Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Királyi Napok  ingyenesen látogathatók a Múzeum kiállítóhelyei Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 08.
ImageIngyenesen látogathatók a Múzeum kiállítóhelyei a Székesfehérvári Királyi Napok ideje alatt, valamint az ünnepi időszakban több kiállítótér hosszított nyitvatartással várja az érdeklődőket. Az összművészeti rendezvénysorozathoz akciót is kapcsolt az intézmény, kombinált kedvezményes csomagot kínálnak a Musica Sacrára, valamint a Pompeji és az Aba-Novák-kiállításra.
Tovább...
 
Elindult az Alba Regia Jazz Feszt Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 08.
ImageA Múzeum Díszudvarán az Equinox, míg a Bartók Béla téren a Babos-László-Tátrai Trio koncertjével vette kezdetét tegnap este az Alba Regia Jazz Feszt, mely három napon keresztül sorakoztatja fel Székesfehérvár jazz és funk zene rajongóinak a stílus ismert képviselőit. Mindkét helyszín ingyenesen látogatható.
Tovább...
 
A Tankcsapdával ünnepelt születésnapot a FEZEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 07.
ImagePénteken a rockszínpad zárókoncertjén, a Tankcsapdával közösen ünnepelte 20. születésnapját a FEZEN. Nem maradt el a születésnapi torta, és tűzijáték is köszöntötte a fesztivál pénteki látogatóit. A rendezvény a jubileumi évben hat színpadon több mint száz fellépővel és minden eddiginél erősebb fesztiválprogrammal ajándékozta meg a közönséget.
Tovább...
 
Zenélő Kultúr Udvar lesz vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 07.
Vasárnap a Zenélő Kultúr Udvar könnyed, versekkel, zenével, örömfestéssel együtt szervezett délutáni szórakozást ígér. Az Oskola utca 10. alatt mindenkit szeretettel várnak egészen az esti órákig.
Tovább...
 
Okultunk és meséltünk júliusban Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2017. augusztus 07.
ImageA Bookline július havi sikerlistájának első helyén a hazai pszichológia nagyjainak könyve áll, a Szolgálólány meséjének sikere továbbra is töretlen, és a második helyre hozta be Margaret Atwood regényét. Harmadik helyen pedig az éppen bemutatott Minden, minden című film könyvváltozata található. A legsikeresebb könyvek nyári rangsorában a klasszikus gyerekkönyvek és a pszichológia tematikája győzedelmeskedett.
Tovább...
 
Királyi Napok a koronázóvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós, Havasi Timea   
2017. augusztus 04.
ImageKoncertek a komoly- és könnyűzene műfajából, látványos színházi előadás, hamisítatlan középkori hangulat, néphagyományok és népművészeti vásár, nemzetközi néptáncfesztivál, katonazenekari találkozó – megszámlálhatatlanul sok program várja 2017-ben a Székesfehérvári Királyi Napok vendégeit, akiknek a kényelmét idén egy közel hatszáz fős lelátó is szolgálja majd a Zichy színpad előtt.
Tovább...
 
Jövő hét elején Alba Regia Jazz Feszt Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. augusztus 03.
ImageA Belváros egyik igen hangulatos részén, a Bartók Béla téren csendülnek fel rövidesen a sokak által kedvelt jazz és funk zenék az Alba Regia Jazz Feszt keretében. A nagyszínpad mellett a Szent István Király Múzeum Díszudvarán felállításra kerülő kisszínpadon is folyamatosak lesznek a fellépések. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!
Tovább...
 
FEZEN-kapunyitás 2017 Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 03.
ImageSzerdán délelőtt megnyitotta kapuit a 20. FEZEN, Székesfehérvár könnyűzenei fesztiválja. A szerdai közönség este a hazai pop sztárjait láthatja, fellép Majka, a WellHello és a Halott Pénz is. Napijegy még kapható, a helyszíni nonstop kasszáknál egészen hajnali egyig lehet belépőjegyet vásárolni.
Tovább...
 
Utazó könyvesbolt a Bookline-tól Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2017. augusztus 01.
ImageA Bookline 2017-ben kilép a virtuális világból és útjára indítja utazó könyvesboltját. A Bookline Busz arra hivatott, hogy fesztiválokon és szerte az országban könyvekhez juttassa az olvasni szeretőket a Bookline Egy könyv: Egy kávé programján keresztül.
Tovább...
 
Holnap nyitja kapuit a 20. FEZEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. augusztus 01.
ImageHolnap 10 órakor nyitja kapuit a jubileumi 20. FEZEN fesztivál. Minden idők legerősebb programja, hat zenés helyszínnel, több mint 100 fellépővel várja a látogatókat. A programról és a lakossági információkról Mészáros Attila alpolgármester és Kovács Antal főszervező adtak tájékoztatást.
Tovább...
 
Pompeji, Aba-Novák, Pinke és Medgyessy Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 31.
Gorsium és a székesfehérvári kiállítóhelyek nyáron is várják a látogatókat. A tárlatok között az egyedülálló Pompeji-tárlat és az Aba-Novák-életmű színes válogatása mellett az autizmushoz kapcsolódó művészeti munkákat, a Pinke Miklós alkotói pályáját összefoglaló kiállítást és Medgyessy Ferenc felnőtt grafikáit is a kínálja a Szent István Király Múzeum.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 3340