Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
A Munkácsy-kiállítás húszezredik látogatóit köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. december 29.
Szeptember közepe óta látogatható a Szent István Király Múzeumban a Munkácsy Székesfehérváron – Válogatás Pákh Imre gyűjteményéből című kiállítás. A Rendházban péntek délelőtt már a tárlat húszezredik látogatóit, az enyingi Tilhof házaspárt köszönthették.
Tovább...
 
A két ünnep között is várja látogatóit a Vörösmarty Mihály Könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 22.
A két ünnep között az intézmény valamennyi tagkönyvtárában a szombati nyitvatartás lesz érvényben. December 23-án, szombaton és december 30-án, szombaton a könyvtár zárva tart!
Tovább...
 
Ajándékozz zenét! – januárban is számos koncertet ad az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 22.
Januárban négy koncertet is ad az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, melyekre már megvásárolhatóak a belépők a zenekar honlapján. A nagyzenekari és kamarahangversenyek, kortárs és ifjúsági koncertek belépői karácsonyi ajándéknak is jó választások lehetnek a zeneszerető emberek számára.
Tovább...
 
Ünnepi nyitvatartás a múzeumban – több kiállítóhely is látogatható a két ünnep között Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 22.
A Szent István Király Múzeum több kiállítóhelye is várja a látogatókat a két ünnep között. A Gorsium Régészeti Park és a Fekete Sas Patikamúzeum zárva tart, ugyanakkor a Rendház, a Hetedhét Játékmúzeum, a Koronázó Bazilika Nemzeti Emlékhely Látogatóközpont, valamint az Új Magyar Képtár is a szokott rendben látogatható.
Tovább...
 
Balett Bérlet: 2024 első félévében négy előadást nézhetnek meg a bérletesek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 21.
Akár karácsonyi ajándékként is lehetőség van a 2024 első félévére szóló Balett Bérlet megvásárlására a Székesfehérvári Balett Színháznál. A jegyek a Nomádok, a Hattyúk tava, a Rómeó és Júlia, valamint a Pillangók táncszínházi produkciókra érvényesek.
Tovább...
 
Magyar sztárokkal és a jetivel tér vissza 2024-ben az EFOTT Nyomtatás E-mail
Írta: Budai Marcell - EFOTT   
2023. december 21.
Bejelentette első fellépőit a 2024-es EFOTT: a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif már garantáltan ott lesz a nyár legnagyobb egyetemista buliján, a Velencei-tó partján. A legnagyobb hazai sztárok mellett visszatér egy rég nem látott arc is, az EFOTT-jeti.
Tovább...
 
Kiss Diána Magdolna vehette át idén Domján Edit-díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Kozma Botond   
2023. december 21.
A Domján Edit emlékét ápoló alapítvány kuratóriuma minden évben kiválaszt egy 40. életévét még be nem töltött tehetséges vidéki színésznőt, aki alakításaiban méltó módon örökíti tovább Domján Edit szellemiségét.
Tovább...
 
A világ leghíresebb csókjának a nyomába eredhetünk pénteken a Barátság moziban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. december 20.
Gustav Klimt A csók című világhírű festményét és annak titkait ismerhetjük meg a Barátság moziban az Exhibition On Screen című művészettörténeti sorozat következő epizódján. A december 22-én 18.00 órakor kezdődő vetítésre még lehet jegyek váltani a filmszínház weboldalán.
Tovább...
 
Hegedűs és Hungarikum koncert a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 19.
A csillagászati tél napján, december 21-én két különleges koncertnek ad otthont a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. A Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola hegedű tanszakos növendékei 17 órától mutatják be, mit tanultak az elmúlt időszakban. Este az ünnepeket megelőzően egy kis lassításra, elcsendesedésre hív a Hungarikum együttes. A koncert 19 órakor kezdődik a Szent István-teremben.
Tovább...
 
Elsöprő sikerrel mutatták be A király beszéde című előadást Nyomtatás E-mail
Írta: Kozma Botond   
2023. december 18.
December 16-án mutatta be a székesfehérvári Vörösmarty Színház az évad egyik legjobban várt előadását, David Seidler: A király beszéde című darabját Bagó Bertalan rendezésében.
Tovább...
 
Analógia – szombaton nyílik Kiss László fotókiállítása a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 16.
Kiss László Penna Regia-díjas fotós Analgóia című fotókiállítását december 16-án, 18.30 órakor, A király beszéde című előadás előtt nyitják meg a Vörösmarty Színház Galériájában. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 6085