Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
A HÚSVÉTI NYÚL IS HEGY'- BÉRLETÉRT ÁLLT SORBA Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2013. április 03.

Image A Quimby és Scooter megsúgta, mivel készül az idei Hegyaljára. A Metallica egykori legendás basszusgitárosa, Jason Newsted új csapatával már szintén a Hegyalja fellépés programját tervezi. A Slayer, a Skindred, az Asking Alexandira az óráit a Hegyaljához igazította a hétvégén.

Tovább...
 
Múzeumok nyitva tartása Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 03.

Image Bár az igazi tavaszi időjárás még várat magára, a székesfehérvári múzeumok már felkészülten, új nyitvatartási rend szerint fogadják a látogatókat április 1-jétől. A Nemzeti Emlékhely október végéig hétfő kivételével minden nap – munkaszüneti és ünnepnapokon is – nyitva tart, a Városi Képtár-Deák Gyűjtemény és a Hetedhét Játékmúzeum pedig változtatott nyitva tartási rendjén.

Tovább...
 
Vox Mirabilis hangversenybérlet Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. március 27.

Image A Hermann László Vonószenekar, FMK Nőikar – Budapest, Zemlényi Eszter és Csapó József énekművészek vendégeskednek a Vox Mirabilis Kamarakórus következő székesfehérvári fellépésen. Az együttes Hangversenybérletének negyedik koncertjén Pergolesi, Haydn és Mozart műveket hallhat majd a közönség.

Tovább...
 
Két generáció egy csapatban az ARNYE szellemi vetélkedőjén Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. március 27.

Image Szent István király és városa Székesfehérvár címmel szellemi vetélkedőt hirdetett az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület. A város egyik legnagyobb nyugdíjas szervezete a 2013-as Szent István Emlékévhez csatlakozva indította el a programot azzal a céllal, hogy méltóképpen emlékezzenek meg nagy királyunkról, az egykori koronázóváros történelméről és fejlődéséről.

Tovább...
 
Nagyik és unokák együtt alkotnak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. március 27.

Image „Négykezes Kedd” címmel új programsorozat indult a Hetedhét Játékmúzeumban. A különféle kézműves foglalkozásokon ügyes kezű „pótnagyiktól” tanulhatnak az alkotó kedvű kismamák, anyukák. A sorozat június közepéig tart.

Tovább...
 
Csillagok, csillagok - Magyarország csodálatos éjszakai arca Nyomtatás E-mail
Írta: Szigeti Kata   
2013. március 22.

Image Kövi Szabolcs legújabb zenei anyaga igazi csemege a művész rajongóinak. Legközelebb Székesfehérváron, április 27-én mutatja be új albumát egy csodálatos filmmel egybekötve, különleges vizuális élményben részesítve ezzel a hallgatóságát. Vajon hogyan talált egymásra a spirituális zenét játszó művész és a hazai tájakat, éjszakai égboltot bemutató film? Erről beszélgettünk Szabolccsal.

Tovább...
 
Szent István és kora  megnyitották a Vasvári Iskola új kiállítását Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. március 19.

Székesfehérvár történelmi múltjának tiszteletéről, közös örökségünk továbbadásának fontosságáról adott példát ismét a Vasvári Pál Általános Iskola. Ma reggel az intézmény teljes tantestülete és valamennyi tanuló jelenlétében dr. Cser-Palkovics András polgármester nyitotta meg a „Szent István és kora” című új kiállítást, amely kapcsolódik a 2013-as Emlékév programjaihoz. A tárlat keretében látható a szent uralkodó korát idéző városmakett, több installáció és számos korabeli fegyver másolata.

Tovább...
 
A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör áprilisi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. március 19.

Image A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2013. április havi programját alább közöljük.

Tovább...
 
Csitáry-Hock Tamás kapta idén a Penna Regia díjat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. március 18.

Image A Hiemer-házban került sor a Szabad Sajtó Napja alkalmából szervezett ünnepségre. Székesfehérvár Önkormányzatának képviseletében dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a helyi szerkesztőségek tagjait és itt került sor a 2013-as Penna Regia díj átadására is. A Közgyűlés idén Csitáry-Hock Tamásnak ítélte oda az elismerést.

Tovább...
 
PARTY-MESTEREK ÉS ROCK & ROLL LEGENDÁK CSÚCSTALÁLKOZÓJA Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2013. március 18.

Image Vérbeli rock- és party-paradicsom várja az idei Borsodi Hegyalja Fesztivál látogatóit: júniusban Tokajban állomásozik az egykori Metallica-legenda Jason Newsted vadiúj zenekara, a nemzetközi electro és dubstep vonal legerőteljesebb fellépői mellett pedig a magyar rajongóknak is bemutatkozik a Sepultura ex-dobosának elektronikus zenei projektje. Az akciós Hegyalja-bérletek beszerzésére április 30-ig van már csak idő, de addig 16,900 forintért – a diákok csak 14,900 forintért – biztosíthatják helyüket az igazi fesztiválra.

Tovább...
 
Fezen: Tankcsapda, Tito And Tarantula és a Dragonforce Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. március 18.

Image A londoni power metal brigád, a chicano rock fenegyerekei és a megújult magyar rockintézmény is fellép a székesfehérvári fesztiválon, olyan illusztris nevek társaságában, mint a Deep Purple, az Amorphis vagy a Fear Factory.

Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4654 - 4664 / 6196