Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Magabiztos sikerrel mutatkozott be Omar Pelillo a MÁV Előre kispadján Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. március 18.
Győzelemmel debütált a férfi röplabda Extraliga negyeddöntőjében a MÁV Előre Foxconn új argentin vezetőedzője. Omar Pelillo legénysége hazai pályán négy szettben nyert a Kecskeméti RC ellen a párharc első, szombati mérkőzésén.
Tovább...
 
Kupagyőzelmével történelmet írt az ÉDRA női strandröplabda csapata Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. március 18.
Az Észak-dunántúli Röplabda Akadémia csapata lett az első magyar női együttes, amely győzedelmeskedni tudott Strandröplabda klub MEVZA-kupán.
Tovább...
 
Férfi kézi: ott lesz az olimpián a magyar válogatott! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. március 18.
Hektikus produkcióval, infarktusos végjáték után 30-27-re legyőzte Portugáliát a magyar férfi kézilabda-válogatott a tatabányai olimpiai selejtező torna zárómeccsén, így 12 év után újra ott lesz a nyári, párizsi ötkarikás játékokon!
Tovább...
 
Sok ami sokk: hazai pályán esett ki a Volán a rájátszásban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. március 18.
Hiába szárnyalt az alapszakaszban, amelyet a 2. helyen zárt, s hiába választotta ellenfeléül az osztrák nemzetközi jégkorong liga (ICEHL) negyeddöntőjében azt a Pustertalt a Hydro Fehérvár AV19, amelyet a párharcot megelőzően a két egylet legutóbbi hat mérkőzésén mindig legyőzött, nem volt képes feltenni az i-re a pontot, a mindent eldöntő hazai találkozón simán, 4-1-re kikapott olasz riválisától, így csalódást keltően zárta az egyébként szép idényt.
Tovább...
 
Férfi kosár: visszavágott az Alba a DEAC-nak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. március 18.
Az egész bajnokságban eddig négy veresége van az Arconic-Alba Fehérvárnak a férfi kosárlabda NB I/A alapszakaszában, ebből az elsőt éppen Debrecenben szenvedte el egy utolsó pillanatokban kapott kosárral. Nagy jelentősége nem volt, hiszen már akkor annyira ellépett a Falco-Alba páros a mezőny többi csapatától, hogy borítékolni lehetett azt, hogy mire a két egylet újra találkozik egymással, annak a találkozónak már nem lesz tétje. Nem is lett, mindazonáltal Alejandro Zubillaga alakulata alaposan visszavágott a DEAC-nak 101-81-es győzelmével.
Tovább...
 
Fekete Gergely kvalifikált a májusi kyokushin karate Európa-bajnokságra Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. március 16.
Múlt szombaton a magyar bajnokságon elért győzelmének köszönhetően Fekete Gergely kijutott a májusban megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra. A székesfehérvári kyokushin karatés magabiztosan győzött, következő célja pedig a kontinensviadal megnyerése.
Tovább...
 
Szombaton elkezdődik a rájátszás a MÁV Előre SC-Foxconn csapata számára Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 16.
A MÁV Előre SC férfi röplabdásai március 16-án, szombaton a Kecskemét ellen kezdik meg rájátszást. Az alapszakaszban a fehérváriak magabiztosan végeztek a második helyen, és esélyesként várhatják a negyeddöntőt.
Tovább...
 
A márciusi ifjak előtt tisztelegtek a fehérvári iskolások a Történelmi váltófutáson Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. március 15.
A Bregyó közi Regionális Atlétikai Központ adott otthont a Székesfehérvári SZC Bugát Pál Technikum által életre hívott, első alkalommal megrendezett Történelmi váltófutásnak. A fehérvári iskolások összesen 1848 métert futottak, tisztelegve a márciusi ifjak emléke előtt.
Tovább...
 
Az Arconic-Alba Fehérvár kosarasai tesztelték az Alba Arénát Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. március 13.
Kedden délelőtt Alejandro Zubillaga rövid dobóedzést vezényelt az Arconic-Alba Fehérvár kosárlabdázóinak az Alba Arénában. A nemrég átadott multifunkcionális sportcsarnokban a jövőben akár kosárlabda-mérkőzéseket is rendezhetnek, az erre a célra kialakított pályát tesztelhették most a kosarasok.
Tovább...
 
Idén is megrendezték a Mezei Futás Diákolimpia városi döntőjét a Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 13.
Hagyományosan a Palotavárosi tavaknál rendezték meg a Székesfehérvár városi 2023/2024. tanévi Mezei Futás Diákolimpia döntőjét, melyre 453 tanuló nevezett a város általános iskoláiból. A versenyt Viza Attila palotavárosi önkormányzati képviselő nyitotta meg, és fejezte ki köszönetét a szervezőknek. A vármegyei döntőt március 20-án ugyanitt tartják majd.
Tovább...
 
Világsztárokkal rajtol a Kiskút Open Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 11.
A korábban Top10-ben is szereplő Dominic Thiem és Richard Gasquet, valamint hazai részről Piros Zsombor és Valkusz Máté is indul a Kiskút Openen, a Kiskút Tenisz Klubban egész héten zajló tornán. A 75 ezer dolláros összdíjazású Challenger-tornán nincs játékos, aki a világranglista 233. helyénél alacsonyabban lenne rangsorolva.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 7385