Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Vasárnapig tartanak az Országos Könyvtári Napok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 03.
ImageCsak tiszta forrásból! címmel október 2-8-a között rendezik meg az Országos Könyvtári Napokat. Az eseményeket a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezi.
Tovább...
 
Néptáncosok a focipályán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 02.
ImageTÖFI, azaz Táncosok Összeröffenése Fehérváron Idén – így hívják a kupát, amelyet immár 14. alkalommal szervezett meg szombaton az Alba Regia Táncegyüttes. Az Amatőr Néptáncegyüttesek III. Fehérvári Találkozójával összekapcsolódó programra az ország különböző pontjairól érkeztek néptáncegyüttesek.
Tovább...
 
Negyedszer lett a legnépszerűbb a Libri Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2017. október 02.
ImageA hazai e-kereskedelem szereplőinek az Árukereső által 7. alkalommal megrendezett Ország boltja díjátadó gáláján a libri.hu lett a legnépszerűbb webáruház. A könyvkereskedő az 1. helyezést vehette át a Könyv, CD, DVD termékkategóriában.
Tovább...
 
Megérkezett a tízezredik vendég az Aba-Novák-kiállításra Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 29.
A tízezredik látogató nézte tegnap meg Aba-Novák Vilmos „Színek és színek megint” című kiállítását. A Csók István Képtár tárlatán a székesfehérvári Váminé Borbély Kornéliát Kulcsár Mihály, a Szent István Király Múzeum igazgatója köszöntötte.
Tovább...
 
Székesfehérvári programok a zene világnapja alkalmából Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 29.
ImageSzékesfehérvár ismét nagyszabású ünnepi programmal csatlakozik a zene világnapjához. Október 1-jén, vasárnap este az Alba Regia Sportcsarnokban rendezett programon fellépnek a város muzsikusai, gyermek- és felnőtt kórusai, illetve itt adják át a Fricsay Richárd Zenei Díjat. Szeptember 29-én, pénteken délelőtt a Munkácsy iskola diákjai dalünnepre készülnek a Nemzeti Emlékhelyen.
Tovább...
 
Fehérvár Hangja 2017 Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea, Fehérvári Programszervező Kft.   
2017. szeptember 29.
ImageTalán maguk az ötletgazdák sem gondolták annak idején, hogy ilyen sikeres lesz a 2011-ben útjára indított Fehérvár Hangja ének-zenei tehetségkutató verseny. Pedig így lett: ebben az évben már negyedszer keresik a megye legjobb énekeseit! A jelentkezők október 8-ig nevezhetnek online, hogy a válogató után az elődöntőben és a döntőben bizonyíthassanak a nézők és a neves zsűri előtt: ebben az évben Fehér Adrienn, Magán Olivér, Pásztor Anna és Vörös Tamás lesz ott a döntnökök között.
Tovább...
 
"Csak egy tánc volt..."- gálaműsor az Idősek Világnapján Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2017. szeptember 27.
ImageSzékesfehérvár önkormányzata hagyományosan zenés gálaműsorral köszönti a város szépkorú lakóit az Idősek Világnapja alkalmából. 2017. október 2-án, hétfőn 16 órakor az Alba Regia Sportcsarnokban Váradi Eszter Sára és Keller János, valamint az Alba Stúdiózenekar nosztalgiaműsora szórakoztatja a vendégeket.
Tovább...
 
Tegnap este elindult a Fehérvári Irodalmi Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 27.
ImageTegnap este a Sóvirág című előadással indult a Fehérvári Irodalmi Napok. A könyvbemutatók mellett irodalmi biciklitúrára, gasztrodélutánra, koncertre invitálnak a szervezők, a slam poetry verseny pénteken este lesz a Parabában. A FIN zárórendezvénye szintén egy előadás lesz, a monodrámát vasárnap az Új Magyar Képtárban nézhetjük meg.
Tovább...
 
YOULĎ a minőségi popzene oltárán Nyomtatás E-mail
Írta: Belovai Adrienn   
2017. szeptember 25.
ImageHorányi Juli, a YOULÏ énekesnője-szerzője a minőségi popzene jeles képviselője. Azon kevés előadók egyike, aki az X-Faktorban elért siker után képes volt egy teljesen egyedi, önálló hangzásvilágot kialakítani. Juli kétségtelenül az a művész, aki nem köt kompromisszumot, albuma sokszínű és meglepően magas színvonalú, nem törekszik gyors ám gyorsan el is illanó sikerre…
Tovább...
 
Quartettissimo VIII. Vonósnégyes Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. szeptember 21.
ImageA fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban ismét megrendezésre kerül a « Quartettissimo » 8. Európai Vonósnégyes Fesztivál szeptember 22. és 24. között. A különböző európai országokból érkező vonósnégyeeseknek ez az immár hagyományossá vált találkozója egyre nagyobb és nagyobb közönséget vonz és számos intézmény, többek között az Osztrák Kulturális Fórum, a Francia Intézet, valamint a Mécénat Musical - Société Générale Bank támogatását élvezi.
Tovább...
 
Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör - októberi programok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. szeptember 21.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek októberi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 3382