Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Költészet-napi programok április 11-én és 12-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 10.
ImageA magyar költészet napjának székesfehérvári programjai között hagyományosan Fő utcai versposztolással, köztéri versünnepen, könyvtári és múzeumi előadásokon köszönthetjük a költeményeket. Április 11-én és 12-én is lesznek kapcsolódó rendezvények, amelyekre mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Művészeti Egyetemek Találkozója  MET Nyomtatás E-mail
Írta: Spilák Klára   
2018. április 10.
ImageHárom napon át közel kétszáz művészeti egyetemista lakja be a Vörösmarty Színház épületét. Április 13-15. között első alkalommal rendezi meg a teátrum a Művészeti Egyetemek Találkozóját (MET).
Tovább...
 
Lana Del Rey a Szigeten Nyomtatás E-mail
Írta: SZIGET   
2018. április 09.
ImageA friss lemezével érkező Lana Del Rey bejelentésével teljessé vált a Sziget Nagyszínpadának headliner sávja. „Minden idők egyik legjobb Sziget fesztiváljára készülünk” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője, hozzátéve, hogy a fesztivál történetében eddig még nem fordult elő, hogy már március közepén lekötötték az összes főműsoridős fellépőt a Nagyszínpadra, ráadásul egy ennyire aktuális és stílusában sokszínű sztár-sort felvonultatva.
Tovább...
 
NépmesePontot hoznak létre a Gárdonyi Géza Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 05.
ImageNépmesePontot hoznak létre a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban egy nyertes pályázatnak köszönhetően. Székesfehérvári és megyei óvodások és iskolások ezreit vonják be a projektbe, melynek célja a magyar népmesekincs megőrzése, népszerűsítése, a nemzeti-kulturális identitás elősegítése, illetve a gyerekek készségeinek és műveltségének fejlesztése különféle programok által. A részleteket sajtótájékoztató keretében ismertették.
Tovább...
 
AKON JÖN A CAMPUS FESZTIVÁLRA Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2018. április 05.
ImageFacebook oldalán jelentette be a Campus Fesztivál, hogy idén nyáron a marokkói-holland DJ-producer R3hab, a drum and bass koronázatlan királya Sigma és a Téglás Zoli vezette kaliforniai hardcore/punk Ignite is Debrecenbe érkezik. A négy napos rendezvény legnagyobb sztárvendége pedig az amerikai hiphop/R&B énekes, dalszerző, producer Akon lesz!
Tovább...
 
Murakami Haruki: Kafka a tengerparton Nyomtatás E-mail
Írta: Vörösmarty Színház   
2018. április 04.
ImageA Vörösmarty Színház egy világszerte ismert, bestsellerlistákat vezető szerző, Murakami Haruki mágikus történetét, a Kafka a tengerparton c. regény színpadi adaptációját mutatja be 2018. április 7-én. A 25 nyelvre lefordított regényből Amerikában mutattak be nagy sikerű színpadi adaptációt, ennek az európai ősbemutatója lesz Székesfehérváron a Vörösmarty Színházban Szikora János rendezésében.
Tovább...
 
Elkészült a STRAND Fesztivál idei első himnusza Nyomtatás E-mail
Írta: Belovai Adrienn   
2018. április 03.
ImageA STRAND Fesztivál ebben az évben igazi különlegességgel készül a fesztivál rajongói számára, 2018-ban ugyanis a szervezők úgy döntöttek, nem elégszenek meg egy himnusszal, több dalt is szeretnének a STRAND Fesztivál zenéjeként tudni.
Tovább...
 
10 dolog, amit érdemes tudni Murakami Harukiról Nyomtatás E-mail
Írta: Vörösmarty Színház   
2018. április 03.
ImageA Vörösmarty Színház egy világszerte ismert, bestsellerlistákat vezető szerző, Murakami Haruki mágikus történetét, a Kafka a tengerparton c. regény színpadi adaptációját mutatja be 2018. április 7-én. A 25 nyelvre lefordított regényből Amerikában mutattak be nagy sikerű színpadi adaptációt, ennek az európai ősbemutatója lesz Székesfehérváron Szikora János rendezésében.
Tovább...
 
Húsvéti koncert a szimfonikusokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. április 02.
ImageHúsvéti koncertjére invitálja a hallgatóságot az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Az április 5-i, csütörtök esti eseményre a Fehérvári Jegyirodában, a Vörösmarty Színházban és a zenekar honlapján is lehet jegyeket vásárolni.
Tovább...
 
Prospero Színkör - Áprilisi bemutatók Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 02.
ImageA Prospero Színkör áprlisi műsorának időpontjai alább tekinthetők meg.
Tovább...
 
125 magyar fellépő a VOLTon Nyomtatás E-mail
Írta: VOLT   
2018. április 02.
A nemzeti ünnep előtt 1, a június 26-i kapunyitás előtt pedig majd‘ 100 nappal 5 színpad részletes programjával, 125 magyar fellépővel bővült a Telekom VOLT Fesztivál programja. És ez még nem minden: további 8 helyszín programja hamarosan érkezik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 3525