Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
"Bizony, az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom." Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. augusztus 06.

Image Az Anyatejes Táplálás Világnapjához kötődően a Szent István Művelődési Ház pályázatot hirdet „Család születik” címmel.

Tovább...
 
A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör augusztusi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. augusztus 01.

Image A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2012. augusztus havi programja alább olvasható el.

Tovább...
 
Al Di Meola, Testament, Sabaton és a többiek  dedikálások a FEZENen Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2012. július 30.

Image Az augusztus 1-jén kezdődő FEZENre nem csak a fesztiválozók, hanem már a zenekarok is nagy erőkkel készülnek, hogy rajongóik maximálisan felpörögjenek a négynapos feszten. A Machine Head kilencven perces koncerttel várja csütörtökön, a FEZEN nagyszínpada elé érkező több ezres tömeget, Al Di Meola, a Testament és a Sabaton pedig dedikálással teszi még felejthetetlenebbé a székesfehérvári fellépést. Ideje bekészíteni a tomboláshoz a Machine Head pólókat és megvásárolni a Sabaton friss albumát, hogy a csapat rákanyaríthassa az aláírását. A hagyományos FEZEN dedikálásba persze a magyar kedvencek is beszállnak az ország egyik legcsaládiasabb fesztiválján.

Tovább...
 
Agárden Estek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 30.
Számos koncerttel várják idén nyáron a vendégeket az Agárden sétányon. A programsorozatban fellépett már a Chameleon, az Ördögárok, a RockCorn, a No Neim, a Frank Zafka, a Tűzvonal, a Summertime és a Burnout.
Tovább...
 
Al Di Meola koncerttel nyit az idei FEZEN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2012. július 27.

Image A FEZEN fesztivál nulladik napján, augusztus elsején Al Di Meola, - akit több alkalommal a világ legjobb jazzgitárosának kiáltottak ki - Kaszás Péter magyar dobossal szórakoztatja a székesfehérvári közönséget. Rajta kívül még olyan hazai zenészek is színpadra lépnek, mint a Vörös Janka Group, a Harcsa Veronika Quartet & Gyémánt Bálint, a Budapest Bár, valamint Ferenczi György és a Rackajam.

Tovább...
 
Ismét festményt ajándékozott a fehérvári művésznő Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 27.

Image Az elmúlt napokban egy népes művészcsoport látogatott el Beregszászra, ahol a Bereg-vidéki Múzeum és az Európa Magyar Ház vendégeként két tárlaton mutathatták be az itthoni és a kinti alkotásaikat. A csoport egy festménnyel is megajándékozta a Beregszászi Bormúzeumot: a székesfehérvári Simon M. Veronika Munkácsy –érmes festőművésznő Szőlőtőke című alkotásával.

Tovább...
 
CryBaby a Tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 24.

Image Székesfehérváron, a Szabadművelődés Háza előtt, a tóparton koncertezik a CryBaby zenekar (Kiss G.László, Dobai István, Somogyi József, Sztupovszky Tamás, Mészáros Sándor) július 27-én, pénteken, 21 órától. A program előtt, 20 órakor fellép a Missing Notes, mint előzenekar. A belépés díjtalan!

 
Felolvasnak a VÁR-osok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 24.

Image Felolvasó estet tart a VÁR szerkesztősége ma, 20 órakor a Vörösmarty Társaság székhelyének udvarán (Székesfehérvár, Kossuth u. 14.) A program során vidám glosszák, novellák hangzanak el, valamint köszöntik a Társaság azon művészeit is, akik mostanában ünnepelik születésnapjukat. A szervezők minden kedves Olvasónkat szeretettel várják az ingyenes programra!

 
FEZEN elektro Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2012. július 24.

Image Augusztus 4-én Székesfehérvár történelmet ír. Ekkor ugyanis a város újra az ország központja lesz, királyi DJ-székhely: bulicentrum és a legkirályabb DJ-k fellegvára. Ez a nap a FEZEN Elektro napja, amikor Chicane live act-jét követően olyan élvonalbeli lemezlovasok, mint Nick Warren, Jimmy Van M, Cadik, Ludmilla és a többiek pultjai elé vonulhatnak majd a partyzók audienciára, miután ugyanezen a napon a Brains és a Colorstar koncertjén felkészülnek az éjszakai pörgésre. A szombati táncceremónia nem csupán fesztivállevezető, hanem rangos elektronikus bál, a breakbeat, a techno, a house lovagi gyűlése, az idén útjára induló, fenséges hagyomány, amelynek már az első felvonása is kötelező az ország minden elektro-rajongónak.

Tovább...
 
Dance, punk és mambo a SZIN-palettáján Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2012. július 17.

Image Idén is igazi nyárzáró pörgésre számíthatnak a Szegedi Ifjúsági Napok látogatói, 2012. augusztus 22-26 között. Hogy a forró nyár egy valóban izzó, mediterrán hangulatú bulival érjen véget, a napfény városa az eddig legszínesebb zenei felhozatallal várja a SZINezőket: az amerikai pop punk csillag, a Yellowcard – egy héttel új lemezének premierje után – elsőként a szegedi közönségnek mutatja be a Southern Air című korongot. A nemzetközi dance-mester ATB feszes ritmusokkal készül a SZIN-re, a szombat esti Tisza-parti buliban Lou Bega mambórevüje izzítja a latin vért.

Tovább...
 
22. Martonvásári Nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 16.

Image Martonvásár, a 2012. júniusa óta egyetemi várossá vált település az idei nyáron immár 22. alkalommal rendezi meg a Martonvásári Nyár Programjait. A kiállításokkal, koncertekkel, különböző gyermek- és felnőtt programokkal tarkított rendezvénysorozat évről évre újabb és újabb elemekkel bővül, s egyre több látogatónak jelent tartalmas kikapcsolódást. 

Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4808 - 4818 / 6196