Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Bizsergető érzés lehet a Nemzeti Emlékhelyen játszani Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2018. augusztus 17.
ImageJános koronázó érseket alakítja az idei szertartásjátékban Körtvélyessy Zsolt Jászai Mari-díjas színész, aki mesélt a szertartásjátékhoz fűződő személyes vonatkozásairól is.
Tovább...
 
Piknik a Balaton felett Nyomtatás E-mail
Írta: Nagyon Balaton   
2018. augusztus 17.
ImageAz augusztusi hosszú hétvégén igazán különleges kikapcsolódási lehetőséget kínál a MOL Nagyon Balaton: piknikezz a balatonboglári Gömbkilátó alatti réten, csodálatos kilátással, elképesztő környezetben, miközben a 25 éves évfordulóját ünneplő Kruder & Dorfmeister zenél. Ezt ígéri augusztus 19-én a Balaton Piknik!
Tovább...
 
Először szabadtéren, először a szertartásjátékban Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2018. augusztus 16.
ImageA Koronázási Szertartásjáték rendezője Szikora János Osváth Juditra meghatározó szerepet bízott: II. András leányát, Árpád-házi Szent Erzsébetet alakítja az augusztusi produkcióban. A Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett fiatal és ambiciózus színésznő 2016-ban vette át az Arany Medál-díjat a legígéretesebb fiatal tehetség kategóriában – vele beszélgettünk.
Tovább...
 
Nemzetközi társulat a Székesfehérvári Balett Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2018. augusztus 15.
Évadnyitó társulati ülést tartott a Székesfehérvári Balett Színház a Táncházban. A nemzetközi társulatot az igazgató, Egerházi Attila köszöntötte, akitől megtudtuk: az első premiert decemberben láthatja majd a közönség, amikor a Diótörőt mutatják be a Vörösmarty Színházban. Az eseményen jelen volt a város polgármestere, Cser-Palkovics András is.
Tovább...
 
Mihályi Győző: Szertartásjáték nélkül elvonási tüneteim lennének Nyomtatás E-mail
Írta: Vörösmarty Színház   
2018. augusztus 10.
ImageA Koronázási Szertartásjáték produkciójában a kezdetek óta részt vesz Mihályi Győző Jászai Mari-díjas színművész, idén augusztusban narrátorként láthatjuk majd az ország második legnagyobb épített szabadtéri színpadán.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 11-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 10.
ImageAz Osszárium ünnepélyes megnyitásával folytatódik a Székesfehérvári Királyi Napok augusztus 11-én, szombaton. A Városházán délelőtt konferencia várja a történelem iránt érdeklődőket, a Múzeumban pedig kiállítás nyílik a rendezvénysorozat középpontjában álló II. András életéhez és uralkodásához kapcsolódóan. A fesztivál belvárosi programjai tartalmas és szórakoztató népi játékokat kínálnak egész nap, este pedig flashmobos felvonulással és gálával kezdődik a XXIII. Nemzetközi Néptáncfesztivál.
Tovább...
 
Total Dance a STRANDon Nyomtatás E-mail
Írta: Strand Fesztivál   
2018. augusztus 09.
ImageA STRAND Fesztivált is elérte a retro láz, jön a ’90s Retro by Total Dance! A fesztivál zárónapján, augusztus 25-én színpadra lépnek a ’90-es évek ikonikus előadói és felcsendülnek a legnagyobb buli slágerek. Az MVM Nagyszínpadon láthatjuk a Snap! és DJ Sash! fellépését, majd jönnek a korszak ismert magyar slágerei a Kozmix, a V-tech, a Hip Hop Boyz az UFO és Mr Rick előadásában. A fesztivált a töretlen népszerűségnek örvendő, állandó teltházzal büszkélkedhető NECC Party zárja. Időutazásra felkészülni!
Tovább...
 
Everness Indián Nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 09.
ImageHa úgy érzed, nem tudsz várni egy újabb évet az Everness fesztiválig, örömmel tudatjuk, hogy nem is kell! Szeptemberben összesűrítjük neked az Everness életérzést, hogy az Indián Nyár hosszú hétvégéjén újra átélhesd azt. Kevesebb helyszín, koncentráltabb programok várnak. Csendesebb, lassabb, bensőségesebb 4 napra számíthatsz, limitált 1000 fős férőhellyel.
Tovább...
 
Leírhatatlan érzés a produkcióban szerepelni Nyomtatás E-mail
Írta: Vörösmarty Színház   
2018. augusztus 08.
ImageA tavalyi Koronázási Szertartásjáték alkalmával nagy sikert aratott a Závodszky Noémi által megformált karakter, hiszen 2017-ben Eufrozina megosztó személyiségét hívta életre a színpadon.
Tovább...
 
Quartettissimo IX. Európai Vonósnégyes Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 07.
ImageA Károlyi József Alapítvány szeptember 28. és 30. között kilencedik alkalommal szervezi meg a „Quartettissimo” Európai Vonósnégyes Fesztivált. A különböző európai országokból érkező vonósnégyeseknek ez az immár hagyományossá vált találkozója egyre nagyobb közönséget vonz és számos intézmény, többek között, a Francia Intézet, valamint a Mécénat Musical - Société Générale Bank támogatását élvezi.
Tovább...
 
„Biztos, hogy a mennyország barokk stílben van tartva!” Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 06.
Kiállítás nyílt Barokk mennyország címmel. A Szent István király-székesegyház barokk kincseit felvonultató tárlatot a Szent István Király Múzeum és a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum közösen rendezte, az érdeklődők október 23-ig tekinthetik meg a Csók István Képtárban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 3654