Kezdőlap arrow Sport
Sport
Boykins az Alba harmadik légiósa Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 14.
ImageAlakul az új szezonra az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapatának kerete. Bár még van néhány kérdőjel (pl Keller maradása vagy külföldre igazolása igen nagy), szépen körvonalazódik a gárda gerince.
Tovább...
 
Kedden Siófokon rajtol a Tour de Hongrie Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 14.
ImageSiófokon rendezik meg augusztus 14-én, kedden a legnagyobb magyar kerékpárverseny, a 39. Tour de Hongrie prológját. A nemzetközi országúti kerékpárverseny második szakasza 190 km hosszú, itt a befutó házigazdája csütörtökön délután Székesfehérvár lesz.
Tovább...
 
Ifikkel edzésben az Alba is Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 10.
ImageMegkezdte a közös felkészülést az előttünk álló szezonra az Alba Fehérvár NB I-es férfi kosárlabda csapata.
Tovább...
 
Pénteken már meccsel a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 10.
ImageAugusztus eleje óta már jeges körülmények között készülnek a 2018-19-es EBEL szezonra és válogatott megmérettetésekre a Fehérvár AV19 hokisai.
Tovább...
 
Rajtra kész a XXII. Cell-Cup, Magyarország legnagyobb kézilabda fesztiválja Nyomtatás E-mail
Írta: Nagy Bálint   
2018. augusztus 09.
15 ország (Ausztria, Belgium, Csehország, Feröer-szigetek, Franciaország, Izland, Izrael, Kuvait, Lengyelország, Magyarország, Németország, Norvégia Oroszország, Románia, Szaúd- Arábia) több mint 103 csapatával augusztus 12-18. között kerül megrendezésre a 22. Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivál.
Tovább...
 
Ismét bizonyított a székesfehérvári öttusa Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. augusztus 08.
ImageA Városháza kis tanácstermében köszöntötték a két hete véget ért fehérvári öttusa Európa-bajnokságon a Volán Fehérvár és Alba Öttusa színeiben jól szereplő versenyzőket. Kovács Sarolta, Alekszejev Tamara és Demeter Bence összesen egy magyar arany, egy ezüst és két bronzéremből vette ki a részét.
Tovább...
 
Vidi: AEK, Celtic, Midtjylland, TNS? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 08.
ImageAz UEFA nyoni székhelyén Svájcban elkészítették a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa-liga rájátszásának sorsolását. A még egyetlen versenyben lévő magyar csapat,a MOL Vidi FC rendkívül nehéz úton léphet be valamelyik kupa csoportkörébe.
Tovább...
 
Rugby: Olimpiai Reménységek Versenye Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 07.
ImageEsztergomban rendezték meg az Olimpiai Reménységek versenyét U16 és U18 fiú és lány kategóriákban. Résztvevő országok voltak: Csehország, Lengyelország, Magyarország.
Tovább...
 
Alba: jól ismert ellenfelek jönnek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 06.
ImageÚgy tűnik, már a felkészülés során sem bíz semmit a véletlenre az Alba Fehérvár kosárlabda csapata; 90 %-ban azokkal az ellenfelekkel hangol a következő szezonra, mint akikkel találkozott az elmúlt években is, általában.
Tovább...
 
Csak a világbajnok tudta megállítani Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 06.
A legjobb 16-ig jutott a skóciai Glasgow-ban megrendezett pályakerékpáros Európa-bajnokság sprintversenyében Szalontay Sándor. A VeloClass Velence 28 esztendős kerekese a kvalifikáció során a 29 fős mezőnyben a 16. legjobb időt tekerte (10.037 mp). Az első fordulóban az utolsó, 12. párban kapott helyet a spanyol José Morenóval, aki ellen magabiztos sikert aratott.
Tovább...
 
Varkocsos sikerek Kőszegen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 06.
Mivel tombol a nyár és a sportolóknak is jár némi pihenés, ezért a Varkocs György Box Club vezetőedzője, Turós Arnold úgy döntött; a rangos kőszegi Ostrom Kupára csak 3 versenyzőt nevez egyesületéből.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 5346