
 
Fogadj szót, fiam! - intelmek a ma gyermekeinek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. április 30.

Továbbra is várják a ma fiataljaihoz szóló intelmeket a „Fogadj szót, fiam!” című pályázatra június 30-ig. Székesfehérvár Megyei Jogú Város és A Szabadművelődés Háza felhívással fordult a magyar anyanyelvű pedagógusokhoz azzal a céllal, hogy 2013-ban, Szent István halálának 975. évfordulóján, államalapító királyunkhoz hasonlóan fogalmazzák meg intelmeiket.

Tovább...
 
Koncert Kneifel Ferenc emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 26.

Image Emlékkoncertet rendeznek Kneifel Ferenc tiszteletére április 29-én, hétfőn 17.00 órakor a Szent István Művelődési Házban. Fejér megye díszpolgára, ének-szakfelügyelő, énektanár és karnagy 2013. április hó 29-én lenne 100 éves. Székesfehérvár sokat köszönhet Kneifel Ferencnek, a zenei élet fellendüléséért, kitartó, lelkiismeretes munkájáért. Tevékenységét mindig szívvel-lélekkel végezte.

Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4621 - 4631 / 6196