Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
ICEHL: az Asiago legyőzésével élen a Volán! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. december 09.
A Vorarlberg hétközi legyőzését követően péntek este sem lassított az osztrák nemzetközi jégkorong ligában, az ICEHL-ben a Hydro Fehérvár AV19. A Volán az olasz Asiagót verte Kuralt mesterhármasával és a végén szép szólógólt (ez volt az AV19 100. gólja ebben az idényben) szerző Németh Kristóf találatával 4-2-re, ennek köszönhetően pedig átvette a vezetést az alapszakasz tabelláján!
Tovább...
 
Fehérvári Futballfesztivál: két ünnep között ismét foci a VOK-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. december 06.
Az év végén huszonharmadik alkalommal rendezi meg hagyományos futballtornáját a Videoton FCF Baráti Kör Egyesület. A 23. Mindigvár Nonstop Ünnepi Fehérvári Futballfesztivál december 27. és 30. között zajlik majd a Videoton Oktatási Központban. A kupameccsek mellett két gálameccsre is sor kerül, a Videoton 60+ öregfiúk csapata a Fehérvár FC női labdarúgói ellen, még a Fehérvár FC utánpótlásában dolgozó edzők az RBD szurkoló csoport ellen lépnek pályára.
Tovább...
 
Öttusa: Balogh a szövetség új elnöke, Vörös Zsuzsa az egyik alelnök Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. december 05.
Meglehetősen érdekes „befutóval” az a Balogh Gábor lett a Magyar Öttusa Szövetség új elnöke, akinek az indulása is csak pénteken vált véglegessé, hogy aztán a rendkívüli tisztújtó közgyűlés hétfői időpontjára a mindvégig az elnöki posztért kampányoló két jelölt, két rivális, Mizsér Attila és Vörös Zsuzsanna visszalépjen a javára és még csak el se induljon a posztért…
Tovább...
 
Mikulásváró tollaslabda – vasárnap egész napos amatőr bajnokságot rendeznek Seregélyesen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 02.
December 3-án, vasárnap várják az 5 és 99 év közötti tollaslabdázókat a Seregélyesi Tollas Tornára. A versenyt hat pályán rendezik azzal a céllal, hogy kikapcsolódási lehetőséget biztosítsanak a különböző korú és tudású tollaslabdakedvelők számára.
Tovább...
 
Hétvégi meccsdömping: hazai pályán a fehérvári sportcsapatok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. december 01.
A Hydro Fehérvár AV19, az Arconic-Alba Fehérvár, valamint a Fehérvár FC és a MÁV Előre SC csapatai is hazai pályán fogadják ellenfeleiket a hétvégén. A fehérvári sportrajongók számos izgalmasnak ígérkező mérkőzés közül válogathatnak.
Tovább...
 
Svájcban aratott győzelemmel jutott a Challenge Kupa nyolcaddöntőjébe a MÁV Előre Foxconn Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2023. december 01.
Svájcban is magabiztosan nyert, így továbbjutott a CEV Challenge Kupa nyolcaddöntőjébe a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapata. A fehérvári együttes négy szettben győzte le idegenben a Volley Näfelst.
Tovább...
 
Jégkorong ICEHL: a Salzburg továbbra is a Volán mumusa Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. november 29.
Nem, nem és nem! Továbbra sem megy a Hydro Fehérvár AV19-nek a Red Bull Salzburg ellen az osztrák bázisú jégkorong ligában, az ICEHL-ben. A Volán – ahogy az elmúlt két idényben mindig – most is hiába szerepel jól, hiába nyer majdnem mindenki ellen többször is egy szezonban, a címvédő ellen egyszerűen nem jön össze még egy hosszabbítás sem. A kedd esti derbin sem jött, pedig most sem volt messze tőle Kiss Dávid alakulata, amely 46 perc után még 1-1-re állt, ám az utolsó bő 13 minutumban megrázták magukat a „Vörös bikák” és három gólt vágva behúzták ezt a meccset is.
Tovább...
 
ICEHL: a listavezető ellen javított a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. november 27.
A ligautolsó Graz-tól elszenvedett kellemetlen pénteki vereség (4-6) után vasárnap este újra jobbik arcát mutatta az osztrák nemzetközi jégkorong ligában a Hydro Fehérvár AV19. Kiss Dávid alakulata a listavezető Linz ellen nyert nagy küzdelemben 2-1-re Leclerc és Hári góljaival, így megtartotta 3. helyét a tabellán és továbbra is csak 3 pont a lemaradása az éllovas Salzburg mögött, merthogy a címvédő kihasználta a Linz botlását és előzött. Az a Salzburg, amely kedden (november 28., 19.15) este éppen a Volánt fogadja majd a 23. körben.
Tovább...
 
Háromszettes sikerrel tértek vissza a győzelem útjára női röpiseink Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2023. november 26.
A férfiak után a MÁV Előre Foxconn a női röplabdacsapata is könnyedén nyert az NBI. Extraliga alapszakaszában a székesfehérvári VOK Sportcsarnokban szombaton. Lukasz Przybylak vezetőedző együttese a Magyar Kupa kiesést követően magabiztos játékkal rukkolt elő a Diósgyőri VTK ellen.
Tovább...
 
Férfi kosárlabda: Pakson sem tudták megfékezni az Albát Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. november 26.
Kilencből kilenc! Még korábbi sikerei csúcsán sem volt arra példa, hogy egymás utáni kilenc győzelemmel kezdje a bajnoki pontvadászatot az Arconic-Alba Fehérvár a férfi kosárlabda NB I felsőházában, ám az idei szezonban eddig remekel a legutóbbi idény ezüstérmese, minden találkozóját behúzta! Szombat este a régi rivális Paksi Atomerőmű SE vendégeként győzött 87-80-ra.
Tovább...
 
Téli futáspróba kedden a Haleszban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 26.
November utolsó keddjén rendezik a Téli Futáspróbát a Halesz liget 1000 méteres, rekortán futókörén. A futás mellett szakmai konzultációra is várják a résztvevőket a Honvéd Szondi György Sportegyesület szakemberei, akik segítenek a kezdőknek vagy újrakezdőknek, hogy élvezetessé váljon a nehezen elkezdett futás.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 166 - 176 / 7438