Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
A limanovai csatának állít emléket a Vasvári iskola Pincegalériájának új kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. december 16.
Az első világháború egyik legnagyobb, győztes ütközetének, a limanovai csatának állít emléket a Vasvári Pál Általános Iskolában átadott új kiállítás. A számos szereplő együttműködésével létrejött tárlat az intézmény Pincegalériájában tekinthető meg.
Tovább...
 
Légy önmagad legjobb változata! Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2023. december 15.
Szívesen lépnél előre az életedben? Szeretnél támogatást kapni önmagad megismeréséhez, a személyiséged fejlődéséhez, a céljaid eléréséhez? Akkor válogass e heti rapid akciónk kínálatából! Egy héten át, december 14. és december 20. között akár 70% kedvezménnyel juthatsz hozzá jó néhány pszichológiai témájú könyvünkhöz a www.jaffa.hu oldalon!
Tovább...
 
A KOMPÁNIA együttes lép fel a Közéleti és Kulturális Szalon művészeti programján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. december 15.
A KOMPÁNIA együttes lesz a Közéleti és Kulturális Szalon következő művészeti programjának vendége.
Tovább...
 
Romantikus film decemberben a Mozinet Filmnapokon Nyomtatás E-mail
Írta: Sábián Anna   
2023. december 15.
Szívszorító történet az életre szóló döntésekről, kihagyott lehetőségekről és az igaz szerelemről – a Mozinet Filmnapok premier előtti vetítéseinek sorában december 15-én, pénteken 18 órakor az Előző életek című amerikai-dél-koreai alkotást láthatja a Barátság mozi közönsége.
Tovább...
 
Karácsonyi ének Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Kopcsai Margit   
2023. december 15.
Adventi műsorra hívja az érdeklődőket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ az Öreghegyi Közösségi Házba. A december 15-én, pénteken öt órakor kezdődő rendezvényen Szőcs Henrik ad zongorakoncertet, majd hat órától az Apolló Színház társulata adja elő Charles Dickens Karácsonyi ének című kisregényének színpadi változatát.
Tovább...
 
Szabad-e regölni? – Koncert tánccal és kézműveskedéssel a Felsővárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Zichy-Orosz Júlia   
2023. december 15.
Interaktív örömzenére és örömtáncra, valamint közös családi játékkészítésre hívja az érdeklődőket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Felsővárosi Közösségi Házba. A december 15-én, pénteken ötkor kezdődő, fél hétig tartó ingyenes eseményen a Netz Produkció táncházával párhuzamosan működő kézműves workshopban az ügyes kezűek Montessori-szemléletű eszközöket készíthetnek a 0–4 éves korosztály számára.
Tovább...
 
Interjú Kovács Tamással, A király beszéde főszereplőjével Nyomtatás E-mail
Írta: Kozma Botond   
2023. december 14.
A király beszéde december 16-ai bemutatójára készül a Vörösmarty Színház. A darab VI. György brit uralkodó, Bertie történetét mutatja be, aki súlyos beszédhibával küzd, emiatt felkeres egy nagy tudású, különös pedagógiai eszközöket alkalmazó logopédust. E tanulási folyamatot, tanár és tanítvány között kialakuló barátságot követi nyomon ez a szellemes, elegáns, humorban gazdag színmű. Az eladásról és Bertie karakteréről a főszereplőt, Kovács Tamást kérdeztük.
Tovább...
 
Hermannos diákok és tanárok adnak koncertet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 12.
Tanári zongorahangverseny, Luca-napi népszokások és a Tücsökzenekar minikoncertje ígér tartalmas kikapcsolódást ezen a héten a zenerajongóknak. A Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI eseményeinek a zeneiskola és a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház ad otthont.
Tovább...
 
Vox Mirabilis koncert és családi társasnap is lesz a héten az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. december 12.
Karácsonyváró koncertet ad a Vox Mirabilis Kamarakórus az Aranybulla Könyvtárban, az esemény szerdán 17.30 órakor kezdődik. Szombaton tartják az év utolsó családi társasjáték délelőttjét. A könyvtár december 20-án még nyitva tart, majd téli szünet után , január 2-tól várja ismét az olvasókat.
Tovább...
 
Bobory Zoltán költő: Áldott Karácsony Adventje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. december 11.
Bobory Zoltán Jósika Miklós-díjas költő, a Vörösmarty Társaság elnöke lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 621., s a 2023. évad utolsó előadó vendége.
Tovább...
 
Ezen a héten is változatos programokkal várja látogatóit a Vörösmarty Mihály Könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 11.
Többek között író-olvasó találkozót, kézműves foglalkozást és adventi táncbemutatót is rendez a héten a Vörösmarty Mihály Könyvtár. A belépés valamennyi programra ingyenes, az intézmény mindenkit szeretettel vár!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 6085