Kezdőlap arrow Sport
Sport
A Falco vár az Albára Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 23.
ImageAhogy arra előzetesen számítani lehetett; a tavalyi ezüstérmes Falco KC lesz a címvédő Alba ellenfele a férfi kosárlabda NB I elődöntőjében. A negyeddöntős párharc negyedik összecsapásán a szombathelyiek újra nagyot harcoltak a ZTE ellen, s ugyanúgy az utolsó percekben tudták maguk javára fordítani a találkozót, ahogy azt az első meccsen tették, így igen kemény csatában, 3-1-es összesítéssel jutottak tovább.
Tovább...
 
Véget ért a tekézők városi bajnoksága Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. május 23.
ImageKedden adták át a városi amatőr tekebajnokság idei kiírásának érmeit és elismeréseit. A bajnokság ősszel kezdődött és májusig tartott, tizenkét csapat részvételével.
Tovább...
 
Szatzker Csaba, a kincsesi Forrest sosem áll meg Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - Fejér Megyei Hírlap   
2018. május 22.
ImageKincsesbányán lakik az egykori válogatott senior futó, aki több mint 30 (!) éve tartja az utánpótlás országos csúcsot 2000 méteren, s a mai napig is rója a kilométereket. Szatzker Csaba lassan 45 (!) éve szedi szaporán lábait a versenyeken, gyűjtve az érmeket és a kupákat, s még most is mindennap futva jár be a munkahelyére, s onnan haza, a 12 órás munka után!
Tovább...
 
Söpréssel, elsőként 4 között az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 22.
ImageTalán az előzetesen vártál könnyebben, de a papírformát teljes mértékben beváltva jutott tovább a rájátszás első - negyeddöntős - köréből az Alba Fehérvár a PVSK ellen a férfi kosárlabda NB I-ben. Braniszlav Dzunics együttese az első hazai találkozón fölényesen, 30 ponttal diadalmaskodott, az első - és egyben utolsó - pécsi mérkőzésen csak 3 egységgel, a második fehérvári összecsapáson pedig újra tükörsimán, 19 pontos különbséggel.
Tovább...
 
Ismét magyar bajnokok lettek a fehérvári rugby-s lányok! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 22.
ImageEsztergomban játszották a 2017 – 2018-as év női rugby bajnokság nyolcadik, egyben utolsó fordulóját.
Tovább...
 
Lakatos arannyal és ezüsttel kezdett Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 21.
ImageAz előzetesen reálisnak tartott 15 helyett 24 éremmel (4 arany, 8 ezüst és 12 bronz) zárta a magyar kajak-kenu válogatott az év első nemzetközi gyorsasági viadalát, a szegedi Világkupát, ezzel az éremtábla élén végzett.
Tovább...
 
Fradi ajándék, aranykapuban a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 21.
ImageA Ferencváros a Honvéd otthonában (köszönhetően jórészt egy kamu kispesti 11-esnek) 1-1-es döntetlenre végzett a labdarúgó NB I 31. fordulójában, ezzel pedig a kör dupla nyertese lett a Videoton.
Tovább...
 
AFKC: végre bravúr! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 21.
Aligha vonul be az idei szezon a székesfehérvári női kézilabda aranykönyvébe, ugyanis az első 5-be várt Alba FKC jóval a várakozás alatt teljesített, így az utolsó forduló előtt még a 8. helye is kérdéses az NB I-ben, nem mintha gyakorlati jelentősége lenne, hogy 8. vagy 9. lesz a végén...
Tovább...
 
Kettlebell Európa-bajnok lett Pető Ferenc! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 18.
ImageAmatőr Európa-bajnoki címet szerzett Pető Ferenc! A móri fiatalember a Kecskeméten megrendezett IUKL Kettlebell Európa-bajnokságon bizonyította be tudását.
Tovább...
 
FIFA: javítottunk a ranglistán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 18.
ImageA mostanság nem éppen szárnyaló magyar labdarúgó-válogatott egy pozíciót előrelépve a 49. helyen áll a FIFA legfrissebb világranglistáján, úgy, hogy nem is játszott meccset az elmúlt időszakban. Lehet, hogy ez az előrelépés záloga?
Tovább...
 
Hétvégén országos röplabdakupa lesz Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 18.
ImageSzékesfehérváron országos röplabdakupát rendeznek hétvégén. Szombaton délelőtt a csoportmérkőzésekkel kezdődik a Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokság (fiúcsapatok) és Dr. Kotsis Attiláné Országos Gyermek Bajnokság (lánycsapatok) három napos rendezvénye, a döntőket hétfőn délután játsszák a Videoton Oktatási Központban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 5263