Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Világhírű fellépőkkel csábít a Balaton partjára az Everness Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 09.
ImageHúsz, környezettudatos dekorációval készült, színes sátor a Balaton partján. Tánc, jóga, koncert, előadás, workshop, meditáció, hangfürdő. Dan Millman, Neale Donald Walsch, Sudha. Csak pár program a közel hatszázból, csak pár név a háromszáz hazai és külföldi fellépő közül. Az Everness Fesztiválon idén is minden a tudatosság körül forog majd és számtalan önismereti módszer közül választhat, aki júniusban Alsóörsre látogat.
Tovább...
 
A rockkereknek is kedvez az idei fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2018. március 08.
ImageA már több mint 17 évet megélt dán rockegyüttes négy év után visszatér hazánkba: 2018. július 10-16. között az EFOTT-on John Newman és Jessie J mellett ők is headlinerként szerepelnek a fellépők sorában. Idén a Velencei-tó partjára egy visszatérő, tematikus nappal készülnek a szervezők - a színpadok utolsó akkordjai talán ekkor lesznek a legdübörgőbbek, hiszen a zárónap a rock, a metal és a punk jegyében telik majd.
Tovább...
 
The Prodigy a FEZEN-en - Új albumot hozhat a fesztiválkedvenc Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2018. március 07.
ImageA brit csodacsapat idén sem hagyja ki Magyarországot, a The Prodigy július 26-án a FEZEN fesztiválon táncoltat. Ha hinni lehet a zenekartól tavaly érkező híreknek, új albummal érkezhetnek Keith Flinték Székesfehérvárra.
Tovább...
 
Zenés tárlatvezetések és misztikus női sorsok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 07.
ImageNőnapon a Múzeum zenés tárlatvezetésekre várja a hölgyeket: a Deák Gyűjteményben és a Csók Képtárban Mits Marci fog szaxofonon játszani a tárlatok szobrai között. A Hetedhét Játékmúzeumban Legendás nők, női legendák témában hallhatunk előadást misztikus sorsokról, titokzatos történetekről.
Tovább...
 
A Grimm-testvérek meséivel indít az idei Játék Szalon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 28.
Image2018-ban is folytatódik a Játék Szalon ismeretterjesztő sorozat a Hetedhét Játékmúzeumban. Az idei első előadás kiindulópontját olyan 19. század végi kirakós játékok jelentik, amelyeken illusztrációként Grimm-mesék szerepelnek. A pénteki előadás ezeknek a meséknek a korban betöltött szerepéről és mai aktualitásáról szól, a belépés ingyenes.
Tovább...
 
A varázskert örökösei Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 27.
A Vakrepülés Színjátszó Egyesület szombaton A Szabadművelődés Házában illatos, hangzatos mesejátékra várja az érdeklődőket, A varázskert örökösei címmel. A Jázmin nevű főhős Álmon király udvarában megvalósuló küldetéséről, a szorgalomról és elhivatottságról, az ettől eltérítő vágyainkról szóló történetet a társulat teljes sötétben adja elő. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: az előadásra február 28-ig lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Kalevala-nap a könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. február 26.
ImageFebruár 28-a a Kalevala és a finn kultúra napja: a SAMPO Székesfehérvári Finnbarátok Köre a VMK Olvasótermében várja este az érdeklődőket. Az összejövetelen bemutatják a baráti kör kulturális tevékenységét, a Kodály Zoltán Gimnázium tanulói pedig kis irodalmi műsorral járulnak hozzá az északi ország sajátos kultúrájának, hagyományainak a megismeréséhez.
Tovább...
 
Viszlát nyár, üdv Lisszabon! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 26.
ImageAWS nevű, erősen Linkin Parkra, de nyomokban más keményebb bandák stílusára is hajazó formáció Viszlát nyár című produkciója nyerte az idei Eurovíziós dalfesztivál magyarországi selejtezőjét, A Dal című műsorsorozatot.
Tovább...
 
Városmegismerő séták vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 23.
ImageFebruár 25-én, vasárnap rendhagyó programokkal várják a Székesfehérvár iránt érdeklődő látogatókat az idegenvezetők, akik ezen a napon ünneplik világnapjukat. Tartsanak velük 10 vagy 14 órától az ingyenes városmegismerő sétákon, és fedezzék fel Székesfehérvár rejtett kincseit!
Tovább...
 
Várjuk együtt az Oscarokat! Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas Krisztián   
2018. február 22.
ImageOscar-napot rendez március 4-én, vasárnap a székesfehérvári Barátság mozi: a 90. Oscar-gála legesélyesebb filmjeiből vetít hetet a város művészmozija. A filmek kedvezményes áron is megtekinthetőek.
Tovább...
 
Beethoven est a szimfonikusokkal Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 22.
ImageLét és sors címmel rendezik meg az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Farkas Ferenc hangversenybérletének következő előadását a színházban. A jövő hétfői Beethoven-estre a zenekar honlapján és több helyszínen, személyesen is lehet jegyeket váltani.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 3525