Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kettlebell, a látványos fejlődés eszköze Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. május 26.
ImageA kettlebellt már a cári Oroszországban is használták az erőművészek és a súlyemelők. Az orosz különleges egységek tagjai is ezzel fejlesztették mindig gyorsaságukat, állóképességüket, erejüket, s az amerikai katonai és rendfenntartási elit eszköztárából sem hiányozhat a „füles golyó”. Hazánkban is megtalálható már a fegyveres testületeknél, s az élsportolók is bátran nyúlnak utána. Sőt, még te is formálhatod vele testedet!
Tovább...
 
Szurkoljunk együtt szombaton! Nyomtatás E-mail
Írta: vidi.hu   
2017. május 26.
ImageÓriási kivetítővel, sörpadokkal, büfékkel és a kitelepülő VidiShoppal várnak minden drukkert szombaton este, aki nem tud elutazni Budapestre!
Tovább...
 
Kenuzz, evezz, vitorlázz a Velencei-tavon! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 26.
ImageNincs is jobb annál, mint kenuzni, kajakozni és vitorlázni a ragyogó napsütésben! A hétvégére igencsak remek idő várható az előrejelzések szerint, így arra biztatjuk olvasóinkat, hogy vegyék célba a Velencei-tó partját, majd vizét! A VVSI-nél kedvezményes áron még bérelni is lehet vízi felszereléseket!
Tovább...
 
Országos Akrobatikus Rock and Roll Táncverseny Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. május 25.
ImageOrszágos Akrobatikus Rock and Roll Táncversenyt rendezett Veszprémben a KID Rock and Roll SE. A programra 24 egyesület mintegy 500 táncosa érkezett az ország több pontjáról, hogy megmérettessék magukat junior kis-és nagyformációs, felnőtt és felnőtt nemzeti kisformációs, felnőtt nemzeti és nemzetközi nagyformációs, valamint children és serdülő páros kategóriában.
Tovább...
 
Fuss a békéért Székesfehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Sándor Brigitta   
2017. május 24.
ImageSzékesfehérvár városa is csatlakozik a Peace Run, azaz Békefutás nemzetközi kezdeményezéshez. Pénteken reggel az Úrhidai úti székelykaputól indul, majd a Városház tér érintésével a Zámolyi útig tart a program helyi szakasza. A lassú tempójú futáshoz bárki, bármely időpontban csatlakozhat.
Tovább...
 
Felsővárosi röpisek országos sikerei Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. május 24.
ImageA Felsővárosi Általános Iskola röplabdásai több korosztályban remekeltek az országos elődöntőkön: a III. korcsoportos lányok, valamint a IV. korcsoportos lányok és fiúk is elsőként jutottak tovább a döntőbe, ahol a cél a legjobb teljesítmény nyújtása.
Tovább...
 
Elhunyt a legendás úszóedző Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 24.
ImageMárciusban kórházba került, kómába esett, s már nem volt visszaút, súlyos betegsége legyőzte őt: 61 éves korában elhunyt Széles Sándor úszó mesteredző, akit 2012-ben az Év Edzőjének választották, 2010-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével, 2013-ban a Magyar Érdemrend középkeresztjével tüntették ki, 2015-ben pedig bekerült a magyar úszósport halhatatlanjai közé.
Tovább...
 
Női kézi: Mayer ismét a keretben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 24.
Komoly sérülése után hosszú kihagyást követően tért visza a női kézilabda NB I hajrájára az Alba FKC beállója, Mayer Szabina. A válogatott játékos nem csak klubjába, a nemzeti csapatba is visszakerült, ugyanis Kim Rasmussen szövetségi kapitány behívta őt a szlovákok elleni vb-selejtezőre hangoló együttesbe.
Tovább...
 
Vidi: tele a különvonat, jegy alig van Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. május 24.
Image28 éve, 1989 óta (akkor is a Honvéd volt az egyik érdekelt) nem volt arra példa a labdarúgó NB I-ben, hogy az utolsó fordulóban a tabella első két helyezettje egymás elleni meccsen döntsön a bajnoki címről, úgy, hogy egyforma pontszámmal állnak.
Tovább...
 
Zsírégetés, erőfejlesztés, állóképesség-növelés: ez a kettlebell Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. május 23.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a kettlebell neked való sport!
Tovább...
 
Tízezren futották körbe a Balatont Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2017. május 23.
ImageSzakadó esőben, villámokat szóró ég alatt, aztán erős szélben és porfelhőben, majd perzselő napsütésben futottak idén az Ultrabalaton résztvevői. Tízezren vállalták, hogy körbenéznek a Balaton partján, s közben gyorsan szedik a lábukat is. A 218,2 km-es távot kb kétszázan egyedül teljesítették, a többiek váltóban. Aligáról – Aligára. 1000 csapat, 200 egyéni induló.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 4814