Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Fontos lépést tett a nyolcaddöntő felé a MÁV Előre Foxconn a Challenge Kupában Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2023. november 22.
Kínkeservesen, de hatalmas szívvel kiharcolt ötszettes győzelemmel folytatta menetelését a nemzetközi porondon a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapata. A fehérvári együttesnek ezúttal mélyről kellett visszajönnie a svájci Volley Näfels ellen a CEV Challenge Kupában, de küzdőszellemének köszönhetően továbbra is őrzi veretlenségét az idei szezonban.
Tovább...
 
Jégkorong Erste Liga: Diósgyőrben is nyert a FEHA19 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. november 20.
Pénteki, debreceni sikerét követően vasárnap a DVTK Jegesmedvék szurkolóinak estéjét is elrontotta a FEHA19 jégkorong csapata az Erste Ligában. A „kisvolán” hosszabbításba, majd szétlövésbe torkolló mérkőzésen 3-2-re nyert esélyesebb ellenfele vendégeként. A fehérvári gólokat Kaszinszkij, Csollák és Strazdins ütötte.
Tovább...
 
Szoboszlai klasszisa 2 perc alatt döntött Montenegro ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. november 20.
Montenegrót fogadta és győzte le 3-1-re a jövő évi, németországi Európa-bajnokság selejtezősorozatának utolsó körében a magyar labdarúgó-válogatott. Mivel a másik mérkőzésen Szerbia meglepetésre otthon sem bírt, 2-2-re végzett Bulgáriával, így a mieink akkor is csoportelsőként végeztek volna, ha nem szereznek pontot, Montenegrónak viszont kizárólag egy győzelem és a szerben veresége jelentett volna Eb-részvételt.
Tovább...
 
A nyolcaddöntőbe jutásért játszik a MÁV Előre Foxconn a Challenge Kupában Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2023. november 20.
Nagy feladat vár a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapatára. Az idén eddig veretlen fehérvári együttes alig egy hónapja mutatkozott be a nemzetközi mezőnyben, kedden azonban már a nyolcaddöntőbe jutásért vívhat a CEV Challenge Kupában.
Tovább...
 
Óriási csatában maradt alul MÁV Előre Foxconn a Magyar Kupában Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2023. november 19.
Ötszettben veszített a MÁV Előre Foxconn az Szent Benedek Röplabda Akadémia ellen a női röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján Balatonfüreden. Pallagh Ágnesék így nem jutottak be a torna legjobb nyolc csapata közé.
Tovább...
 
Jégkorong ICEHL: az Asiagón állt bosszút a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. november 19.
A Klagenfurttól elszenvedett péntek esti meghökkentő, 7-1-es haza zakó után gyorsan, alig 24 órával később javított, nem is akárhogyan a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata az osztrák bázisú ICEHL-ben. Kiss Dávid alakulata 10-2-re kiütötte az olasz Asiagót, úgy, hogy már 10-0-ra vezetett, s csak a hajrában, egy alaposan takarékos üzemmódban játszó Volán ellen tudott szépíteni a vendégcsapat.
Tovább...
 
Férfi kosárlabda: az Alba a szünet után robbantott, újabb győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. november 19.
Nyolcadik mérkőzését is megnyerte a férfi kosárlabda NB I felsőházában az Arconic-Alba Fehérvár csapata. Alejandro Zubillaga alakulata a Kaposvárt verte 105-77-re és továbbra is egyedüli veretlenként vezeti a bajnoki tabellát!
Tovább...
 
Hétvégén két meccs is vár a Hydro Fehérvár AV19-re Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 17.
Hétvégén ismét egymást követő napokon lép pályára a Hydro Fehérvár AV19 csapata. A fehérvári hokisok előbb november 17-én, pénteken az EC Klagenfurt, majd november 18-án, szombaton az Asiago ellen bizonyíthatnak.
Tovább...
 
Sikert arattak a Step and Style táncosai Rómában Nyomtatás E-mail
Írta: Step and Style Studio & Stettler Zsuzsanna   
2023. november 16.
Október végén Rómában jártak a Step and Style Studio táncosai. Az AMD World Dance Championship-en szép elismerésben részesültek: két csoportos koreográfiával 1. és 2. helyezést, illetve egy szóló produkcióval szintén 1. helyezést értek el, és számos egyéb helyezést is sikerült elnyerniük a nemzetközi versenyen. A növendékekkel és felkészítőikkel szerdán délután a Városházán találkozott dr. Cser-Palkovics András és Lehrner Zsolt. Az élménybeszámolókat követően a gratuláció sem maradt el.
Tovább...
 
A leggyorsabb fehérvári iskolások versenyeztek a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2023. november 16.
Alba Regia Atlétikai Klub AKTIV programja már 13 éve mozgatja meg a fehérvári iskolásokat. Tavaly a HiPer versenysorozattal bővült az verseny, ahol Székesfehérvár leggyorsabb és legruganyosabb tanulóit keresi az ARAK. Pénteken délután az őszi iskolai felmérések első 12 helyezettje döntőzött korosztályonként a Bregyóban.
Tovább...
 
MOVEMBER futás a Bugátban – mintegy 150 diák sportolt a figyelemfelhívás jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. november 16.
Harmadik alkalommal rendezte meg a MOVEMBER futást a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Bugát Pál Technikum a prosztatarák elleni küzdelem mozgalmához csatlakozva. Az SZFSZC iskoláiból mintegy 150 diák teljesítette az 1,6 kilométeres távot. Az első három helyezett fiatalt ajándékokkal jutalmazták.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 177 - 187 / 7438