Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Gödörben a Volán, de még vezeti a tabellát Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 02.
Túlzás volna azt állítani, hogy parádézik az ICEHL-ben a Hydro Fehérvár AV19. A szezon eddigi részében összességében remeklő alakulat december végére kicsit elfáradt, aminek a mélypontja lehet az újévi sima vereség a mezőny második feléhez tartozó Olimpija Ljubljana elleni, hazai találkozón. Kiss Dávid csapata egy komoly, 1-5-ös pofonba szaladt bele az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban, ennek ellenére is még vezeti az osztrák jégkorong liga tabelláját, igaz, a Salzburg és a Klagenfurt 2, illetve 1 meccsel kevesebbnél tart, ez a két gárda a vesztett pontok tekintetében már jobban áll a fehérvári egyletnél.
Tovább...
 
A The Guardian szerint Szoboszlai a világ 52. legjobbja Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. december 29.
Mint minden év végén, idén is összeállította TOP 100-as listáját a világ legjobb futballistáiról az egyik legismertebb, legolvasottabb angol lap, a The Guardian. A rangsor középmezőnyében először található magyar, nem meglepő módon Szoboszlai Dominik, aki az 52. helyen szerepel.
Tovább...
 
Vidi: Görögországba távozik az ultrák „kedvence” Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. december 29.
Az őszi szezon elején még a csapat kezdő kapusa volt, ám Tóth Balázs érkeztével kiszorult a Fehérvár FC-ből Kovács Dániel. Az időközben a kemény mag néhány tagjával is konfliktusba keveredő hálóőr minden tekintetben kegyvesztett lett a Vidinél, így nem csoda, hogy a klub vezetői az első komolyabb megkeresésre szerződést bontottak vele és elengedték.
Tovább...
 
A két ünnep között ismét Fehérvári Futballfesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 23.
December 27. és 30. között négy napon keresztül zajlanak majd a küzdelmek a 23. Mindigvár Nonstop Ünnepi Fehérvári Futballfesztiválon. A helyszín ezúttal is a Videoton Oktatási Központ lesz, ahol a kupameccseken túl két gálamérkőzést is láthatnak a szurkolók. Pályára lépnek a Videoton 60+ öregfiúk, a Fehérvár FC női labdarúgói, valamint a Fehérvár FC utánpótlásában dolgozó edzők és az RBD szurkolói csoport tagjai.
Tovább...
 
Karácsony előtt is pályán a fehérvári csapatok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 20.
A FEHA19 jégkorongosai, valamint a férfi és a női röplabdások is pályára lépnek az ünnepeket megelőző napokon. Csütörtökön a MÁV Előre Foxconn a továbbjutásért játszik, még a FEHA19 a Debrecent fogadja, a női Extraligában szereplő MÁV csapat pedig a Szent Benedek Röplabda Akadémiával játszik.
Tovább...
 
Karácsonykor is közönségkorcsolya az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 20.
December 22-én, pénteken, valamint december 25-én, hétfőn rendezik 2023 utolsó közönségkorcsolya alkalmait az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A helyszínen korcsolyakölcsönzésre és -élezésre is lesz lehetőség, továbbá üzemel a büfé.
Tovább...
 
Megvásárolhatóak a Fehérvár Enthroners szezonbérletei Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 19.
A második European League of Football szezonjára készülő Fehérvár Enthroners megkezdte szezonbérletei árusítását. A csapat hatszor játszik hazai pályán, ahol olyan együtteseket lát vendégül, mint a Milano Seamen és a Cologne Centurions.
Tovább...
 
A listavezető elleni parádéval dobogón telel a Vidi! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. december 18.
Amikor az első öt mérkőzést követően 1 pont (1 döntetlen és 4 vereség) állt a Vidi neve mellett a tabellán, még a legvérmesebb fehérvári rajongók sem hihették, hogy attól kezdve egyetlen vereség és további két döntetlen mellett kilenc győzelme lesz kedvenceik mérlege december közepére, aminek eredményeképp a 3. helyről vonulhatnak téli pihenőre! A labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) őszi utolsó fordulójában a listavezető Paks ellen remek produkcióval, Katona és Kodro (2) találataival 3-0-ra nyert a Fehérvár FC, ezzel pontszámban (vasárnap estig mindenképpen) beérték a címvédő Ferencvárost és magabiztosan tartották meg dobogós pozíciójukat.
Tovább...
 
A ZTE elleni sikerrel újra győzelmi ösvényen az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. december 18.
A kissé meglepő, debreceni hosszabbításos vereség után szombaton hazai pályán javított a férfi kosárlabda NB I 12. fordulójában az Arconic-Alba Fehérvár. Alejandro Zubillaga alakulata a tartalékos Zalaegerszeget verte el simán, 103-76-ra, így nemhogy tartja a lépést a Falcóval, de még a korábbiaknál is jobban ellépett az üldözőktől, mivel a Szolnok simán kikapott az újonc Pécsi NKA vendégeként. Régen fordult elő hasonló este, amikor két csapat ennyire elhúz már az alapszakasz derekán a többiektől. Jelenleg a Falco 12-1-es, az Alba 11-2-es győzelem-vereség mutatóval áll, míg a 3. helyen tanyázó Szolnoknak mindössze 7-5-ös mérlege van.
Tovább...
 
Rangadóval zárja az őszi szezont a Fehérvár FC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 15.
Az őszi szezon utolsó mérkőzésén a Paks csapata látogat a Sóstói Stadionba. A Fehérvár FC a tabella harmadik helyéről várja a jelenlegi listavezetőt, egy győzelemmel pedig bebiztosíthatja előkelő pozícióját.
Tovább...
 
Kosárlabda: hosszabbításban kapott ki az Alba Debrecenben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. december 09.
Nem volt szerencséje az Arconic-Alba Fehérvárnak a férfi kosárlabda NB I 12. körében. Alejandro Zubillaga csapata a DEAC vendégeként a rendes játékidő jelentős részében vezetett, a hajrá előtt már 11 ponttal is, ám a végére egalizáltak a hazaiak, akik aztán az idegőrlő ráadásban úgy nyertek 93-92-re, hogy a végén Barnett a két büntetőjéből csak egyet dobott be.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 155 - 165 / 7438