Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Európa top klubjai a Soundon Nyomtatás E-mail
Írta: Balaton Sound   
2018. április 13.
ImageBerlin, Párizs, Brüsszel, Ibiza és London kultikus klubjai fogadták el a Balaton Sound meghívását, hogy egy, a Balatonra épült új helyszínen mutatkozzanak be Európa legmenőbb vízparti fesztiválján. A techno és house szerelmesei most egy helyen, a Clubs On The Beach-en szórakozhatnak a berlini Watergate, a párizsi Rex, a brüsszeli Fuse, az ibizai Pacha és a londoni Defected rezidenseinek szettjeire. Mindezeken túl egy saját helyszínen jelentkezik ismét a világ egyik legismertebb partisorozata, az Elrow.
Tovább...
 
Országos Táncművészeti Fesztivál Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 13.
ImageOrszágos Táncművészeti Fesztivált rendez a Kid Rock and Roll SE Székesfehérváron, a Köfém Sportcsarnokban.
Tovább...
 
26 nyilvános művészeti program a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 12.
ImageHétvégén a Vörösmarty Színházban rendezik a Művészeti Egyetemek találkozóját, mintegy kétszáz művészetis egyetemistával. 26 nyilvános programot hirdetnek, amelyre regisztrálhatnak az érdeklődők: lesz kiállítás, találkozási lehetőség művésztanárokkal és fiatal hallgatókkal, filmklubok, workshopok, koncertek és interaktív foglalkozások. A pályaválasztás előtt álló fiataloknak a művészeti egyetemek hallgatói tanácsadást is szerveznek a rendezvényen.
Tovább...
 
Dub FX is ritmust lép az idei EFOTT-on Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2018. április 12.
ImageAz ausztrál utcazenész már szinte hazajár Magyarországra, de rajongói el is várják ezt tőle. A folyamatosan új és így megunhatatlan zenét komponáló Dub FX 2018. július 10-16. között az EFOTT-on lép majd újra színpadra olyan világhírű fellépők mellett, mint John Newman, Jessie J, Lost Frequencies és a Volbeat. A páratlan nemzetközi felhozatal mellett természetesen a hazai kedvencekről sem feledkeznek meg a szervezők – sőt az idén a vártnál hamarabb közzétették a fellépők névsorát.
Tovább...
 
Költészet-napi programok április 11-én és 12-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 10.
ImageA magyar költészet napjának székesfehérvári programjai között hagyományosan Fő utcai versposztolással, köztéri versünnepen, könyvtári és múzeumi előadásokon köszönthetjük a költeményeket. Április 11-én és 12-én is lesznek kapcsolódó rendezvények, amelyekre mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Művészeti Egyetemek Találkozója  MET Nyomtatás E-mail
Írta: Spilák Klára   
2018. április 10.
ImageHárom napon át közel kétszáz művészeti egyetemista lakja be a Vörösmarty Színház épületét. Április 13-15. között első alkalommal rendezi meg a teátrum a Művészeti Egyetemek Találkozóját (MET).
Tovább...
 
Lana Del Rey a Szigeten Nyomtatás E-mail
Írta: SZIGET   
2018. április 09.
ImageA friss lemezével érkező Lana Del Rey bejelentésével teljessé vált a Sziget Nagyszínpadának headliner sávja. „Minden idők egyik legjobb Sziget fesztiváljára készülünk” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője, hozzátéve, hogy a fesztivál történetében eddig még nem fordult elő, hogy már március közepén lekötötték az összes főműsoridős fellépőt a Nagyszínpadra, ráadásul egy ennyire aktuális és stílusában sokszínű sztár-sort felvonultatva.
Tovább...
 
NépmesePontot hoznak létre a Gárdonyi Géza Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 05.
ImageNépmesePontot hoznak létre a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban egy nyertes pályázatnak köszönhetően. Székesfehérvári és megyei óvodások és iskolások ezreit vonják be a projektbe, melynek célja a magyar népmesekincs megőrzése, népszerűsítése, a nemzeti-kulturális identitás elősegítése, illetve a gyerekek készségeinek és műveltségének fejlesztése különféle programok által. A részleteket sajtótájékoztató keretében ismertették.
Tovább...
 
AKON JÖN A CAMPUS FESZTIVÁLRA Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2018. április 05.
ImageFacebook oldalán jelentette be a Campus Fesztivál, hogy idén nyáron a marokkói-holland DJ-producer R3hab, a drum and bass koronázatlan királya Sigma és a Téglás Zoli vezette kaliforniai hardcore/punk Ignite is Debrecenbe érkezik. A négy napos rendezvény legnagyobb sztárvendége pedig az amerikai hiphop/R&B énekes, dalszerző, producer Akon lesz!
Tovább...
 
Murakami Haruki: Kafka a tengerparton Nyomtatás E-mail
Írta: Vörösmarty Színház   
2018. április 04.
ImageA Vörösmarty Színház egy világszerte ismert, bestsellerlistákat vezető szerző, Murakami Haruki mágikus történetét, a Kafka a tengerparton c. regény színpadi adaptációját mutatja be 2018. április 7-én. A 25 nyelvre lefordított regényből Amerikában mutattak be nagy sikerű színpadi adaptációt, ennek az európai ősbemutatója lesz Székesfehérváron a Vörösmarty Színházban Szikora János rendezésében.
Tovább...
 
Elkészült a STRAND Fesztivál idei első himnusza Nyomtatás E-mail
Írta: Belovai Adrienn   
2018. április 03.
ImageA STRAND Fesztivál ebben az évben igazi különlegességgel készül a fesztivál rajongói számára, 2018-ban ugyanis a szervezők úgy döntöttek, nem elégszenek meg egy himnusszal, több dalt is szeretnének a STRAND Fesztivál zenéjeként tudni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 3562