Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Everness Fesztivál 2020 Nyomtatás E-mail
Írta: EVERNESS   
2020. május 29.
MIlyen zenei élményekről gondoskodnak az idei Everness Fesztivál szervezői? - Kiderül alább...
Tovább...
 
Sétáló történetek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. május 29.
A Sétáló történetek kezdeményezés a város saját történeteinek a gyűjtésére és lejegyzésére biztatja a lakosokat. A projekt az épületeknek, szobroknak, utcáknak azokat az anekdotáit, meséit és legendáit keresi, amelyeket az itt élők őriznek, és amit szívesen tárnak a közösség elé.
Tovább...
 
EVERNESS FESZTIVÁL 2020 Nyomtatás E-mail
Írta: EVERNESS   
2020. május 28.
Új szintre emeljük a nyaralás, a pihenés és a szórakozás fogalmát! - Everness Fesztivál
Tovább...
 
Felforgatta Székesfehérvárt a Blahalouisiana Nyomtatás E-mail
Írta: Kálmán Orsolya   
2020. május 27.
A VOLT Film felkérésére forgatott lenyűgöző klipet új dalához a Blahalouisiana, amely a Road Movie sorozat következő epizódja. Ezúttal Székesfehérvár került a főszerepbe, ám a megszokottól teljesen eltérően, néhol igen meglepő perspektívából mutatja be a várost Szimler Bálint, rendező.
Tovább...
 
100% élmény és valódi kikapcsolódás Nyomtatás E-mail
Írta: EVERNESS   
2020. május 27.
Nívós koncertek, interaktív előadások, spirituális élmények, változatos mozgásprogramok, a legújabb gasztronómia trendek, Tudatosság, Feltöltődés, Közösség és ÉLETRESZÓLÓ ÉLMÉNY. - EVERNESS Fesztivál
Tovább...
 
SZIN - Kik lesznek a fellépők? Nyomtatás E-mail
Írta: SZIN   
2020. május 27.
Idén augusztus 26-29. között rendezik meg a Szegedi Ifjúsági Napokat. Vajon kiket láthat majd a közönség a színpadokon?
Tovább...
 
Hétvezér Galéria online Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 27.
A tantermen kívüli, digitális oktatás során otthon készített rajzokból, festményekből „nyílt” kiállítása a Hétvezér Általános Iskola diákjainak. Az online rajzórák alkotásai most az iskola Facebook-oldalán nézhetők meg.
Tovább...
 
5 KIVÉTELES NAP A BALATON NAPOS OLDALÁN Nyomtatás E-mail
Írta: EVERNESS   
2020. május 26.
Nyisd ki az “ajtót” te is 2020. augusztus 26 alkalmával, lépj be az EVERNESS világába és vegyél részt egy olyan 5 napos utazásban, ahol megismerheted önmagad, ahonnan olyan tapasztalással fogsz távozni, ami életed végéig elkísér és hozzásegít egy teljesebb, sikeresebb, gazdagabb és boldogabb élethez.
Tovább...
 
Augusztusban - SZIN Nyomtatás E-mail
Írta: SZIN   
2020. május 26.
Idén augusztus 26-29. között rendezik meg a Szegedi Ifjúsági Napokat. Vajon kiket láthat majd a közönség a színpadokon?
Tovább...
 
AUGUSZTUS VÉGÉRE TOLTÁK A 2020-AS EFOTT-OT Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2020. május 25.
Az EFOTT szervezőcsapatának bejelentése szerint, nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy idén se maradjon el az év legnagyobb hallgatói bulija. A fesztiválozók véleményének kérdőíves felmérése után úgy döntöttek, hogy amennyiben az egészségügyi helyzet, valamint a rendelkezések engedik, 2020. augusztus 26-30. között megtartják a rendezvényt a Velencei-tó északi partján. Az egyik legnagyobb fellépőként előzetesen már bejelentett Flo Rida elfogadta az új időpontra történő meghívást, és minden jel szerint a hazai együttesek legjava is szerepelni fog a line-upban.
Tovább...
 
Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál! Nyomtatás E-mail
Írta: SZIGET   
2020. május 25.
Több mint két hónappal az indulása után ér véget a világ minden bizonnyal leghosszabb, és egyben egyetlen virtuális fesztiválja, a Maradj Otthon! Fesztivál. A nonprofit rendezvénysorozatot a koronavírus-járvány kapcsán meghozott, lakhelyelhagyást korlátozó intézkedések ihlették: szervezői - a VOLT Produkció társadalmi munkában dolgozó stábja - arra vállalkoztak, hogy a koncertek és egyéb társasági programok nélkül maradt közönségnek ingyenes, interneten keresztül nézhető programokat kínáljanak, rengeteg példakép és sztár közreműködésével arra bíztassák a rajongókat, hogy tartsák be a szabályokat és maradjanak otthon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 4121