Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Magabiztos diadal a Kaposvár elleni Magyar Kupa negyeddöntő előtt Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. január 08.
Második győzelmét aratta két nap leforgása alatt a MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda Extraliga alapszakaszában vasárnap. Dávid Zoltán vezetőedző együttese négyszettes sikerrel hangolt a Kaposvár elleni, szerdai kulcsfontosságú kupamérkőzésre.
Tovább...
 
FEHA19: tovább tart a rossz sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 08.
December eleje óta nem tud nyerni az Erste Ligában a Fehérvár Hockey Academy (FEHA19) csapata. Anatolij Bogdanov alakulata ezúttal Ajkán, a helyi jégcsarnok népszerűsítése okán fogadta „hazai pályán” a listavezető Ferencvárost és kapott ki 4-1-re, így nem tudott elmozdulni az utolsó helyről.
Tovább...
 
Hivatalos: Kodro a Fradihoz igazolt a Vidiből Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 07.
Amiről már korábban beszámoltunk, ma valósággá vált: a Ferencváros kivásárolta nyáron lejáró szerződéséből a Fehérvár FC gólvágóját, az NB I góllövőlistájának jelenlegi éllovasát, Kenan Kodrót, így a bosnyák-spanyol csatár a bajnoki címvédőnél folytatja pályafutását. Mivel Kodro volt az elmúlt években a Vidi magasan legeredményesebb játékosa, a piros-kékeknek nagyon gyorsan pótolniuk kell egy hasonló képességű támadóval, ha tavasszal is szeretne az élbolyban maradni az NB I tabelláján.
Tovább...
 
Nagy csatában nyert az Alba a Szedeák ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 07.
Ahogy ősszel Szegeden, szombaton este a Gáz utcai csarnokban is szoros csatában tudta csak legyőzni az SZTE-Szedeák csapatát az Arconic-Alba Fehérvár a férfi kosárlabda bajnokság legfelső osztályában. Alejandro Zubillaga alakulata az októberi 102-98-as siker után ezúttal 84-82-re nyert, így egyedüliként tartja a lépést a címvédő Falcóval 13 győzelemmel és két vereséggel.
Tovább...
 
Női kézi: a tartalékos Fraditól is simán kikapott az AFKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 05.
Négy kulcsjátékosa, Malestein, Böde-Bíró, Bordás és Tomori nélkül is simán, 38-26-ra átgázolt az Alba Fehérvár KC csapatán a Ferencváros a női kézilabda NB I-ben. Az évnyitó találkozón az AFKC nem tudott mit kezdeni a 8 gólos Klujberrel és a 7 találatig jutó Bölkkel, de a saját legjobbjától eleve messze volt, így nem is számíthatott sikerre.
Tovább...
 
U21-es válogatottat igazolt a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 05.
Az anyagi gondokkal küzdő, jelenleg az NB II-ben vegetáló Szombathelyi Haladástól igazolt 20 éves, romániai születésű, a jobb oldalon minden poszton bevethető játékost a Fehérvár FC.
Tovább...
 
Folytatódik január 8-tól a Nyitott Tornatermek program Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 05.
Folytatódik január 8-tól, hétfőtől a Nyitott Tornatermek ingyenes sportprogram Székesfehérváron. Városszerte 15 féle sportolási, kikapcsolódási lehetőséggel várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Hétvégén ismét lesz közönségkorcsolya az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 05.
Ismét megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok. Az év első hónapjában hat alkalommal várják a sport szerelmeseit. Január első hétvégéjén szombaton és vasárnap is 17 órától léphetnek jégre a közönségkorcsolyára érkezők.
Tovább...
 
Két városrészben szervez ingyenes sportfoglalkozásokat idén is a Székesfehérvári Futók Köre Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. január 04.
2024-től folytatódnak a sportfoglalkozások a Székesfehérvári Futók Köre szervezésében. Keddenként a Halesz ligetben, csütörtökönként a Palotavárosi tavaknál csatlakozhatunk az ingyenes programhoz, melyen szakértőktől kérhetünk egyénre szabott tanácsot a sportoláshoz.
Tovább...
 
Vidi: kezdődik a felkészülés, edzőtáborokkal, meccsekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 03.
Január 3-án, szerdán a szokásos orvosi vizsgálatokkal, felmérésekkel és tesztekkel startol a Fehérvár FC NB I-es labdarúgó csapatának felkészülése a február elején startoló tavaszi szezonra.
Tovább...
 
Öttusa: Kovács Sarolta hivatalosan is visszavonult Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 02.
Hivatalosan is bejelentette visszavonulását a magyar női öttusa legutóbbi olimpiai érmese, az egyéniben világbajnok, csapatban és váltóban pedig többszörös Eb- és vb-győztes Kovács Sarolta. A székesfehérvári kiválóság – aki immár a város díszpolgára is – a bronzérmet hozó 2021-es tokiói olimpia óta nem versenyzett, ami nem is csoda, hiszen előbb pihent, majd gyermeket szült és anyaként teljes mértékben a családra és a kicsire összpontosít. Ennek megfelelően nem keltett meglepetést a visszavonulás híre.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 144 - 154 / 7438