Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör alkotóinak augusztusi kiállításai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 16.

Image A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2012. augusztus havi programja alább olvasható el.

Tovább...
 
Csúcstámadás: roham az utolsó akciós Hegy -belépőkért Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2012. július 12.

Image Elszántság, elkötelezettség, hideg élelem és a folyadékpótlás biztosítása: a Hegy’re vágyók alapfelszerelése a következő napokban. Összesen, jegyirodánként 999 db szuperkedvezményes, 16 500 forintos fesztiválbelépőre az ország 4 jegyirodájában tehetett szert bárki, aki elég szemfüles és gyors volt. Az akciós árú jegykontingensből mára csupán néhány tucat maradt Miskolcon, Debrecenben és Nyíregyházán – az utolsó darabokért elszánt fesztiválozók tömege indult meg és táborozott le az elárusítóhelyek előtt. Ha ez így folytatódik, hamarosan útlezárásokra számíthatunk a jegyirodák környékén.

Tovább...
 
Látogatószám-rekord: az idén 86 ezren EFOTT-oztak Nyomtatás E-mail
Írta: Szakály Szilvia   
2012. július 12.

Image Kiürült a Velencei Vízi Vár, eltűnt a színes sátortenger az Északi Strandról. Nem sok minden emlékeztet az öt napos bulira, az életre szóló élmények azonban tovább élnek a fesztiválozók emlékeiben. 86 ezren szórakoztak a több mint 300 előadó koncertjére, csobbantak a hűsítő habokban, vettek részt szórakoztató, vagy éppen adrenalin növelő nappali programokon, és kötöttek új barátságokat, szerelmeket.

Tovább...
 
Ingyenes Retro Kertmozi! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 10.

Image Ingyenes Retro Kertmozi a TóParty RendezvényStrandon 2012. július 9-től egy hétig próba jelleggel. - Régi filmeken keresztül igyekeznek visszavarázsolni a régi kertmozik hangulatát a szervezők. Ennek a műfajnak, az autósmozival együtt komoly hagyománya volt anno a Velencei-tónál.

Tovább...
 
Nedves Guinness világrekord a Hegy-en Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2012. július 10.

Image A nyár legszexibb rekordkísérletét idén nyáron az AXE szervezi, a Borsodi Hegyalja Fesztiválon. A nyáron fesztiválriporterkedő Majka vezényletével több száz, bikinis fesztiválozó lány és persze napbarnított fiú tusol majd együtt, hogy megdöntsék az együtt zuhanyzás jelenlegi világrekordját. A Magyarországon még nem látott rekordkísérlet alatt szivacshasználati technikát a még vizesen is tüzes AXE angyalok, a hangulatfokozó kaszkadőr trükköket Piroch Gábor csapatának tagjai mutatják majd a gigantikus zuhanyzóban, a vízsugár alatt, zenére, bulizva rekordot döntő százaknak. Idén minden hegyaljásból Axe Guinness Rekorder lehet.

Tovább...
 
Hegy, Völgy, színház Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2012. július 09.

Image Tokaj és Rakamaz július 18. és 22. között több mint fesztiválhelyszín: a tehetséges fiatalok karrierindító bázisa, a színház legizgalmasabb oldala, a Művészetek Völgyének előretolt helyőrsége, biciklisparadicsom, extrémsport mennyország, evezőtúrák mesebeli helyszíne, és sörrel-borral folyó Kánaán. A Borsodi Hegyalja Fesztivál városi helyszínei, a Paulay Ede Színház, és idén először a Hegy’ről a Völgybe kézműves kiállítás és vásár az országban egyedülálló, különleges fesztiválprogramot kínálnak.

Tovább...
 
A szuperkoncerttel elrajtolt az EFOTT! Nyomtatás E-mail
Írta: Szakály Szilvia   
2012. július 05.

Image Pillanatok alatt színes sátortáborrá vált a velencei Északi Strand, elkezdődött a 2012-es EFOTT. A Presser Gáborral, Mező Misivel és Dresch Mihállyal kiegészült Csík Zenekar szuperkoncertje már a nyitónapon rekordot döntött, azaz soha ennyien nem szórakoztak az első estén. A hőség ellen vízosztással, locsoló kocsikkal és vízpermettel készültek a szervezők. De sokan még a sátorállítás előtt csobbantak egy nagyot a Velencei-tóban.

Tovább...
 
Cigánymeggy fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 05.

Image Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre az évről-évre egyre nagyobb érdeklődéssel kísért Cigánymeggy Fesztivál, kulturális és gasztronómiai ünnep az Agárdi Pálinkafőzdében. Próbára tehetik érzékszerveiket a pálinkák kóstolgatása során, és a kemencében, szabadtűzön készített finomságok mellett.

Tovább...
 
Zene, sport, kultúra és gasztronómia - mi mindent lehet csinálni az EFOTT-on? Nyomtatás E-mail
Írta: Szakály Szilvia   
2012. július 02.

Image Megindult a visszaszámlálás: már csak egyet kell aludni, s itt az EFOTT! Azt már mindenki tudja, hogy hazánk legnagyobb hallgatói rendezvénye változatos koncerteknek és buliknak ad otthont, de mit lehet csinálni ott napközben? Nos, unatkozni biztos nem.

Tovább...
 
Kiállítás a kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 02.

Egy különleges festmény-kiállításra invitáljuk Olvasóinkat, amely jelképesen is megmutatja a kórház és a művészek évek óta jól működő összefogását. Az alkotásokat a Szent György Alkotókör tagjai készítették a balatonszabadi kórházi üdülő alkotótáborában, s ahogy a korábbi években is, a festményeket a beteg-osztályoknak ajándékozzák az alkotók. A kiállítás július 6-ig, naponta 12-14 óráig tekinthető meg.

Tovább...
 
Készpénz nélkül az EFOTT-on Nyomtatás E-mail
Írta: Szakály Szilvia   
2012. június 28.

Image Az EFOTT is csatlakozik a készpénznélküli fesztiválok táborához, azaz idén július 3. és 8. között kizárólag TakarékPont Fesztiválkártyával lehet fizetni a legnagyobb hallgatói rendezvényen, Velencén. Sőt a szervezők új pénznemet vezetnek be, s erre még nem volt példa a hazai fesztiválok történetében: 1 HUF 1 TP-vel, azaz TakarékPonttal lesz azonos értékű.

Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4819 - 4829 / 6196