Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Új helyszínen vár idén az Everness Nyomtatás E-mail
Írta: Everness   
2020. március 11.
Új helyszínen, megújulva nyitja meg kapuit nyáron a tudatosság ünnepe, az Everness. Európa legnagyobb életmódfesztiválja idén Siófok-Sóstón lesz és alapításkori értékeire építve számos újdonságot ígérünk: alkoholmentesség, limitált nézőszám, minden eddiginél zöldebb környezet, tematikus falvak, hangosság szerinti időzónák, nagyobb vega/vegán ételkínálat és társtaláló. Ezek mellett pedig a korábbi, népszerű programok sokasága, táncprogramok, koncertek, előadások, workshopok várnak.
Tovább...
 
Csütörtökön újra Hetedhét Réber! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 11.
A Hetedhét Réber! sorozatában csütörtökön a galériák és az aukciók világa lesz a téma: a grafikák műkereskedelmi értékéről, az árverésekről és a gyűjtésről is kérdezik Marsó Dianát, az ARTE Galéria és Aukciós Iroda tulajdonosát.
Tovább...
 
Megújul a Colosseum Nyomtatás E-mail
Írta: SZIGET   
2020. március 11.
Látványos, új külsővel jelentkezik az idei Szigeten a fesztivál egyik legkedveltebb helyszíne, a Colosseum. A korábbinál is nagyobb és merészebb - a Szabadság Szigetéhez tervezett – egyedi felépítmény egy lenyűgöző elektronikus zenei helyszín, világszínvonalú látvány és hangtechnikával, egyedi színpadképpel és különleges fellépőkkel, éjjel és nappal.
Tovább...
 
Székesfehérváron koncertezik St. Martin Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. március 10.
2020. május 21-én újra Székesfehérváron szól a szaxofon! St. Martin ismét városunkba látogat. Jegyek elővételben már kaphatók!
Tovább...
 
Változás a hétfői Farkas Ferenc Hangversenybérlet koncertjében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. március 09.
Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Farkas Ferenc Hangversenybérlete immár több éve kiemelkedő, neves művészekkel várja zenekedvelő közönségét. A sorozat negyedik koncertjére - Győztesek az élen címmel - egy a német romantikáról szóló tradicionális műsorral készül a zenekar, melynek dirigense a tervek szerint az olasz Leonardo Sini lett volna.
Tovább...
 
Beethoven 250 Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. március 09.
A 250 évvel ezelőtt született Ludwig van Beethoven zeneszerzőzsenire emlékeznek március 10-én kedden a Hermann László Zeneiskolában. A 18 órakor kezdődő koncerten a művészetoktatási intézmény Zongora Tanszékének növendékei mellett a Székesfehérvári Balett Színház művészei is fellépnek.
Tovább...
 
Nő a harmónia - kiállítàsmegnyító és workshop Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. március 06.
Vági Edina mandalafestő alkotásaiból nyílik kiállítás 2020.március 7-én (szombaton) Székesfehérváron, a Fehérvári Civil Központban. A csodálatos munkákat 14 órától lehet megtekinteni, majd saját mandalát is készíthentek az érdeklődők!
Tovább...
 
DJ-CUNAMIT ZÚDÍTOTT AZ EFOTT Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Zsuzska   
2020. március 06.
Valóságos szökőárként törtek be az EFOTT hivatalos közösségi oldalaira a nagy buliztatók. Köztük két olyan nemzetközi név, amire az elektronikus zenekedvelők üzembiztosan felkapják a fejüket: KSHMR és a Pendulum! A színes zenei felhozatalt a paletta túloldaláról pedig olyan hazai nagy közönségkedvencek képviselik majd, mint a Bagossy Brothers Company, a Kiscsillag, a 30Y, az Anna and the Barbies, vagy az EFOTT-on először fellépő Hiperkarma.
Tovább...
 
Road Movie nappal indul a Telekom VOLT Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: VOLT   
2020. március 06.
Június 30-án Road Movie sorozat első, élő koncertprogramjával indul a Telekom VOLT Fesztivál Sopronban. A délután 5-kor kezdődő programban egész estés koncertet ad Ákos, Rúzsa Magdi, a Hiperkarma, a Kelemen Kabátban, házigazdaként pedig a Moby Dick és a VOLT rezidensének számító Dj Jokó lép színpadra. A Road Movie a fesztivál többi napján is feltűnik majd.
Tovább...
 
Trianon - interjú Szikora Jánossal az ősbemutató előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2020. március 06.
Sárosi István Trianon című drámájának ősbemutatójával emlékezik meg a Vörösmarty Színház a békediktátum évfordulójáról 2020. március 7-én. Igazságról, objektivitásról és önismeretről beszélgettünk Szikora János rendezővel.
Tovább...
 
A nagy borkönyv - 1000 magyar pincészet Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. március 05.
A kötet az első hazai boralmanach, amely a teljességre törekedve mutatja be a piacon palackozott borral jelenlévő magyar borászatokat. A közel 800 oldalas színes album így alapos keresztmetszetet nyújt ezen tradicionális mesterség mai képviselőiről. A 22 borvidéket körbejárva megismerhetjük az ismertebb és kevésbé ismert, a nagyüzemi és kis családi pincészeteket - mintegy 1000 magyar pincét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 4115