Kezdőlap arrow Sport
Sport
Belgiumban is tarolt az Alba! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 16.
ImageAhogy a bajnokságban, az Európa-kupában is borzalmasan, két hazai vereséggel kezdett az Alba Fehérvár kosárlabda csapata. Aztán a sérültek felépültek, a gárda játéka összeállt, a győzelmek pedig jöttek.
Tovább...
 
Delfin SE: három verseny, 8 érem Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 15.
ImageHárom helyen versenyeztek a Székesfehérvári Delfin SE úszói az elmúlt napokban. A legkisebbek Ausztriában Bécs-Schwechat-ban a hagyományos gyermekversenyen vettek részt.
Tovább...
 
Sikeres egészségnap volt Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 15.
ImageA Presidentist Fogászati Magánklinika szervezésében Egészségnapot rendeztek Velencén, a Zöldliget Általános Iskola központi épületében.
Tovább...
 
Legyőzték az olaszokat hokisaink Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 12.
ImageA lengyelektől elszenvedett nyitófordulós 1-4 után, szombat este ugyancsak 3 találattal és időnként remek játékkal 5-2-re legyőzte a magyar jégkorong-válogatott a mieinknél egy kicsit magasabban jegyzett, többnyire rendszeres A-csoportos szereplő Olaszország legjobbjait a budapesti Négy Nemzet tornán.
Tovább...
 
Alba: 13 perc parádéval kiütés Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 12.
ImageAlig 48 órával az izraeli Európa-kupás fellépés és remek győzelem (93-68) után már hazai pályán, az NB I 7. fordulójában volt "nyernivalója" az Alba Fehérvárnak. Ez sikerült is, mégpedig a szám szerinti eredményt tekintve igen komoly fölénnyel, hiszen 94-68-ra diadalmaskodott a Szedeák ellen.
Tovább...
 
Miért jó, ha terhesen sem hagyod abba a sportolást? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 10.
ImageA közhiedelemmel ellentétben nem kell depressziósan és lemondva az egész külvilágról behúzódni a lakásba, és feküdni egész nap, ha babát vár az ember, mert akkor nemhogy mentális amortizációt veszünk észre magunkon rövid idő múlva (sőt, a környezetünk még inkább!), hanem pár hét elteltével bálnaként szuszogunk majd, ha mégis meg kell tenni néhány lépést. A mozgás és bizonyos sportfajták igenis jót tesznek testileg, szellemileg az anyukáknak (is).
Tovább...
 
Két Delfines a Jövő Bajnokai között Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 08.
ImageA magyar úszósport 2020 utáni időszakának leendő főszereplői (a 11-14 éves korosztályok legjobbjai) gyűltek össze az a fővárosban: a Jövő Bajnokai program hagyományos összrégiós döntőjén 280 kiválasztott tehetség versengett a Tüske-uszodában.
Tovább...
 
Albások díjesője Tatabányán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 08.
ImageÖtödik alkalommal rendezték meg Tatabányán a neves Agora Koreográfiai Versenyt. A programban 18 csapat vett részt, köztük az Alba Regia Táncegyüttes, amely több díjat nyert, például a „Legjobb tánckari teljesítmény” elismerést is.
Tovább...
 
KID Rock: 4 arany, 2 ezüst, 3 bronzérem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 08.
ImageNégy aranyat, két ezüstöt és három bronzérmet szereztek a KID Rock and Roll SE táncosai a félév utolsó területi versenyén, melyet Székesfehérváron rendeztek meg.
Tovább...
 
Vidi: edzőmeccs a Belupóval Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 08.
ImageA válogatott két év végi "bulimeccse" okozta 2 hetes bajnoki szünetet kihasználva a listavezető Videoton is nemzetközi vizekre evez, a horvát első osztályú pontvadászat középcsapatát, a Slaven Belupót fogadja szombaton (november 11) 13.30-kor a Sóstón.
Tovább...
 
AV19: Graz-veréssel előre Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 06.
ImageA Bolzano 1-0-ás szombati legyőzése után vasárnap este Manavian (2) és LoVecchio góljaival a Graz ellen 3-2-re nyert az EBEL 18. fordulójában a Fehérvár AV19 jégkorong csapata, így hosszú heteket követően elmozdult az utolsó helyről, megtartva némi esélyét arra, hogy végül elérje a rájátszást.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 5040