Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
AUGUSZTUS VÉGÉRE TOLTÁK A 2020-AS EFOTT-OT Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2020. május 25.
Az EFOTT szervezőcsapatának bejelentése szerint, nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy idén se maradjon el az év legnagyobb hallgatói bulija. A fesztiválozók véleményének kérdőíves felmérése után úgy döntöttek, hogy amennyiben az egészségügyi helyzet, valamint a rendelkezések engedik, 2020. augusztus 26-30. között megtartják a rendezvényt a Velencei-tó északi partján. Az egyik legnagyobb fellépőként előzetesen már bejelentett Flo Rida elfogadta az új időpontra történő meghívást, és minden jel szerint a hazai együttesek legjava is szerepelni fog a line-upban.
Tovább...
 
Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál! Nyomtatás E-mail
Írta: SZIGET   
2020. május 25.
Több mint két hónappal az indulása után ér véget a világ minden bizonnyal leghosszabb, és egyben egyetlen virtuális fesztiválja, a Maradj Otthon! Fesztivál. A nonprofit rendezvénysorozatot a koronavírus-járvány kapcsán meghozott, lakhelyelhagyást korlátozó intézkedések ihlették: szervezői - a VOLT Produkció társadalmi munkában dolgozó stábja - arra vállalkoztak, hogy a koncertek és egyéb társasági programok nélkül maradt közönségnek ingyenes, interneten keresztül nézhető programokat kínáljanak, rengeteg példakép és sztár közreműködésével arra bíztassák a rajongókat, hogy tartsák be a szabályokat és maradjanak otthon.
Tovább...
 
Az idei Everness más lesz! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. május 25.
Az idei Everness Fesztiválra 2020. augusztus 26-31. között kerül sor Siófok-Sóstón. A szervezők úgy döntöttek, hogy 2020-ban visszanyúlnak a korai fesztiválos értékekhez.... - Ezzel kapcsolatos közleményük alább olvasható el.
Tovább...
 
Szoba Galéria Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. május 21.
Szoba Galéria címmel indít online sorozatot a Köfém Művelődési Ház. A kulturális összeállításban egy beszélgetés látható, majd a válogatott művek tárlata. A sorozatra várják azon képzőművészeti alkotók jelentkezését, akik eddig még nem mutatták meg magukat, de szívesen bemutatkoznának.
Tovább...
 
Virtuális kiállítás a VOKE-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 21.
A Fejér Megyei Népművészeti Egyesület tagjai mutatkoznak be a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár legújabb kiállításán, amely a koronavírus-járvány miatt az online térbe költözött. Stirbu Viktor, Fehér Csaba, Nemes Ferenc és alkotótársaik művei a www.mavmuvhaz.hu oldalon nézhetők meg.
Tovább...
 
Emberi jogi dokumentumfilmeket várnak a 17. Verzióra Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 21.
Nemzetközi, magyar, valamint diák- és elsőfilmes kategóriában várják május 31-ig a 17. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválra a nevezéseket. A rangos idei szemlét november 10. és 15. között rendezik meg Budapesten és öt vidéki nagyvárosban.
Tovább...
 
30 éve szabadon Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 19.
A kommunizmus bukására és a kelet-európai nemzetek három évtizeddel ezelőtti ezelőtti antikommunista forradalmára emlékezve, 30 éve szabadon címmel szervez kiállítást A Szabadművelődés Háza. A május 20-án, szerdán 15 órakor kezdődő megnyitót a járványhelyzetre való tekintettel online közvetítik.
Tovább...
 
Nem hagyományos, retrospektív tavaszi tárlat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. május 18.
Tizenkét művész munkáiból nyílt meg az ASZMH45 jubileumi tárlata, amit a galéria ablakából, este kivilágításban nézhetünk meg. A kiállítást dr. Arató Antal ajánlotta a közönségnek azzal, hogy most még nagyobb szükségünk van a műalkotások befogadásában rejlő „kéznyújtásra”, a művészet által megteremtett közösségi életre. A nem hagyományos, retrospektív tavaszi tárlatról azt mondta: az alkotások egységét, párbeszédét a hely szelleme teremti meg.
Tovább...
 
Átadták a Libri irodalmi díjakat Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2020. május 18.
A Libri irodalmi díjakat 2016-ban alapította a Libri Könyvkereskedelmi Kft. A díjak az előző év legjobb szép- és tényirodalmi könyveit helyezik előtérbe, céljuk, hogy felhívják a figyelmet a kortárs magyar irodalom kiemelkedő műveire. 2020-ban a zsűri és a közönség is egy-egy regényt emelt ki a tíz döntős mű közül.
Tovább...
 
Könyvek házhoz az Aranybulla könyvtárból is Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. május 14.
Már az Aranybulla Könyvtárból is lehet könyveket kölcsönözni: 5-5 kötetet szállítanak házhoz a Köfém lakótelepen és Ráchegyen. Elsősorban az idősek, a mozgáskorlátozottak és a diákok jelentkezését várják az intézmény munkatársai.
Tovább...
 
Prospero, online Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. május 13.
Karanténszínház, blogbejegyzések, vers, novella – így tartja a kapcsolatot a közönséggel a Prospero Színkör.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 4123