Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A Bregyó táborban népszerűsítették sportágukat az Enthroners focistái Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. július 20.
A Fehérvár Enthroners játékosai népszerűsítették a Bregyóban táborozó gyerekekkel az amerikai focit pénteken délelőtt, és jegyeket is osztottak a fiataloknak a szombati Milánó elleni hazai meccsre. A Napraforgó Városi Napközis Tábor a Bregyó közi Sportcentrumban, mintegy 160 gyermek részvételével zajlik hetente.
Tovább...
 
Dobogós a Fehérvár Rugby Club női csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. július 19.
Szépen szerepelt és a dobogó harmadik fokán zárta a hazai bajnokságot a 2023/24-es szezonban a Fehérvár Rugby Club (FRC) női csapata. A sportolókat és edzőiket a Városháza Dísztermében fogadta csütörtökön délután Székesfehérvár polgármestere.
Tovább...
 
Hatalmas székesfehérvári röplabdakomplexumról született megállapodás Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre SC kommunikációs csapata   
2024. július 18.
Hosszútávú megállapodás született a PORTÉP Kft. és MÁV Előre Sport Akadémia között, melynek keretein belül 3300 négyzetméteres sportkomplexum kerül megépítésre Székesfehérváron.
Tovább...
 
Olimpiai ezüstérmes vezetőedzővel, visszatérő és új játékosokkal készül az Alba Fehérvár KC Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. július 18.
Nyolc új játékos és új vezetőedző mutatkozott be ma délután az Alba Fehérvár KC szezonnyitó sajtótájékoztatóján a Köfém Sportcsarnokban. A csapat idén is kiemelt figyelmet fordít a saját nevelésű játékosok beépítésére, a cél pedig, hogy stabilizálja a helyét a bajnokság középmezőnyében.
Tovább...
 
Mától kapható a Vidi-bérlet online és személyesen is Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 17.
Elkezdődött a 2024/25-ös bérletek árusítása. A Fehérvár FC őszi mérkőzéseire vagy a teljes szezonra szóló belépőket július 17-én 10 órától lehet megvásárolni online, valamint személyesen a VidiShopban, csütörtöktől pedig a Vidi Múzeumban.
Tovább...
 
Cseh és szlovák csapatok ellen hangol majd a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 16.
Mivel a BL meccsekkel és a válogatott olimpiai selejtezőivel együtt komoly terheléssel kezdi a tétmeccsek sorát – ráadásul a megszokottnál korábban – a Hydro Fehérvár AV19, a szokványosnál kevesebb felkészülési mérkőzésen lép majd jégre. Kiss Dávid és csapata július végén kezdi meg a közös felkészülést a következő évadra, amely igencsak mozgalmasnak ígérkezik.
Tovább...
 
Női röpi: Kaposvárról érkezik az első új igazolás Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 16.
Hatalmas csatában, döntő ütközetben maradt csak alul a Békéscsabával szemben és csúszott le a dobogóról a MÁV Előre Foxconn női röplabda csapata az Extraligában. Annak érdekében, hogy a következő idényben még erősebb, akár döntőre esélyes alakulat formálódjék Fehérváron, kellenek a további erősítések.
Tovább...
 
Hétfőtől személyesen, július 22-től pedig online is megvásárolható a jégkorongbérlet Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. július 16.
A Hydro Fehérvár AV19 még júniusban kezdte a bérletértékesítést új otthonában, az Alba Arénában. Először a klub korábbi bérletesei számára nyílt lehetőség a vásárlásra, július 15-től pedig már mindenki válthat belépőket a 2024/2025-ös szezonra.
Tovább...
 
Eb 2024: a legjobb nyert – Spanyolország az Európa-bajnok! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 15.
Ahogy a korábbi hatot, a hetedik mérkőzését, a döntőt is megnyerte Spanyolország a 17. labdarúgó Európa-bajnokságon! Luis de la Fuente alakulata Angliát verte a fináléban Williams és Oyarzabal találataival 2-1-re. A britek gólját Palmer szerezte. A hispánok minden tekintetben jobbak voltak: labdabirtoklásban, helyzetkialakításban, szögletek és gólok tekintetében is, mindezt úgy, hogy a szünetben újabb ászuk, a csapat fazonszabásza, Rodri is kivált sérülés miatt.
Tovább...
 
Negyedik tesztmeccsét is megnyerte a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 14.
A Bábolna, az Ajka és a bolgár FC Hebart követően a szlovén másodosztályú NK Dekani ellen is győzni tudott felkészülési mérkőzésen a Fehérvár FC labdarúgócsapata. A piros-kékek Stefanelli találatával nyertek 1-0-ra szlovéniai edzőtáborozásuk második összecsapásán, melyen jórészt a fiatalok játszottak, az alapcsapatból sokan pihentek ezúttal.
Tovább...
 
Öttusa Eb: Tamás József a magyar csapat tagjaként bronzérmes! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. július 14.
Élete első Eb-döntőjére – egyáltalán felnőtt A-kategóriás fináléjára – készülhetett a Volán Fehérvár junior országos bajnoka, Tamás József a budapesti kontinensbajnokságon, s nagyon kevés választotta el attól, hogy rögtön szenzációs eredményt érjen el egyéniben. Ez végül elmaradt, ám a csapatban szerzett bronzérem is mindenképpen szépen csillog, jár érte a gratuláció!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 7515