Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Újabb fellépő a FEZEN-en: jön az Arch Enemy! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 11.

Image Nagyapáink idején a mozi kizárólag fekete-fehérben mesélte történeteit, és a korai nyomdatechnikák korlátainak köszönhetően a lapok, kötetek is mellőzték a többi színt. A zene viszont mindig is színes művészeti ágnak számított, ezek keverése pedig szinte egyidős felbukkanásukkal.

Tovább...
 
Szabadegyetem kezdődik a Hetedhét Játékmúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. január 08.
„Kirakó” címmel szabadegyetemi előadás-sorozat indul jövő kedden a Hetedhét Játékmúzeumban. Az elsősorban felnőtteknek szóló programokat a tervek szerint havonta egy-egy alkalommal tartják, a belépés ingyenes.
Tovább...
 
Attila-napi Hagyományőrző Találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 04.

Image 2013. január 5-én, szombaton az Atilla-napi Hagyományőrző Találkozóra kerül sor Székesfehérváron a Sóstói Természetvédelmi Terület – Zöld Tanyán.

Tovább...
 
FEJÉR MEGYEI KOR-TÁRS NYUGDÍJAS KI-MIT-TUD? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. január 03.

Image Huszadik alkalommal rendezik meg a Fejér Megyei Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud? –ot 2013 februárjában. A Fejér megyében élő nyugdíjasok két kategóriában nevezhetnek, megmérettethetik magukat az előadóművészet, illetve a képző-, ipar és népművészet területén. A jelentkezéseket 2013. január 25-ig várják a szervezők.

Tovább...
 
Ünnepi Mag és Maghéj családi délután a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 15.

Image Ünnepi Mag és Maghéj családi délutánnak ad otthont a Vörösmarty Színház vasárnap. A programban gyermekek és felnőttek együtt készülődhetnek a közelgő karácsonyra. Kreatív játszóház, kerekasztal beszélgetés és kulisszajárás mellett a Szabad Színház karácsonyi előadása is szerepel a programok között.

Tovább...
 
Advent harmadik hétvégéje Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 14.

Image A Székesfehérvári Karácsony számos ünnepi programmal szolgálja a gyerekek és a felnőttek tartalmas kikapcsolódását Advent harmadik hétvégéjén. A gyertyagyújtás mellett alkalomhoz illő zenés színpadi produkciókon, koncerteken vehet részt a közönség, de lesznek kézműves foglalkozások, élő rádiós kívánságműsor és sok egyéb más.

Tovább...
 
A KÁKICS EGYÜTTES IS FELLÉP A VÁROSI GYERMEKKARÁCSONYON Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. december 13.

Image Gyermekkarácsonyra várják Székesfehérváron a legkisebbeket, a Szabadművelődés Házában. A gyereknek december 15-én, szombaton 16 órától számos programmal készülnek a szervezők. Fellép a Kákics együttes, Betlehemi pásztorok című műsorával, de lesz még gyermektánc bemutató, kézműves foglalkozások és filmvetítés is. Minden gyermeket szeretettel várnak.

Tovább...
 
IV. Fehérvári Versünnep Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 10.

Image A Fehérvár Médiacentrum Kft. a Székesfehérvári Egyházmegyével, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával, a Szent István Művelődési Házzal és a Vörösmarty Színházzal együttműködve ismét Fehérvári Versünnepet szervez.

Tovább...
 
Stádium - est a Vörösmarty Társaságnál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. december 07.

Image A Vörösmarty Társaság és a Magyar Írószövetség Közép-dunántúli Csoportja tisztelettel meghívja olvasóinkat 2012. december 11-én 18 órára, a a Stádium című folyóirat estjére. Vendégek: Pozsgay Imre főszerkesztő és Fazekas István felelős szerkesztő. Az est házigazdája Bakonyi István lesz.

 
Hetedhét kaland vár Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2012. december 07.

Image A Hetedhét Játékmúzeum 14.600.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert egy európai uniós pályázat keretében. A támogatással óvodásoknak és iskolásoknak szerveznek múzeumpedagógiai foglalkozásokat, a felnőtteket pedig szabadegyetemi előadásokkal várják. A „Hetedhét kaland vár” címmel megvalósuló programról sajtótájékoztatón számoltak be a pályázók és az együttműködő intézmények képviselői.

Tovább...
 
Jön a Deep Purple Székesfehérvárra! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 07.

Image Már szerepel a székesfehérvári FEZEN fesztiválon adandó koncert a Deep Purple együttes 2013-as koncertjei között. Mindezt a város polgármestere, dr. Cser-Palkovics András és Kovács Antal főszervező sajtótájékoztatón jelentette be tegnap. A zenei fesztivál 2013. július 31-e és augusztus 3-a között kerül megrendezésre, a helyszín ezúttal is a MÁV pálya lesz.

Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4709 - 4719 / 6196