Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Újévi táncházat rendez az Alba Regia Táncegyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 13.
Az új esztendőben is folytatja családi táncházas programsorozatát az Alba Regia Táncegyesület. Január 13-án, szombaton 17.00 órától várják a résztvevőket a Malom utcai Táncházba, ahol hagyományosan lesz kézműves foglalkozás, népi gyermekjátszó, tánctanítás és zenés, táncos mulatság. Belépők elővételben online, illetve a programkezdés előtt a helyszínen kaphatóak.
Tovább...
 
Madárodú kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 12.
Magyar népi motívumokkal díszített, a fehérvári madárbarátok alkotta odúkból nyílt kiállítás a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár épületében. A közösségi összefogással készült alkotások február 8-ág láthatóak egy helyen, majd ezt követően állandó kültéri tárlat részeként szolgálnak otthonul Maroshegy madarainak.
Tovább...
 
Mesterek és tanítványok - népművészeti kiállítás nyílik Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 12.
A Fehérvári Kézművesek Egyesülete szakköreinek munkáiból nyílik nagyszabású kiállítás január 13-án, szombaton 10.00 órakor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A Mesterek és tanítványok című tárlatot január 26-ig tekinthetik meg az érdeklődők.
Tovább...
 
Santa Diver-koncert szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 12.
Jazz és világzene szól majd a Székesfehérvári Egyházmegyei Látogatóközpont újévet indító koncertjén. Január 13-án, szombaton 18 órától a Kézdy Luca (hegedű, elektronika), Szesztay Dávid (basszus gitár) és Szegő Dávid (dob) alkotta Santa Diver triót láthatja és hallhatja a közönség.
Tovább...
 
Mától egy hétig csak ablakos kölcsönzéssel használható a könyvtár felnőtt kölcsönző részlege Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 12.
A Csók István Képtárban zajló kiállításépítési munkálatok miatt a Vörösmarty Mihály Könyvtár felnőtt kölcsönző részlege január 12. és 19. között zárva tart. A korábbi, vírushelyzetben kialakított gyakorlathoz hasonlóan, a lefoglalt és előjegyzett könyveket a Bartók Béla téri épület árkádjai alatt lesz lehetőség leadni és átvenni.
Tovább...
 
A Prospero Színkör januári előadásai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. január 11.
A Prospero Színkör januárban is szórakoztatni fogja a közönséget. Az előadások címét és időpontjait alább olvashatják el.
Tovább...
 
Január a zenés színház jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2024. január 11.
Noha sokan még csak most kezdenek felocsúdni az ünnepek utáni álmos-lassú télből, az ARSO-nál elindul az év, és nem is akárhogy. A fehérvári szimfonikusok az év első hónapját a zenés színháznak szentelik ifjúsági beavató hangversennyel, kortárs interaktív koncerttel, és az ARS Regia bérlet keretén belül Mozart Szöktetés a szerájból című daljátékának koncertszerű operaelőadásával.
Tovább...
 
Makraméalkotások a Budai úti Tagkönyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 09.
Tegnap nyitották meg Fröschl Ferenc makramékiállítását a Vörösmarty Mihály Könyvtár Budai úti Tagkönyvtárában. Az alkotó kézműves munkáit egészen január 27-ig látogathatják az intézmény nyitvatartási idejében.
Tovább...
 
Impró intró Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 08.
Improvizációs színházi workshopra várja a műfaj iránt érdeklődőket a JusztIs Társulat és Vojtek Ildikó tréner. A 2 és fél órás eseményre, amelyet január 11-én, csütörtökön tartanak, szerda estig várják a jelentkezéseket.
Tovább...
 
Requiem a Don hőseiért Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 08.
Február 15-ig várják a pályaműveket arra a vers- és prózaíró pályázatra, amelyet középiskolás diákoknak hirdetett meg a Vörösmarty Társaság és a Doni Bajtársi és Kegyeleti Szövetség. A „Requiem a Don hőseiért” című kiírás legjobb alkotásait értékes pénzjutalommal díjazzák.
Tovább...
 
Január 9-én lesz az év első Viktória Pódium rendezvénye Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 08.
Januárban Hegyi Dóri /Ohnody/ junior Artisjus-díjas énekes-zenész-dalszerző, Bobory Zoltán költő, valamint Illyés Péter mérnök, hegymászó és Juhász Katalin foltvarró lesznek a Viktória Pódium vendégei. A jótékonysági rendezvényből befolyt összeget a Mozgássérültek „Viktória” Rehabilitációs Alapítvány a Központ fenntartására költi.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 6085