Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Rockzenével az életért! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. április 26.

Image Társadalmi felelősségi programot hirdetett a FEZEN az idei évben. A vállalati közösségek bevonásával, a legvédtelenebbek, a koraszülött babák, és az intenzív ellátást igénylő kisgyermekek ápolását érintő nehézségekre szeretnék irányítani a közvélemény figyelmét a „Rockzenével az életért” elnevezésű programmal. A programról szóló sajtótájékoztatón jelen volt Róth Péter alpolgármester, Kovács Antal, a FEZEN főszervezője, Dr. Szabó Gabriella, a Fejér Megyei Szent György Kórház orvos-igazgató helyettese és Vajdáné Csák Rózsa az Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztály főnővére.

Tovább...
 
HUNFILA 2013 Nemzetközi Bélyegkiállítás és 86. Bélyegnap Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. április 25.

Image A Szent István Emlékév keretében április 26-28-a között Székesfehérvár ad otthont a HUNFILA 2013 Nemzetközi Bélyegkiállítás eseményeinek. A Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetsége (MABÉOSZ), a Magyar Posta Zrt. és Székesfehérvár Önkormányzatának összefogásával megvalósuló eseményen a magyar gyűjtők mellett nyolc ország kiállítói mutatják be gyűjteményüket, azok díszes és ritka darabjait. A HUNFILA 2013 záróeseményeként ugyancsak Fehérváron rendezik meg a 86. Bélyegnap ünnepségét, a Magyar Posta Zrt. pedig különleges, az alkalomhoz illő bélyegblokk és bélyegsorozatok kiadására készül.

Tovább...
 
CASTING A VÖRÖSMARTY SZÍNHÁZBAN! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 25.

Image A székesfehérvári Vörösmarty Színház új magyar musical ősbemutatójához keres főszereplőket. Mark Twain: Koldus és királyfi című regényéből készült adaptáció 2013. decemberi bemutatójának címszerepeire keresnek 15-20 év közötti fiúkat musical-szintű énektudással. Ikrek előnyben!

Tovább...
 
Maroshegyi UnderGrund  Szabad a pálya! Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2013. április 25.

Image Újabb rendezvénnyel bővül a maroshegyi paletta, hiszen április 27-én, szombaton első ízben rendezik meg a Maroshegyi UnderGrund-ot. A gyermekeket délelőtt focitornával várják, ám kísérőiknek is számos programmal készülnek. Kutyás bemutatók zajlanak, kipróbálhatják a zumbát és a kötélhúzást, valamint drogprevenciós sátrat is berendeznek. Késő délutántól koncertek szórakoztatják a Mezővári József Sportpályára kilátogatókat. A hagyományteremtő rendezvény részleteit Brájer Éva önkormányzati képviselő és a szervezők helyszíni sajtótájékoztatón ismertették.

Tovább...
 
Örömzene és fesztiválhangulat Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. április 23.
Díjkiosztóval zárult a VIII. Fehérvári Ének Országos Ifjúsági Énekkari Találkozó és a „Szállj elő zöld ág” néptánc-találkozó. A négynapos rendezvényen hazai és határon túli énekkarok, valamint a megyében működő néptánccsoportok léptek fel. A kórusok a fesztiválhangversenyeken túl részt vettek a Koronázó Városok Találkozóján, énekeltek a város különböző pontjain és részesei voltak egy esküvőnek is.
Tovább...
 
TRAMBULIN, FÉNYEK, DUPLATEMPÓ, RAP 'N ROLL: HEGY' 2013, AHOL A STÍLUSOK TALÁLKOZNAK Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2013. április 22.

Image A tokaj-rakamazi Hegyalja Fesztivál nem csak a látogatókra gyakorol mély hatást: az igazi nyárindító fesztivál rezidens bandái különleges meglepetéssel készültek a Hegy'-re. Valódi alternatív „supergroup” állt össze: a Subscribe zenekar két oszlopos tagja, Csongor Bálint és Horváth Attila „Az Igazi Arcod” című szerzeményéhez az Anna & The Barbies és az Irie Maffia énekesnői, valamint a Hősök és a Brains géppuska-szájú frontemberei is csatlakoztak. Minden együtt van ahhoz, hogy az igazi arcok az igazi fesztiválra hangoljanak.

Tovább...
 
Az ország tehetséges zenészpalántái Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. április 19.

Image Nagysikerű nyitóhangversennyel kezdődött meg hivatalosan a XII. Országos Alba Regia Kamarazenei Verseny tegnap este a Hiemer-ház báltermében. A három napos versenyre az ország 34 intézményéből érkeztek diákok Székesfehérvárra, hogy összemérjék tudásukat. A nyitóhangversenyen Brájer Éva alpolgármester köszöntötte a részvevőket.

Tovább...
 
VIII. Fehérvári Ének Országos Ifjúsági Énekkari Találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. április 19.

Image A karnagyok fogadásával, az Órajáték megtekintésével és egy közös, Városház téri énekléssel kezdetét vette a VIII. Fehérvári Ének Országos Ifjúsági Énekkari Találkozó Székesfehérváron. Az ünnepélyes megnyitón Brájer Éva alpolgármester köszöntötte az énekkarokat, akik Esztergomból, Kecskemétről, Pestszentlőrincről, Sopronból, Székelyudvarhelyről és Székesfehérvárról érkeztek.

Tovább...
 
Új ajánlattal csábítja a diákokat Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 18.

Image A székesfehérvári Tourinform Iroda az etyeki Korda Filmparkkal és a budapesti Babilon Center Élményházzal közös csomagot állított össze a 10-18 éves korosztály osztálykirándulói számára. A közös szervezésű programtól és a közös marketing tevékenységtől a szervezők azt remélik, hogy ajánlataik összefogva még ütőképesebben jelennek meg a magyarországi osztálykirándulóknak kínált ajánlatok között.

Tovább...
 
A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek májusi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 16.

Image A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2013. május havi programja alább olvasható el.

Tovább...
 
Kórusok és kamarazenekarok fesztiválja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. április 16.

Image Két nagyszabású zenei rendezvénynek ad otthont Székesfehérvár ezen a héten. Április 18-án, csütörtökön kezdődik a VIII. Fehérvári Ének Országos Ifjúsági Énekkari Találkozó és a XII. Alba Regia Országos Kamarazenei Verseny. Minderről sajtótájékoztató keretében számolt be Brájer Éva alpolgármester és a szervező két oktatási intézmény igazgatója, Fekete Ferenc és Kneifel Imre.

Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4632 - 4642 / 6196