Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
ELF: hazai helytállással mutatkozott be az Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. június 05.
Első magyar csapatként a Fehérvár Enthroners (Koronázók) bemutatkozott a 8 ország 17 csapatát tömörítő Európai Futball Ligában (ELF – European League of Football), a kontinens legjobb amerikaifutball-csapatait tömörítő ligában. A jelenlegi legjobb hazai egylet rögtön a kontinens egyik élgárdájával, a roppant erős Berlin Thunderrel csapott össze, s a papírformának megfelelő 36-3-as vereséget szenvedett.
Tovább...
 
NB II-es osztályozó: hazai pályán bukott el az Iváncsa Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. június 05.
A múlt heti odavágón aratott 1-0-ás győzelem okán joggal reménykedett egy újabb sikerben, de legalább döntetlenben az NB II-es osztályozón hazai pályán az Iváncsa KSE a Kozármisleny ellen, ám ez nem jött össze, sima vereség és „osztályismétlés” lett a vége. Nem tudott feljebb lépni a Veszprém sem, amely Nyíregyházán kapott ki 1-0-ra, ugyanakkor a harmadik vonal becsületét a Keleti csoportot utcahosszal megnyerő BVSC mentette meg, miután idegenben verte 2-1-re a Szentlőrincet.
Tovább...
 
Ökölvívás: a válogatottban bizonyíthattak az FKSE ifjoncai Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. június 05.
Újra mozgalmas napokat tudhatnak maguk mögött a Fehérvár Küzdősport SE tehetséges ökölvívói. Turós Arnold tanítványai közül ketten is a magyar válogatottal készülhettek, illetve egyikük nemzetközi mérkőzésen is kötelek közé léphetett.
Tovább...
 
Megkezdte szereplését az ELF-ben a Fehérvár Enthroners csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. június 04.
Magyar csapatként elsőként a Fehérvár Enthroners kezdhette meg szerepelését az európai elit amerikaifutball-ligában. A European League of Football első mérkőzésén, hazai pályán a Berlin Thunder együttesével küzdöttek meg a Koronázók. A mérkőzést figyelemmel kísérte a helyszínen az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete, David Pressman is.
Tovább...
 
Szombaton kezdi meg a szezont a Fehérvár Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 03.
Június 3-án, szombaton 17.00 órától mutatkozik be a European League of Footballban a Fehérvár Enthroners csapata. A székesfehérvári amerikaifutball-csapat rögtön két hazai mérkőzést játszik Európa legmagasabban jegyzett bajnokságában, ahol korábban magyar csapat még nem lépett pályára.
Tovább...
 
Székesfehérvár városa és a Németh László suli is kategóriagyőztes lett a Kihívás Napján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 02.
Két kategóriagyőzelemmel zárult Székesfehérvár számára a Kihívás Napja 2023-as programja. A város a 70 ezer fő feletti lélekszámú települések között, míg a Németh László Általános Iskola a tanintézmények versenyében bizonyult a legeredményesebbnek. Büszkeség, hogy a Maroshegyi idősek gondozóháza és napközije pedig közösség kategóriában ért el 6. helyezést az országos versengésben.
Tovább...
 
Gágó Milán bekerült a Magyar Grappling Szövetség Felnőtt korosztályú Válogatott keretébe Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. június 02.
Személyi edzés, személyre szabott edzésterv és étrend, táplálkozási tanácsadás. – Keresd Gágó Milán személyi edzőt, aki nemrég bekerült a Magyar Grappling Szövetség Felnőtt korosztályú Válogatott keretébe!
Tovább...
 
Utánpótlás kézilabdatornát rendeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsu Press   
2023. június 02.
Visszatér az élet a MÁV Előre SC Prohászka úti sporttelepére, ahol kézilabdatornát tartanak 2023. június 3-án, szombaton. A 2006-2007-es születésű fiúk számára kiírt utánpótlásversenyen négy csapat lép pályára.
Tovább...
 
Jégkorong: három fehérvári kapott díjat a szövetségtől Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. június 01.
A Magyar Jégkorong Szövetség ma megtartotta éves rendes közgyűlését, amelyen adták át az idény legjobbjainak járó díjakat. A férfiaknál csaknem az elismerések felét székesfehérvári hokisok kapták, s külön köszöntötték a Volán általános igazgatóját, Szélig Viktort, aki bekerült a nemzetközi szövetség által a Hírességek Csarnokába!
Tovább...
 
Másfél éves gyermekével futott fel a Kékestetőre Szatzker Csaba Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. május 31.
Másfél éves gyermekével (és feleségével) futott fel a Kékestetőre Szatzker Csaba. A kincsesbányai sportoló sokszor részt vett már a Mátrafüred-Kékestető Csúcsfutáson, mely 11,6 km-es. Ez ugyan nem tűnik veszélyesnek, ám a 660 méter emelkedés azért óvatosságra int.
Tovább...
 
XIII. Savanyú Emlékkupa – Idén is megemlékeztek a szurkolótársak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. május 31.
A hagyományokhoz hűen, idén is pünkösdhétfőn rendezték meg a Savanyú Emlékkupát. A Red-Blue Devils ultracsoport és a VIDEOTON szurkolók házi horgászversenyével minden évben 2010-ben elhunyt legendás szurkolótársuk, Németh "Savanyú" Zoltán emlékének adóznak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 7113