Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Női kosár: Euroliga-tapasztalattal rendelkező igazolás a DKKA-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 24.
A sok fiatal, tehetséges játékos mellé kell a megfelelő rutin is, mennyiségben és minőségben egyaránt az első vonalban. Az NB I újonca, a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia női kosárlabda csapata egy, a kritériumoknak kiválóan megfelelő játékost igazolt, Hegedűs Janka személyében.
Tovább...
 
Vidi: Ominger az új igazolás Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 24.
Újabb U21-es válogatottat, U17-es Európa-bajnoki 5. helyezett középpályást igazolt a Fehérvár FC NB I-es labdarúgó csapata. A győri nevelésű, 17 éves kora óta a Puskás Akadémiánál pallérozódó, legutóbb Csákváron kölcsönben szereplő Ominger Gergő a piros-kékekhez is kölcsönbe érkezett. A 21 éves középpályás a Vidi hatodik nyári igazolása Tóth Balázs (kölcsön után vásárolták ki felcsúti szerződéséből), Bohdan Melnyik, Bedi Bence, Huszti András és Kovács Mátyás után.
Tovább...
 
Jégkorong: az európai rangsorban már TOP 100-as a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 24.
Az osztrák ligás ICEHL csapatok közül a harmadik legjobb helyezést elérve első magyar klubcsapatként bekerült az első 100 közé a Hockey Archives szezon utáni rangsorában a Hydro Fehérvár AV19! A Volán a tavalyi 113. pozíciója után előrelépett a 97. helyre. A 250 közé még egy magyar csapat fért be: a Ferencváros a 239. pozícióban található. A rangsort a svéd Skellefteå AIK vezeti a cseh Pardubice és a svájci Zürich Lions előtt.
Tovább...
 
A felkészülés után a héten már tétmeccs vár a Vidire - csütörtökön rajtol a Konferencia Liga Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 24.
Csütörtökön kezdi meg konferencia Liga szereplését a Fehérvár FC. A Liga második selejtezőkörében Azerbajdzsánba utazik a csapat, ahol a „vegyészek” becenévre hallgató Sumqayit lesz a Vidi ellenfele.
Tovább...
 
A Milánói Tengerészek ellen is nyertek a Koronázók Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 22.
Múlt heti, prágai győzelme lendületbe hozta a Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapatát, amely az ELF 9. fordulójában, hazai pályán a Milano Seamen ellen is nyerni tudott. A 27-17-es siker kulcsa a második negyed volt, amit 20-0-ra vitt el a Koronázók alakulata a First Fielden.
Tovább...
 
Keserédes McLaren siker a Hungaroringen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 22.
A McLaren kettős sikerével ért véget a Formula 1-es világbajnoki sorozat Magyar Nagydíja. Az ausztrál győztes Oscar Piastri pályafutása során először nyert futamot, a így ebben a tekintetben utolérte csapattársát, Lando Norrist, aki a véghajrába adta át Piastrinak az első helyet, mivel csapatuk eltaktikázta magát és körökön keresztül szinte könyörögtek a rádión Norrisnak, hogy adja át a vezető pozíciót csapattársának… A dobogóra még Lewis Hamilton állhatott fel, a Mercedes pilótáját a Ferrarival száguldó Leclerc, majd a címvédő Verstappen (Red Bull) és a másik Ferrarival Sainz követte az élmezőnyben.
Tovább...
 
Férfi röpi: visszatérő fiatal a MÁV Előre első igazolása Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 21.
A MAFC-BME csapatától Extraliga bronzérmesként igazol haza, az ezüstérmes MÁV Előre Foxconnhoz Bandi Bernát. A 19 éves feladó a távozó Tomas Dileo helyét veszi majd át Omar Pelillo együttesében.
Tovább...
 
Alba: Privigyén keresztül vezet az út a csoportkörbe Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 21.
A müncheni sorsoláson eldőlt, hogy a szlovákiai BC Prievidza lesz az Arconic-Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapatának ellenfele az Európa-kupa (FIBA Europe Cup) selejtezőjében. Az NB I-ben legutóbb bronzérmes kék-fehérek a 14 selejtezős csapatból a hét kiemelt közé kerültek, így hazai pályán vívják meg a visszavágót. A meccseket szeptember 24-én és 27-én rendezik. A párharc győztese majd az F-csoportba kerül a bolgár Rilskivel, a francia ESSM Le Portellel és egy, még nem ismert, BL-ből érkező riválissal együtt.
Tovább...
 
Jégkorong: Kulmala is a Volánban folytatja Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 21.
Újabb magyar válogatott jégkorongozót igazolt a Hydro Fehérvár AV19. Az osztrák bázisú nemzetközi bajnokságban, az olasz, szlovén, magyar és osztrák csapatokat felvonultató ICEHL-ben vitézkedő alakulat a Ferencvárostól érkező finn – de már magyar állampolgársággal is rendelkező – Rasmus Kulmalával erősítette tovább keretét. A 29 éves csatár 2017 óta hokizik hazánkban, először a DVTK-ban, majd a Ferencvárosban terelgette a pakkot, a következő idényben pedig már a Volánban teheti ezt.
Tovább...
 
Utánpótlás és junior öttusa OB Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. július 21.
Székesfehérvár ad otthont ezen a hétvégén az U15 Négytusa és Junior Öttusa Országos Bajnokságnak, valamint az U17 Peridot Kupa Öttusa versenynek. A Magyar Öttusa Szövetség szervezésében megvalósult kétnapos eseményen az U15 és Junior korosztályban az országos bajnoki címért álltak starthoz a sportolók, míg az U17-es korosztálynak versenylehetőséget biztosítottak. A pénteki vívást követően szombaton reggel az uszodában, délelőtt a Bregyó-közi Sportcentrumban felállított akadálypályán mérettették meg magukat az indulók. A verseny délután a laser-run számmal zárul.
Tovább...
 
Szombaton hazai pályán játszik a Fehérvár Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 20.
Hazai pályán folytatja az ELF-szezont a Fehérvár Enthroners. Július 20-án, szombaton a Seamen Milano csapatát fogadják a First Fielden. A 15 órakor kezdődő találkozóra jegyek a https://bit.ly/elf_2024_ticket oldalon kaphatók még.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 7515