Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Szép eredményeket hoztak a hétvégi Magyar Kupáról az Orka szinkronúszói Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 14.
Tizenegy nemzet sportolóinak részvételével rendezték a hétvégén a XXX. Magyar Kupát a Duna Arénában. A három napos versenyen a fehérvári Orka Szinkronúszó Egyesület fiatal tehetségei páros versenyszámokban és kötelező gyakorlatokban indultak.
Tovább...
 
A nyolcaddöntőbe jutásért játszik a MÁV Előre Foxconn a Challenge Kupában Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2023. november 13.
Nagyot fordult a világ a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapatával. Míg októberben a játékosok a klub közel 115 éves történetének első nemzetközi megmérettetésére készültek, a következő egy hétben már két európai sorozatban is játszanak. A fehérvári röpiseknek hét nap leforgása alatt négy kőkemény mérkőzésen kell helytállniuk.
Tovább...
 
Férfi kosárlabda: nem lassít az Alba – hétből hét! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. november 13.
Hetedik mérkőzését is megnyerte a férfi kosárlabda NB I felsőházában az Arconic-Alba Fehérvár. Alejandro Zubillaga alakulata az A-csoportban újonc NKA Universitas Pécs otthonában komoly küzdelemben diadalmaskodott 86-80-ra, ezzel továbbra is egyedüli százszázalékos csapatként vezeti az alapszakasz tabelláját.
Tovább...
 
És lőn csoda: egy év után először a Fradi ellen nyert a Vidi idegenben! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. november 13.
Régen látott lelkesedéssel, akarattal és jól záró védekezéssel 1-0-ra legyőzte a Fehérvár FC a címvédő Ferencvárost a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) 13. fordulójában! Mindez azt jelenti, hogy a Vidi 20 pontjával feljött a 4. helyre a tabellán, 3 pontra a dobogótól. A piros-kékek gólját a csereként beállt Szabó Levente fejelte a szintén előtte néhány perccel pályára lépő Kalmár Zsolt íveléséből a 69. minutumban. Ez volt a fehérvári egylet első győzelme több, mint egy esztendő, a Bp. Honvéd tavaly október 29-i legyőzését követően!
Tovább...
 
A leggyorsabb fehérvári iskolások versenyeztek a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2023. november 11.
Alba Regia Atlétikai Klub AKTIV programja már 13 éve mozgatja meg a fehérvári iskolásokat. Tavaly a HiPer versenysorozattal bővült az verseny, ahol Székesfehérvár leggyorsabb és legruganyosabb tanulóit keresi az ARAK. Pénteken délután az őszi iskolai felmérések első 12 helyezettje döntőzött korosztályonként a Bregyóban.
Tovább...
 
2. AKTIV HiPer döntő pénteken a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: ARAK   
2023. november 10.
Az Alba Regia Atlétikai Klub „A.K.T.I.V” programja már 2010 óta mozgatja meg a fehérvári iskolásokat. Tavaly a HiPer versenysorozattal bővült az ARAK AKTIV, ahol Székesfehérvár leggyorsabb és legruganyosabb tanulóit keresi az ARAK.
Tovább...
 
Már három helyszínen szervez futós foglalkozásokat a Székesfehérvári Futók Köre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 07.
Az Alsóvárosi rét újonnan kialakított sétányain is elindulnak a Székesfehérvári Futók Körének díjmentes foglalkozásai, így novembertől már három helyszínen, a Halesz ligetben keddenként 17 órától, az Alsóvárosi rét sétányain szerdánként 15 órától, a Palotavárosi tavaknál pedig csütörtökönként 17 órától várják a mozogni vágyókat.
Tovább...
 
Jégkorong ICEHL: a Capitals legyőzésével javított a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. november 06.
Szombaton este kellemetlen vereséget szenvedett a Vorarlbergtől, ám alig egy nappal később már javított is az osztrák bázisú nemzetközi jégkorong liga 18. körében a Hydro Fehérvár AV19, simán, 4-2-re győzött a Vienna Capitals ellen. Most nem ragadt bent az öltözőben, sőt, villámrajtot vett Kiss Dávid alakulata és alig 5 percnyi játékot követően már kettővel vezetett Leclerc és Stipsicz góljaival.
Tovább...
 
A Vidi nagyot fordított a hajrában az Újpest ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. november 06.
Hazai pályán továbbra is jól szerepel a labdarúgó NB I-ben (OTP Bank Liga) a Fehérvár FC. A piros-kékek szombaton este az eddig kiválóan menetelő, 3. helyen álló Újpest FC ellen nyertek 0-1-ről fordítva 2-1-re a csereként beállt Kastrati és Karamoko góljaival, a hajrára ugyancsak a kispadról beszálló Kalmár Zsolt vezérletével. A Vidi ezzel az újabb 3 ponttal feljött a tabella 5. helyére, ahol legutóbb a 2021-2022-es bajnokságban állt úgy, hogy a szezonból már legalább 5 forduló eltelt.
Tovább...
 
Férfi kosárlabda: az Alba a Körmendet is simán verte Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2023. november 06.
A hatodik mérkőzését is megnyerve tovább menetel az NB I-es férfi kosárlabda bajnokságban az Arconic-Alba Fehérvár. Alejandro Zubillaga alakulata a régi rivális Körmendet győzte le egészen simán, 92-67-re, így továbbra is egyedüli százszázalékosként vezeti a tabellát a Falco és a Szolnok előtt.
Tovább...
 
Történelmi pillanat: az első jégre lépés az Alba Arénában Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid és Bácskai Gergely   
2023. november 06.
Pénteken délután egy kis időre birtokba vehette az Alba Aréna jegét a Hydro Fehérvár AV19 csapata. A fehérvári hokisok egy sajtónyilvános esemény keretein belül 2x8 perces mérkőzésen tesztelték le jövőbeli otthonukat, ahol a történelmi első gólt is meglőtték. A tervek szerint a hokisok a következő szezont már az új csarnokban kezdik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 188 - 198 / 7438