Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Az alapokhoz tér vissza a Brains új dalában Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. február 20.
Megjelent a Time is now, amely a „régi” Brainst idézi hangulatában és hangzásában is, a hozzá készült klip pedig igazán formabontó lett.
Tovább...
 
Kapcsolódások – vörösmartys generációk felolvasóestje Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 20.
Közös felolvasóestet tartanak a Vörörsmarty Kuckó és a Vörösmarty Társaság szerzői február 23-án, pénteken. Vers, próza és még ének is szerepel a 17 órakor kezdődő ingyenes esten a Társaság Kossuth utcai termében, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.
Tovább...
 
35189 látogató kereste fel a Munkácsy-kiállítást Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2024. február 19.
Az utolsó hétvégén ezerhatszáz, összesen pedig 35189 látogatója volt a Munkácsy Székesfehérváron kiállításnak. A Pákh Imre magángyűjteményéből összeállított, különleges tárlatot záróünnepséggel búcsúztatták vasárnap este, melynek keretében a Szent István Király Rendház épületét fényfestéssel öltöztették „ünneplőbe”. Székesfehérvár polgármestere megköszönte valamennyi közreműködő munkáját, és kifejezte abbéli reményét is, hogy talán nem végleg búcsúzik a város a gyönyörű alkotásoktól.
Tovább...
 
Saját magát figurázza ki Puskás Peti a The Biebers új dalában Nyomtatás E-mail
Írta: Bánki Judit   
2024. február 17.
Vegán pápa, apuszerep, DILF... csak pár érdekes motívum a zenekar legújabb megjelenéséből, amelyben Puskás Peti említést tesz a mentorságról és a hírhedt ötszázról is. A DILF című dal elkészítéséhez kellett egy adag önirónia, éppen ezért a közismert zenész, műsorvezető arra kéri a közönségét, hogy semmiképp se vegyék komolyan.
Tovább...
 
Finisszázzsal és kedvezményes jegyárakkal búcsúzik a Munkácsy Székesfehérváron kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 17.
Vasárnap a meghosszabbított határidő is lejár, zárul a Munkácsy Székesfehérváron kiállítás. A Szent István Király Múzeum ez alkalomból kedvezményes jegyárakkal készül, amelyet pénteken, szombaton és vasárnap vehetnek igénybe a látogatók. Emellett február 18-án 18 órától záróünnepséget is tartanak a Fő utca 6. számú épületnél.
Tovább...
 
Újabb Campus bejelentés: jön Martin Solveig és Gayle is Nyomtatás E-mail
Írta: Campus Fesztivál   
2024. február 16.
Kilenc nemzetközi előadóval és hetven hazai kedvenccel bővült az idei Campus Fesztivál zenei felhozatala. A korábban már bejelentett Dimitri Vegas & Like Mike és Azahriah mellé Debrecenbe érkezik többek között a nyáron 20. születésnapját ünneplő amerikai Gayle, a francia világsztár dj Martin Solveig, a kanadai rock ’n’ roll banda Danko Jones és az indie-fellángolás legismertebb svéd zenekara, a Mando Diao is. Egy biztos, a 2024-es felhozatal nemzetközi előadók tekintetében rendkívül sokszínű lesz, akárcsak a hazai kínálat, amelyből már most több mint 140 név található a programkínálatban.
Tovább...
 
Bulik, alkoholmámor, pasizás hajnalig – zárulnak a 13. Mozinet Filmnapok Nyomtatás E-mail
Írta: Sábián Anna   
2024. február 16.
A 13. Mozinet Filmnapok zárásaként február 16-án, pénteken 18 órakor a Hogyan szexeljünk című görög-angol filmet az áprilisi premier előtt vetíti a Barátság mozi. A Cannes-i Filmfesztivál Un Certain Regard szekciójának fődíját elnyert alkotás autentikusan mutatja be a fiatalok fesztelen, már-már szabályok nélküli életét. A film előtt Buda Flóra Anna Cannes-ban Arany Pálmával díjazott 27 című, 11 perces animációs filmje kerül vászonra, vetítés után Kovács Gellért filmszerész lesz a mozi vendége.
Tovább...
 
Megjelent a Margaret Island készülő nagylemezének előfutára Nyomtatás E-mail
Írta: Bánki Judit   
2024. február 15.
Az idén tízéves Margaret Island tavasszal új nagylemezzel jelentkezik, melyet a Magyar Zene Házában mutatnak be április 19-én telt ház előtt. Az ötödik stúdióalbum egyik előfutára, a Szombat az énekesnő, Lábas Viki kedvence.
Tovább...
 
Két hét a szerelem jegyében! Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2024. február 15.
Nálunk nem csak egy napig tart a Valentin-nap! Randizzatok könyvekkel akciónk keretében február 15. és 28. között 30-70% kedvezménnyel szerezhetitek be a megjelölt romantikus regényeket és párkapcsolati önsegítő könyveket a www.jaffa.hu webshopban!
Tovább...
 
„Sűrű erdő mélyén…” – szombaton a Hungarikum Együttes ad koncertet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 15.
A Reformátusok 200 éve Székesfehérváron programsorozat keretében február 17-én, szombaton 17.00 órától koncertet ad a Hungarikum Együttes. A belépés díjtalan, a szervezők mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
Február 17-én újra Kákics táncház a királyok városában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 15.
Szombaton újra fehérvári helyszínen, a Szent István Művelődési Házban tart táncházat a Kákics zenekar. Szeretettel várják a moldvai, felcsíki, és gyimesi muzsikára táncra perdülni vágyó gyermekeket és felnőtteket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 6184