Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Requiem a Don hőseiért Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 08.
Február 15-ig várják a pályaműveket arra a vers- és prózaíró pályázatra, amelyet középiskolás diákoknak hirdetett meg a Vörösmarty Társaság és a Doni Bajtársi és Kegyeleti Szövetség. A „Requiem a Don hőseiért” című kiírás legjobb alkotásait értékes pénzjutalommal díjazzák.
Tovább...
 
Január 9-én lesz az év első Viktória Pódium rendezvénye Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 08.
Januárban Hegyi Dóri /Ohnody/ junior Artisjus-díjas énekes-zenész-dalszerző, Bobory Zoltán költő, valamint Illyés Péter mérnök, hegymászó és Juhász Katalin foltvarró lesznek a Viktória Pódium vendégei. A jótékonysági rendezvényből befolyt összeget a Mozgássérültek „Viktória” Rehabilitációs Alapítvány a Központ fenntartására költi.
Tovább...
 
Kremnitzky Géza és Mudris Anett: Újévi Hungarikum koncert Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. január 08.
Immár - fél év híján - másfél évtizedes hagyományunkat tartva a Fejér Szövetség 622., egyben a 2024. évi első Hétvezér Estje "Hungarikummal szolgál" újra, mintegy nyitányként az újra.
Tovább...
 
Játssz profi színésszel! – várják a felnőtt résztvevőket a Fátyol Színjátszó Körbe Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 07.
Újraindul januártól Závodszky Noémi színművész vezetésével a Fátyol Színkör a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. A felnőtteknek szóló kezdeményezésre várják új tagok jelentkezését.
Tovább...
 
Kiállítás nyílik Gecző Anna Viktória keramikus munkáiból a Széna téri könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 05.
Különleges emberi alakokat formál agyagból Gecző Anna Viktória keramikusművész. Alkotásaiból a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában nyílik kiállítás, amely január 4-től egy hónapon át látogatható.
Tovább...
 
Szöktetés a szerájból – Mozart operájával kezdődik az Ars Regia bérletsorozat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 05.
A Szöktetés a szerájból daljátékkal kezdődik az Ars Regia. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar (ARSO), a Székesfehérvári Balett Színház, a Vörösmarty Színház és az Alba Regia Táncegyüttes egy-egy előadását tartalmazó bérletsorozat első, igazi zenei és színházi csemegének ígérkező előadásában Mozart operáját neves operaénekesek és a Vox Mirabilis Kamarakórus, valamint az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Junior Prima-díjas Dobszay Péter vezényletével adja elő. Az előadásba a legifjabb alkotók is bekapcsolódhatnak az ARSO által hirdetett alkotói pályázattal.
Tovább...
 
Január 15-ig lehet jelentkezni a Csoóri Sándor – Csanádi Imre versmondó és verséneklő versenyre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 04.
Január 15-ig várja a lelkes versmondók és verséneklők jelentkezését a Csoóri Sándor Társaság. A Csoóri Sándor – Csanádi Imre versmondó és verséneklő versenyt a Fejér vármegyei általános iskolák alsó és felső tagozatosainak, valamint a középiskolásoknak hirdették meg. A jelentkezőknek egy Csoóri Sándor vagy Csanádi Imre művet kell előadniuk.
Tovább...
 
Új év, új kihívások – január 24-én folytatódnak a Csajos estek a Barátság moziban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 04.
Az évkezdet a fogadalmak, a nagy újrakezdések, a „mostantól minden másképp lesz” ideje – a Barátság mozi január 24-i Csajos estjének témája is ehhez kapcsolódik. Új év, új kihívások – de hogyan küzdjünk meg ezekkel? A közönség Gyuga Judit life coach-tól kaphat segítséget, tanácsokat. A 18 órakor kezdődő előadás után A megoldások könyve című francia vígjátékot tekinthetik meg a résztvevők, jegyek már válthatók a mozi honlapján és pénztárában.
Tovább...
 
Várják a látogatókat a januárban is nyitva tartó kiállításokra Fehérváron és Kisfaludon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 03.
Év elején több, a 2023-as évben megnyílt kiállítás is nyitva tart még, melyekre várják a látogatókat. A tárlatok nagy része székesfehérvári intézményekben, egy pedig a Kisfaludi Közösségi Házban várja a látogatókat.
Tovább...
 
Romantikus vígjáték a Szépkorúak szerdáján – január 17-re lehet még jegyet kapni Nyomtatás E-mail
Írta: Sábián Anna   
2024. január 03.
Népszerű bestseller nyomán, John Malkovich és Fanny Ardant főszereplésével készült romantikus vígjátékot tűz a Szépkorúak szerdája műsorára január 10-én és 17-én 15 órától a Barátság mozi. A Vendég a francia kastélyban című francia filmre a nyugdíjasok kedvezményes áron válthatnak belépőt a pénztárban és a mozi honlapján. A második előadásra még lehet jegyeket váltani.
Tovább...
 
Megkezdődött a jegyértékesítés a 10. BIDF vetítéseire Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 03.
Elindult a jegyvásárlás a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál fehérvári vetítéseire is. A Cinema City Albában ismét hat dokumentumfilmet láthatnak az érdeklődők. Február 2-a és 4-e között naponta két filmet vetítenek, majd ezt követően a közönség a filmek közismert nagyköveteivel és szakértőkkel beszélhetik meg a látottakat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 6087