Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Mindenki győzött – több mint 400 diák versenyzett az ARAK AKTIV gálán Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 14.
Ismét az Alba Regia Sportcsarnok adott otthont az ARAK AKTIV alsó tagozatos diákok közötti, döntő gálájának. Az 1. és 4. évfolyam közötti diákok a délelőtt során ügyességi versenyeken mérhették össze erejüket, végül pedig mindenki bajnok lett.
Tovább...
 
Hazai pályán egyenlíthet a bronzért zajló csatában a MÁV Előre SC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 13.
A Női Extraliga harmadik helyéért zajló csatában 0-1-s hátrányba került a MÁV Előre SC-Foxconn csapata a Swietelsky-Békéscsaba ellen. Az alföldi csapat 3-1-es sikere után április 14-én, vasárnap javíthatnak a fehérváriak.
Tovább...
 
20. ARAK AKTIV gála pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 12.
12 iskola, 112osztály, 900 alsó tagozatos tanuló vett részt az ARAK AKTIV 2024. tavaszi programjában. A játékos terematlétikai versenyben az iskolák tornatermeiben versenyeztek egymás ellen az 1-4. osztályok csapatai. A kiváló hangulatú fordulókat idén is az AKTIV gála zárja, ahol az évfolyam leggyorsabb, legügyesebb tanulói képviselik majd az iskolákat.
Tovább...
 
Ingyenes sportolási lehetőségek - Futókörök és Nyitott tornatermek várják a fehérváriakat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 09.
A Futókörök három helyszínen, szakmai vezetésű futó és gyalogló foglalkozásokkal várják a sportolni vágyókat. A Nyitott tornatermek keretében a tavaszi szünet után ismét mind a 19 helyszínen, 22 különböző sportág áll a fehérváriak rendelkezésére.
Tovább...
 
„Turós-művek”: három arany a Magyar Kupáról! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. április 09.
Újabb kiemelt hazai megmérettetésen szerepeltek remekül a Fehérvár Küzdősport SE fiatal ökölvívói. Turós Arnold tanítványai közül hárman is a dobogó legmagasabb fokára állhattak a Pécsett megrendezett Utánpótlás Magyar Kupán! Különösen a vezetőedző fia, Turós Levente produkciója emelkedett ki a többi közül, mivel úgy jutott el a fináléig, hogy három mérkőzésen összesen nem töltött egy menetre való időt a szorítóban, mindhárom ellenfelét gyorsan kiütötte!
Tovább...
 
Sorozatban másodszor is az aranyéremért küzdhet a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapata Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. április 08.
A MÁV Előre Foxconn az elődöntő harmadik mérkőzésén 3-2-es győzelmet aratott a Debreceni EAC ellen a VOK Sportcsarnokban. Zsinórban másodszor is bejutott az Extraliga döntőjébe, ahol ismét a Kaposvár ellen küzdhet a bajnoki címért.
Tovább...
 
Alba: április 13-án startol az elődöntős párharc Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. április 07.
Kialakult a férfi kosárlabda NB I. A csoportjának negyeddöntős sorozatának menetrendje. Az Arconic-Alba Fehérvár a Sopron KC ellen lép pályára, először április 13-án, szombaton 17.00 órakor az Alba Regia Sportcsarnokban, majd a második találkozóra április 16-án, kedden (19.00) a hűség városában, a harmadikra pedig 19-én, pénteken (17.00) újra a Gáz utcai csarnokban kerül sor.
Tovább...
 
Kecskeméten tesztelt az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. április 07.
A Magyar Kupa fináléja okán nem pattog a labda ezen a hétvégén a férfi kosárlabda NB I. A -ban. Az Arconic-Alba Fehérvár ennek ellenére nem unatkozott, ugyanis ma a bajnoki rájátszásról és a kupadöntőről egyaránt lemaradó KTE vendége volt egy edzőmérkőzés erejéig.
Tovább...
 
Egy ötössel küldte haza a Vidi a Mezőkövesdet Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. április 07.
Kiütéssel, 5-0-ra nyert a sereghajtó Mezőkövesd ellen hazai pályán a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) 27. fordulójában a Fehérvár FC. A gólarány- és önbizalomjavató győzelem kulcsfontosságú lehet a végelszámolásnál. Hat fordulóval a szezonzárás előtt 7 pont az előnye a Debrecen előtt, ám legközelebb, Pakson igencsak nehéz dolga lesz, ha nem szeretné, hogy csökkenjen a különbség az üldözőkkel szemben.
Tovább...
 
Vasárnap az Amstetten Thunder ellen lép pályára az Enthoners Futball Akadémia Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 06.
A Fehérvár Enthroners Futball Akadémia felnőtt csapata április 7-én, vasárnap kezdi meg szereplését az osztrák Divízió I-es bajnokságban. A csapat jelentős átalakuláson esett át az előző szezon óta, és akár az idei szezon meglepetésegyüttese is lehet.
Tovább...
 
6 Város Tornája – U12-es kosárlabdatorna Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 05.
Online és a helyszínen is követhető pénteken a 6 Város Tornája helyosztó fordulója. A Kaposvári Sportiskola, a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia, a Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Egyesület, a Soproni Sportiskola, a Vasas Akadémia, valamint a főszervező Alba Fehérvár U12-es mérkőzéssorozatának utolsó állomása hazai pályán az Alba Regia Sportcsarnokban lesz. Az első mérkőzést április 5-én, pénteken 9:30 órakor játsza a házigazda Alba Fehérvár a Kecskemét KA korosztályos csapata ellen.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 7420