Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Egyház
Egyház
Örömhír mindenkinek! – 20 éves a Magyar Katolikus Rádió Nyomtatás E-mail
Írta: Vargha Viktória   
2024. március 25.
Két évtizednyi múlt, mely nem tűnik el nyomtalanul: 7300 nap kitartó munkája, mely az évek során örök gyümölcsöt termett. 175.000 órányi műsor, több mint 30 szakmai díj és pályázati helyezés, csaknem 70 munkatársi elismerés, több száz rendezvény és az elmúlt 20 év alatt közel 400 elhivatott munkatárs – ez a Magyar Katolikus Rádió.
Tovább...
 
Idősek baráti találkozója a Református Gyülekezettel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 25.
Január 26-án, pénteken 10.00 órától időseknek rendez baráti találkozót a Budai úti Református Gyülekezet. Minden 65 év feletti érdeklődőt szeretettel várnak, hogy támogató környezetben, jó hangulatban beszélgessenek egyet.
Tovább...
 
Vasárnap kezdődik az Ökumenikus Imahét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 20.
Az Ökumenikus Imahét idei eseménysorozata vasárnap a Széchenyi úti Református templomban kezdődik Székesfehérváron. A város katolikus, evangélikus és református templomaiban, valamint baptista imaházában január 21-e és január 28-a között minden nap 18.00 órakor kezdődnek a közös imádságok.
Tovább...
 
Templomöleléssel ünnepelték a felsővárosi iskolások Szent Sebestyén napját Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 20.
Székesfehérvár hagyományos fogadalmi ünnepére készülnek a Felsővárosban. A város egyik legrégibb közösségi eseményének részeként pénteken a Felsővárosi Általános Iskola diákjait várták a Szent Sebestyén-templom körbeölelésre, előtte a tanulók orgonamuzsikát és ünnepi éneket hallgattak a templomban. A fogadalmi misét január 20-án, szombaton délelőtt tartják.
Tovább...
 
Szent Sebestyén napja január 20-án a Felsővárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Zichy-Orosz Júlia   
2024. január 18.
Székesfehérvár egyik legrégebbi ünnepe Szent Sebestyén napja: 2024. január 20-án, szombaton szentmisével, közösségi programmal, hagyományos étellel emlékeznek a városlakók a 285 évvel ezelőtti, halálos pestisjárvány idején tett fogadalomra. A szentmisét Spányi Antal megyés püspök celebrálja a Szent Sebestyén-templomban délelőtt 10 órakor.
Tovább...
 
Angol nyelvű istentiszteletet rendez a Budai úti Református Egyházközség Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 12.
Hagyományosan havonta egy alkalommal rendez angol nyelvű istentiszteletet a Budai úti Református Egyházközség. A Budai út 113. szám alatt ezúttal január 12-én, pénteken 18.00 órától várják az érdeklődőket, akik angol anyanyelvű prédikátorokat hallgathatnak.
Tovább...
 
Ünnepeljünk együtt! – 200 éves a székesfehérvári református gyülekezet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 07.
Ünnepi hálaadó nyitó istentisztelettel kezdődik vasárnap a Székesfehérvári Református Egyházközség jubileumi éve. Az első fehérvári református gyülekezet megalakulásának 200. évfordulója tiszteletére egész évet felölelő programsorozatot szerveznek, amelyben többek között koncertek, történeti kiállítás, előadássorozatok szerepelnek.
Tovább...
 
Ünnepi karácsonyi szentmisét és liturgiát tartanak a szerb ortodox templomban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 05.
A Székesfehérvári Szerb Nemzetiségi Önkormányzat ünnepi karácsonyi vecsernyét és Szent Liturgiát hirdet a Szerb Ortodox templomban. A szombaton és hétfőn megrendezésre kerülő misékre minden hívőt és érdeklődőt várnak.
Tovább...
 
Elkezdődtek a Krisztus Király Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. november 25.
Elkezdődtek a Krisztus Király Napok 2023 programjai a Zsolt utcai Templomban és Közösségi Házban. A hétvége során a gyerekeket kézműves programokkal várják, majd körmenetet, hálaadó szentmisét is festménykiállítást is rendeznek.
Tovább...
 
Prohászka Ottokárra emlékeznek az emléktemplomban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 10.
Előadással és szentmisével emlékeznek meg Prohászka Ottokár püspökről október 10-én, kedden 16 órától a Prohászka Ottokár-emléktemplomban. Az ünnepség egyben a Prohászka Imaszövetség tagjainak találkozója is lesz, akik új tagok jelentkezésére is számítanak.
Tovább...
 
Emlékestet rendeznek Prohászka Ottokár püspök tiszteletére szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. október 05.
Prohászka Ottokár püspökre emlékeznek október 7-én, szombaton a Prohászka Ottokár-emléktemplomban. Az Emlékesten fellép a Vox Mirabilis, valamint a püspök műveiből Mózessy Gergely művészettörténész által összeállított válogatást olvasnak fel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 807