Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Velencén a Mr. President LayZee-je Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. július 31.
ImageVelence számára augusztus 19-20. nem csak az államalapító Szent István ünnepe, hanem a város születésnapja is. Ennek megfelelően idén is kétnapos, remek programsorozattal várnak kicsiket és nagyokat a tóparti településre. A retro rajongók előre dörzsölhetik a tenyerüket, ugyanis a 90-es évek egyik legnagyobb klubsztárja, a Mr. President, illetve annak frontembere, LayZee is fellép a Velence Korzón, augusztus 19-én, 19.15 órakor.
Tovább...
 
Folytatódnak a tárlatvezetések a Pompeji kiállításban Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2017. július 28.
Ingyenes tárlat- és szakvezetésekkel várják a látogatókat a Pompeji – Élet és halál a Vezúv árnyékában című kiállítás a táci Gorsium Szabadtéri Régészeti Park látogatóközpontjában.
Tovább...
 
Augusztus 7-én kezdődik az Alba Regia Feszt Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 27.
ImageA legjobb hazai jazz és funk zenészek koncerteznek augusztus 7-9. között a Belvárosban. A nyitónapon fellép a Babos-László-Tátrai Trio és a United Experience is. A jazz rajongóit a Bartók Béla téren és a Múzeum Díszudvarán várják.
Tovább...
 
Folytatódnak a koncertek a Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 26.
ImageAz Echo Nyári Akadémia ingyenes kávékoncertjeit, valamint július 15-én, 19 órakor kezdődő zárókoncertjét követően a Károlyi József Alapítvány további komolyzenei csemegét ajánl az érdeklődők figyelmébe. Július 28-án, pénteken, 20 órakor a Károlyi Kastély díszudvarán veszi kezdetét a hagyományos Nyári szabadtéri gyertyafényes hangverseny, amelynek keretében ezúttal fiatal tehetségekből álló együttes, a Florestan Fúvós Trió lép fel.
Tovább...
 
Centói harmóniák a Szent Imre templomban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 26.
ImageCsütörtökön a Harmonico ConCento énekegyüttes fellépésével zárul a Harmonia Albensis templomi koncertsorozat. A Szent Imre templomban Centóhoz és Ferrarához kötődő zeneszerzők darabjai csendülnek fel az egyházzenei örökségből, vezényel Pier Paolo Scattolin. Jegyeket online, valamint a Vörösmarty Színház jegyirodájában és a Tourinform Irodában lehet vásárolni.
Tovább...
 
Álnéven alkotó írók Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2017. július 26.
ImageMit szeretünk olvasni? Hogyan alakulnak a sikerlisták? Mik az új témák? Ugyanaz népszerű a magyar olvasók körében, mint nemzetközi viszonylatban? Mit olvassunk, ha jót akarunk olvasni? A Libri Trendben minden érdekességet körüljárunk, ami a könyves világban történik.
Tovább...
 
Ismerje meg Ön is Aba-Novák Vilmos művészetét! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 26.
Ismerje meg Ön is Aba-Novák Vilmos művészetét! – csütörtökön délután Filep Sándor festőművész tart tárlatvezetést a Csók István Képtárban. A Színek és színek megint című kiállításhoz szervezett program ingyenes, mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
Fehérvári színész a Kaszás Attila-díj várományosai között Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. július 26.
ImageKrisztik Csaba, a Vörösmarty Színház művésze is szerepel a Kaszás Attila-díj jelöltjei között. A szakma által választott három színész közül a közönség dönti el, hogy ki kapja az elismerést. Augusztus 20-ig várják az online szavazatokat a www.kaszasattiladij.hu oldalon.
Tovább...
 
A Nemzeti Emlékhely színpadán Verdi Requiemje Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. július 26.
ImageA Szent Istvánhoz kapcsolódó ünnepkör nagyszabású programjai közül kiemelkednek a Nemzeti Emlékhely színpadának előadásai. A Musica Sacra koncertjén idén Verdi Requiemje hangzik fel augusztus 12-én, vezényel Drahos Béla Liszt-díjas karmester.
Tovább...
 
TÖBB MINT SZÁZEZREN AZ IDEI CAMPUS FESZTIVÁLON Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2017. július 24.
ImageVasárnap hajnalban véget ért a 10. Campus Fesztivál, amely rekordszámú közönséget, 105 ezer látogatót vonzott Debrecenbe. A „nulladik” nap kivételével, minden egyes nap átlagosan 30 ezren fordultak meg a jubileumi rendezvényen, ez a szervezők várakozásait is felülmúlta. A fesztivál a korábbiaknál is erősebb kulturális színezetet kapott, tizenhét programhelyszínen, két nagyszínpaddal, 252 zenei programmal, illetve további 300 nem zenei programmal várták a közönséget.
Tovább...
 
Megvédte tavalyi győzelmét a Vox Mirabilis Kamarakórus Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. július 24.
Immár VIII. alkalommal rendezték meg a „The Bridge of Music” Nemzetközi Kórusversenyt és Fesztivált. A székesfehérvári kórus 2016-ban az 1. helyezést hozta el a versenyről, a 2017-es versenyen megvédték a tavalyi győzelmet!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 3340