Kezdőlap arrow Sport
Sport
Válogatott centerek az Albában Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 26.
A legutóbbi szezon bajnoki leszereplése után teljes vérfrissítésre szorul az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata. A vezetőség az első lépéseket megtette, két válogatott centert igazolt: a 31 éves, Körmendről 3 év után visszatérő Csorvási Milán kettő, a Kecskemétről Fehérvárra igazoló Molnár Márton 1 éves szerződést írt alá a Gáz utcában.
Tovább...
 
Szabó a "villámember" Minszkben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 26.
A középdöntőbe jutott Magyarország atlétika válogatottjának tagjaként a Fehéroroszországban zajló II. Európai Játékokon az ARAK sprintere, Szabó Dániel. 100 méteres síkfutásban a negyeddöntőben állt rajthoz a fehérvári országos bajnok, aki 10.63-as idővel, 6 ponttal járult hozzá a csoportjából második helyen középdöntőbe kvalifikáló magyar csapat teljesítményéhez.
Tovább...
 
Hangolnak már a FAV19 hokisai Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 24.
Horváth Dániel erőnléti edző irányításával javában zajlik már a Fehérvár AV19 jégkorong csaoatának alapozása. Kell is az erőnlét a Volán hokisainak, ugyanis újra szeretné elérni a rájátszást, márpedig addig hosszú lesz az út, több, mint 50 mérkőzéssel, a válogatottaknak pedig legalább hatvannal.
Tovább...
 
Harcosok léptek ringbe a koraszülöttekért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 21.
Jótékonysági MMA-, boksz-, kempo és K-1 mérkőzéseket rendeztek Székesfehérváron. A program bevételével a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház koraszülött osztályát támogatták a szervezők.
Tovább...
 
Vidi: montenegrói ellenfél az EL-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 19.
Az UEFA illetékesei tegnap a svájci Nyonban elkészítették a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének párosítását. A sorsolás értelmében a MOL Vidi (legújabb nevén MOL Fehérvár) FC a montenegrói FK Zetát kapta ellenfélül.
Tovább...
 
Alba: Tóth Péter a MAFC-hoz igazol Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 18.
Hat évig szerepelt az Albában - egy kaposvári kitérőtől eltekintve - Tóth Péter, azonban nemigen sikerült meghatározó emberré előlépnie, még akkor sem, amikor bőven megkapta a játéklehetőséget, mint éppen a most finiselő szezonban.
Tovább...
 
A Felix Promotion Profi Box Gála győztes ökölvívói a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Lugosi Balázs   
2019. június 18.
A székesfehérvári Felix Promotion Magyar Ring Profi Box Gálán győztes hazai ökölvívókat fogadta a város polgármestere hétfőn a Városházán, ahol megköszönték a sportolóknak a telt házas estét. Április végén az MKOSZ-csarnokban Hegyi Barnabás ötödik, Márton Balázs hatodik, míg a debütáló Kiliti Tamás első győzelmét aratta a profik között, ráadásul mindhárom fehérvári harcos kiütötte ellenfelét.
Tovább...
 
A város fele sportolt a Kihívás Napján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 18.
Székesfehérvár idén is legyőzte nemzetközi ellenfelét a Kihívás Napján. A szervezők ezúttal a majdnem azonos lélekszámú koszovói Peja városával sorsolták össze Fehérvárt, de városunk több mint ötven százalékos részvétellel maga mögé utasította déli vetélytársát.
Tovább...
 
Több ezren várták a kerékpárverseny mezőnyét Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán, Stettler Zsuzsanna   
2019. június 17.
Székesfehérváron ért véget a Tour de Hongrie országúti kerékpárverseny, melynek ötödik, utolsó szakaszán Kecskeméttől tekert a koronázó városig a mezőny. A sprint befutót a holland Wouter Wippert nyerte, összetettben a sárga trikós lett Krists Neilands megőrizte első helyét.
Tovább...
 
Nikolics télen visszatérhet a Vidihez Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 17.
Ahogy a mesében a szegény legény, úgy a valóságban Nikolics Nemanja is elment szerencsét próbálni az "óperenciás" tengeren túlra, 2015-ben. Ha már elment, szépen lőtte a gólokat előbb a lengyel kirakatcsapat, a Legia, majd az Egyesült Államokban (na, itt már tényleg a tengeren túl járt már) a Chicago Fire színeiben.
Tovább...
 
Lapos, túlpárnázott, tökéletes – Foglalkozzunk a farizmokkal! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 17.
Kevesen vannak, akiket nem érdekel a kerek, feszes popsi. Legyen szó nőről vagy férfiról, a formás női hátsó látványa - és birtoklása - mindig lázba hozza az embert. A fejlett farizmok - az esztétikumon túl - komoly funkciót töltenek be a mozgásszervek működésében, ezért nem árt, ha kiemelten foglalkozunk velük.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 5667