Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Ünnepi műsort ad a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. december 08.

ImageIdén is hangversennyel készül az ünnepi időszakra a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar. December 11-én, vasárnap délután fél négytől várják a zenekedvelőket a Szent Imre templomban.

Tovább...
 
Ünnepi műsorral köszöntik a fehérvári nyugdíjasokat Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. december 08.

Image"Ég szülte földet..." címmel rendez karácsonyi ünnepséget a Székesfehérváron élő idős embereknek a város önkormányzata. 2011. december 16-án, pénteken 15 órától Kovács Kati táncdalénekes koncertjével és gyermekműsorral várják a nyugdíjasokat a Vodafone Sportcentrumban.

Tovább...
 
Jótékonysági estéllyel indul az év a Hiemer-ház új báltermében Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. december 07.

Image2012 január 7-én Jótékonysági Estélyt rendeznek Székesfehérváron, a Hiemer-ház Báltermében. Az est házigazdája és fellépő művésze Miklósa Erika operaénekes lesz, a rendezvény fővédnökségét Dr. Vizi E. Szilveszter vállalta. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlése novemberi ülésén döntött arról, hogy hagyományteremtő szándékkal életre hív egy jótékonysági rendezvényt, amely magas színvonala miatt a fehérvári társasági élet egyik meghatározó programjává válhat idővel, emellett az országos médiában pedig a pozitív városképet erősítheti.

Tovább...
 
Magyar döntős szpot a durbani Klímakonferencián Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. december 05.

ImageA székesfehérvári Vadócz Péter 'Clear Water' című egyperces szpotja egyedüli magyar alkotásként szerepel a jelenleg is zajló Dél-afrikai Klímakonferencia környezetvédelmi témájú filmjei között. A 10 döntős filmet a világ minden tájáról érkező több száz film közül választotta ki a zsűri.

Tovább...
 
Kiállítás Fehérvárról a Maroshegyi Óvodában Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. december 02.

ImageÜnnepélyes keretek között nyitották meg délelőtt a „Lakóhelyünk, a királyok városa” című mini-kiállítást a Maroshegyi Óvodában. A tárlat azt célt szolgálja, hogy a gyerekek legyenek büszkék lakóhelyükre és ismerjék, szeressék Székesfehérvárt. A megnyitóra nagyszabású ünnepséggel készült az óvoda: a gyerekek téli verseket szavaltak, néptáncot adtak elő, énekeltek és zenére tornásztak.

Tovább...
 
Gondolkodj MÁSként! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. december 02.

Image2011. december 03. a Fogyatékos Emberek Világnapja. Ezen a napon több figyelem irányul minden sérült emberre a magyar társadalomban is. Szombaton kerül sor az „Együtt másokért” című gálaestre a Vörösmarty Színházban.

Tovább...
 
Keltsük életre a betűket! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 30.

ImageAz olvasás népszerűsítésének céljával indított országos felmérést gyakorló anyukák egy csoportja. A felmérés és a hozzá kapcsolódó pályázat nem titkolt célja annak kiderítése, hogy miként lehetne a gyerekeket motiváltabbá tenni az olvasásra, valamint, hogy a 0-18 éves korúak szabadidős tevékenységében milyen arányban oszlik meg az olvasás, a számítógép használat és a televíziózás.

Tovább...
 
Barlay Ö. Szabolcs irodalmi estet tart Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 29.

ImageA Közéleti Kör Székesfehérvári Tagozata november 29-én, 18.00-kor tartja következő találkozóját. A program helyszínéül a Hermann László Zeneművészeti Szakközépiskola szolgál. A vendég ismét Barlay Ö. Szabolcs atya lesz, aki nagysikerű irodalmi sorozatát folytatja. Az est címe: "Hazádnak rendületlenül légy híve, ó magyar." A Vörösmarty-estre a belépés ezúttal is ingyenes!

 
Adventi Jótékonysági estet rendeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 29.

ImageAdventi jótékonysági estre kerül sor december 2-án, 18 órától Székesfehérváron, a Szent István Művelődési Házban. Az est bevételének egy részét a fellépő művészek a Pusztinai Közösségi Magyar Ház (Moldva) és a székesfehérvári Ciszterci Szent István Gimnázium, valamint a Talentum Református Általános Iskola javára ajánlották fel.

Tovább...
 
Hagyományos Katalin-napi ünnepség Kati néni szobránál Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. november 28.

ImageÉvtizedes hagyományt folytatva ünnepség keretében köszöntötték a Katalinokat a Liszt Ferenc utcában Kati néni szobránál. Idén is rengetegen jöttek el a jelképpé vált felsővárosi fertályos asszonyt, Kati nénit ábrázoló szoborhoz, ahol tizenegyedik alkalommal gyűltek össze. Műsort adott a Tilinkó Zenekar és az Alba Regia Táncegyüttes Senior csoportja, majd a város polgármestere, dr. Cser-Palkovics András és Földi Zoltán önkormányzati képviselő köszöntötte a Katalinokat.

Tovább...
 
Adventi Udvar a püspökségen Nyomtatás E-mail
Írta: Bertáné Pintér Katalin   
2011. november 28.

ImageMegnyílt a Püspöki Palota kertjében a hagyományos „Adventi udvar”. A Püspökség ugyanis továbbra is szeretne az egyének és családok számára a világtól eltérő csendes, békés, imádságos légkört teremteni. A látogatás során igényes kézműves tárgyakat lehet vásárolni ajándékba és jótékonysági céllal.

Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4962 - 4972 / 6193