Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Budapesten maradt a három pont a forduló rangadóján Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. január 21.
A Vasas Óbuda nyerte a hétvége rangadóját a női röplabda Extraliga alapszakaszában. A MÁV Előre Foxconnra izgalmas végjáték vár a nemzeti bajnokságban, ahol három csapat pályázik a második helyre.
Tovább...
 
A Kecskemét sem tudott a MÁV Előre útjába állni az Extraligában Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. január 21.
A szezon folyamán másodszor is három szettben győzte le a Kecskeméti RC-t a MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda Extraliga alapszakaszában. Dávid Zoltán vezetőedző csapata magabiztos győzelemmel hangolt a MEVZA Közép-európai Ligára, ahol a négyes döntőbe kerülésért küzd hétközben.
Tovább...
 
Az Eszék ellen sem ment a Vidinek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 21.
Nem volt túl friss, és kapura veszélyes sem, így nem csoda, hogy a második horvátországi felkészülési mérkőzése után is vesztesen hagyta el a pályát a Fehérvár FC labdarúgó csapata. Bartosz Grzelak alakulata a horvát liga egyik élgárdájától, az NK Osijektől kapott ki 2-0-ra, két, a meccs utolsó harmadában kapott, erősen lesgyanús találattal.
Tovább...
 
Tovább robog az Alba, a KTE is kipipálva Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 21.
17. mérkőzésén a 15. győzelmét aratta a férfi kosárlabda NB I/A alapszakaszában az Arconic-Alba Fehérvár. Jandro Zubillaga alakulata a mindig kellemetlen stílusú, remekül védekező, immár a Fehérváron „örök kedvencnek” számító Sztojan Ivkovics vezette Kecskemétet fogadta és, ha nem is könnyedén, de biztosan győzte le 84-70-re.
Tovább...
 
Volán siker az utolsó percben, előzés a tabellán! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 21.
A péntek esti bolzanói hajrávereség után szombat este éppen egy, a végén szerzett találattal tudott nyerni az Asiago vendégeként Olaszországban a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata az osztrák bázisú nemzetközi ligában, az ICEHL-ben. A Volán nem érdemtelenül diadalmaskodott 4-3-ra, ugyanis már 2-0-ra és 3-1-re is vezetett, s csak a játékvezetők által kissé szigorúan megítélt sorozat-emberelőnyöknek köszönhetően tudott a hajrá előtt egyenlíteni a Dél-tiroli gárda. A Volán góljain Hári, Kuralt, Németh Kristóf és Levens osztozott.
Tovább...
 
Megyei derbi a döntőért: a Dunaújvárosi Acélbikák lesz az ellenfél a Magyar Kupa elődöntőben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 19.
A szerdai negyeddöntők után kialakult a BAUER Magyar Kupa final four mezőnye. A sorsolás szerint január 27-én, szombaton a Hydro Fehérvár AV19 a Dunaújvárosi Acélbikákkal, még az FTC-Telekom a címvédő BJAHC-val csap össze a döntőért. A jegyértékesítés ma délután indul.
Tovább...
 
A NEKA ellen javíthat az Alba Fehérvár KC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 19.
Ma este a Nemzeti Kézilabda Akadémia Csapatát fogadja az Alba Fehérvár KC. A székesfehérvári csapat nemrég kiesett a Magyar Kupából, a bajnokságban pedig igyekszik meglógni a kiesőhelyek elől.
Tovább...
 
Szombaton a Kecskemétet fogadja az Arconic-Alba Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 18.
Zsinórban ötödik győzelmére készül az Arconic-Alba Fehérvár csapata szombaton. A második helyezett fehérváriak ezúttal a tizedik helyen álló Kecskemétet fogadják az Alba Regia Sportcsarnokban.
Tovább...
 
A Fehérvári Kézművesek Egyesülete folyamatosan fejleszti, bővíti tevékenységét, ennek köszönhetően Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. január 18.
Hiába nyert idegenben a visszavágón, a negyeddöntőben kiesett a férfi röplabda Magyar Kupából a MÁV Előre Foxconn. A fehérváriak mindent megtettek a sikerért, ebben a párharcban azonban a tizenkilencszeres bajnok FINO Kaposvár akarata érvényesült.
Tovább...
 
Két fehérvári helyszínen is várják a korcsolyázókat a Jégpályák Éjszakáján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 17.
Az egész országot érintő Bayer Construct Jégpályák Éjszakájának keretében szombaton a Kori Ligetben 23.00 óráig várják a korcsolyázókat, az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok pedig 19.00 és 22.00 óra között nyitja meg kapuit. Az alkalommal országszerte több mint harminc jégpálya tart nyitva, ahol éjszakai élménykorizásra várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Hazai pályán kezdi a szezont a Fehérvár Enthroners Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 17.
A székesfehérvári amerikaifocisták erős ellenfelekkel néznek szembe a 2024-es European League of Football szezonjában. A sorsolást kedden hozták nyilvánosságra, melynek alapján az Enthroners május utolsó hétvégéjén rögtön a 2022-es bajnokot, a Vienna Vikings csapatát fogadja.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 122 - 132 / 7438